arkadaşlar elimde hd2600 ekran kartı var 256 mb.hyper memory ile bu rakam 1023 deniyordu bilgisayarı alırken.ben şu anda ram i 3 gb yaptım ve de dxdiag dan bakınca bellek 1523 mb gözüküyor.sizce bu rakamaların hangisi daha gerçekçi ve de oyun oynarken bunlardan hangisinin kullanıldığını düşünebiliriz.şimdiden teşekkürler...
XP 32 bit kullandığını düşünürsek ( rakamların bunu destekleyecek nitelikte ) rakamların normal. Ekran kartına bu olayın faydası olur mu ? Bir nebze olur ama performans için ahım şahım birşey bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin....
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
XP 32 bit kullandığını düşünürsek ( rakamların bunu destekleyecek nitelikte ) rakamların normal. Ekran kartına bu olayın faydası olur mu ? Bir nebze olur ama performans için ahım şahım birşey bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin....
vista home premium var.32bit.o halde ben ekran kartına ayrılan bellek miktarını biraz azaltma yoluna gideyim.tşk x files
quote:
Orjinalden alıntı: zaccahari
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
vista home premium var.32bit.o halde ben ekran kartına ayrılan bellek miktarını biraz azaltma yoluna gideyim.tşk x files
Vistanın böyle absürt işler yaptığı oluyor. Ekran kartına gereğinden fazla bellek ayırıyor. Zaten değil 1,5 GB 15 GB dahi ram ayırsa performansa etkisi çok çok az olacaktır.