Şimdi Ara

Ekran Kartı Borsası (Destek Olun Kimse Kazıklanmasın) Evga - 1070 SC 1550TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
26
Favori
8.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yoksa sipariş mi geçtin gtx 1080 ?

Bu arada konu güzel olmuş, sürekli amazondan alışveriş yapıyorum. Mesela bugün itibariyle Amazon'dan kargoya verilmiş tam 7 parça ürünüm bulunuyor, gelmesini bekliyorum bakalım. Ben de mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışırım, alışveriş konusunda.

Ancak alışveriş konusunda soru sormadan önce, herkesin mutlaka Mühendismurat hocamın konusunu en az 1 kere okuması gerekiyor.

Saygılar.

Soru editi : EVGA GeForce GTX 1070 FTW sizce kaç paradan giriş yapar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 17 Haziran 2016; 10:14:25 >
  • Parası olan trden alsın olmayan için faydalı konu elim almaya gidiyor ama bi yanım dur diyor (baba olacagım masraf cok :p)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknobiyotik MSI GeForce GTX1080 GAMING X 8G

fiyat 3303 TL :)

Ayni kartwww.Computeruniverse.net adresinde :

671.43 Euro + 18% vergi + 30 Euro DHL bedeli ile 2707.82 TL

Ekran Kartı Borsası (Destek Olun Kimse Kazıklanmasın) Evga - 1070 SC 1550TL

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gigabyte GTX 1080 G1 GAMING GeForce GTX1080

Teknobiyotik 3483 TL

Ayni kartwww.Computeruniverse.net adresinde

637.82 EUR + 18% vergi + 30 EUR DHL ucret ile : 2 478.61 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 17 Haziran 2016; 10:44:14 >

• Konu sadece Nvidia için özel mi olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirkgoz

Konu sadece Nvidia için özel mi olacak ?

cok haklisin :)

AMD Radeon RX480 . Kimsenin elinde yok ancak 1-2 site fiyat belirtmeye baslamis durumda .

http://www.xposhop.co.uk/product/details/sapphire/audio-video-multimedia/21260-00-20g/28593626

Turkiye gonderimi henuz hicbiryerde yok , ama olsaydi kartin fiyati 219.45 GBP + 18% vergi ile 1076 TL olurdu + kargo ucreti .

Edit : dolar uzerinden bu fiyat dahada inebilir . Piyasaya bir ciksin gorecegiz .

Edit2 : Eger RX480 gercekten buna yakin bir fiyat ile gelirse , elindeki garantisi bitmis 290/x kartina 800-900 TL isteyenler cok uzulecek . Kartlarinin degeri 400-500 TL ye kadar duser herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 17 Haziran 2016; 11:06:34 >

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Yok geçmedim 1070 bekliyorum:) ftw nin fe modelden pahalı olmaması lazım.

• trumpet kullanıcısına yanıt
    tşk ederim piyasaya çıkmamış olması nedeniyle kimse fiyat belirtmedi diye tahmin ediyorum bende..
  • Güzel konu.Kesinlikle!Eline sağlık dostum

• Şimdi ben anlamadım durumu yazılanlardan.

Yurtdışından evga harici olan markalardan ama amazondan ama x, y, z, sitesinden bir kart alsak bunun garantisi olmayacak mı? O zaman ne anlamı kaldı diğer markaların burada yurtdışı fiyatlarının paylaşılmasının?

Yanlış anladığımı umuyorum.

• Upliyimda 3 bine alip 2600 ikinci elini satmaya calisanlar turemesin xD

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

Şimdi ben anlamadım durumu yazılanlardan.

Yurtdışından evga harici olan markalardan ama amazondan ama x, y, z, sitesinden bir kart alsak bunun garantisi olmayacak mı? O zaman ne anlamı kaldı diğer markaların burada yurtdışı fiyatlarının paylaşılmasının?

Yanlış anladığımı umuyorum.

Kartlarin hepsi yurtdisi garantili . Hangi sirketten alirsan al , satan sirket ozellikle yurtdisina satilan kartlarin garantisi yoktur diye belirtmedigi sure garanti gecerlidir . EVGA bu konuda 1-2 adim ileride olsa da garanti yanmaz .

Amazon.de den 50 euro luk bir urun aldim . sadece ornek olsun diye yaziyorum . Urun arizali cikti ve musteri hizmetlerine basvurdum . Iade istemeden yenisi gonderdiler . Ekran karti biraz farkli va pahali bir urun oldugundan aldigin yere geri gonderirsen ayni sekilde garantin isler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 17 Haziran 2016; 12:28:16 >

• Rx 480 ne kadara olur bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zotac 1070 amp 540$ a geliyor. Acelesi olan için güzel bir ürün bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

Herkese destekleri için çok teşekkür ederim arkadaşlar zamanla daha iyi hale gelecektir.

Amazon garantisi ilk bir ay geçerli hocam.

Yok kardeşim 1 seferlik direk iade yapıyolar paranızı urun garanti süreci içinde

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Hocam fe'ler standart soğutucu ve bellek hızı olmalarına rağmen neden daha pahalı
  • Bu arada Amazon'un en kötü yanı taksit imkanı bulunmuyor. Sadece World kard hiç bir ek ücret istemeden sanırım faturayı 3'e bölüyor, fakat onlarda 31 Haziran'da bu kampanyanın biteceğini yazmışlar. Yani eski usül para biriktirip almak durumundasınız.
  • Arkadaşlar 2.5-3 haftadır ekran kartsızım ve çıldırmak üzereyim.144hz FullHD bir BENQ XL2430T monitör kullanıyorum çok memnunum monitörden satıp 2k monitör almak istesem de.Sizce gidip ileriye dönük olsun diye 2800 tlye vatandan gtx1080fe almalı mıyım yoksa 2000tlye gtx1070 mi? Dayanamıyorum artık beklemeye ama gönlüm bi yandan özel soğutma da istiyor.Bir yardım edin :( gidip alacağım ya da almayacağım şimdi...

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Demek ki yine de alırken o tür bir uyarının olup olmadığına bakmak gerekiyor.

Teşekkürler cevap için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Bu arada Amazon'un en kötü yanı taksit imkanı bulunmuyor. Sadece World kard hiç bir ek ücret istemeden sanırım faturayı 3'e bölüyor, fakat onlarda 31 Haziran'da bu kampanyanın biteceğini yazmışlar. Yani eski usül para biriktirip almak durumundasınız.

Garantinin Bonus kartina 9 taksit yapabiliyorsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Bu arada Amazon'un en kötü yanı taksit imkanı bulunmuyor. Sadece World kard hiç bir ek ücret istemeden sanırım faturayı 3'e bölüyor, fakat onlarda 31 Haziran'da bu kampanyanın biteceğini yazmışlar. Yani eski usül para biriktirip almak durumundasınız.

Garantinin Bonus kartina 9 taksit yapabiliyorsun .

Akbank Axess te almadan önce msj atıyorsun faizsiz 3 taksit yapıyor.

YD 4566 mesaj atıyorsunuz yıl sonuna kadar geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 17 Haziran 2016; 14:25:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.