Arkadaşlar Yanlış bir driver kurdum heralde bilmiyorumda o driveri yani Amd cataliyst control centeri pc den kaldırsam laptoptan yani :D bişey olurmu ekran gelmeme fln ? çünkü yenisini kurmak istediğimde yanlış driver diyor kaldırırsam kurucak yada nası yapmalıyım ekran kartı driver kaldırıp tekrar kursam bişey olurmu ?
bir şey olmaz, ama program ekle/kaldır dan kaldırmak dosyaları tam olarak silmiyor.
Driver sweeper programıyla, kalan dosyalarıda temizleyip sonra yeni driveri kurun.
Program ekle/kaldır'dan ati ile ilgili herşeyi sildikten sonra, bilgisayarı safe mode'da çalıştırıp driver sweeper ile eski driverdan kalan tüm dosyaları silin. sonra bilgisayarı normal olarak başlatıp yeni driveri kurun
nie öbür türlü kursam ne sorun olur zaten ati ekran kartım yine ati kurucam :)
yanlış driver kurduğunu belirtmişsin, o driverdan dosyalar kalırsa yine sorun olabilir. o yüzden tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yapsanız daha iyi olur
ya yanlışmı tam olarak bilmiyorum :) bilgisyarımda AMD E-450 APU Yazıyordu ordan E-450 APU Yu seçtim çünkü ekran kartım AMD Radeon HD6320 Orda yazmıyordu bunu yükledim ekran kartı ayarları gitti yani oyun video vs ayarlar gittisadece Pil ve Performans Diyor ordada CPU Hızı fln yazıyo ondan yani şimdi ne yapim oyunlarda kasmaya başladı :(
Tam emin değilsen otomatik driver bulma programını kullanabilirsin
şuanki driverı tamamen bi temizle, driver sweeper ile de kalan dosyaları temizle.
daha sonra bu programı çalıştırınca uygun driveri bulup yükler
ya driver sweeper yapmasam nolur ya :( bişi olurmu birde driver kaldırınca bişey olurmu ekran gitmesi vs
driver kaldırınca ekran gitmez merak etme, sadece çözünürlük o anlık değişebilir ama driver kurana kadar idare edersin
temiz bir kurulum için driver sweeper olayını yap bence, uğraşmak istemiyorum diyorsan direk programlardan driveri kaldırıp auto detect olayıyla devam et
o erdiğiniz program win 7 64bit dimi ?
tüm windows sürümlerine uyumludur o. sistemdeki donanımı kontrol ederek uygun driverı gösterir & direk program üzerinden indirip, yükleme yapar
kaldırırken Bu Tüm AMD Sürücü ve uygulama bileşenleri kaldırır Buna grafik sürücüler yonga kümesi sürücü leri USB Sürücüleri Ses Sürücüler ve control center ile HYDROVİSİON gibi yazılım bileşenleride dahil olabilir ne demek :D Korkuyorumda :D