Şimdi Ara

ekran kartı ASUS eah 3870 512mb ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam adını yazdıgım ekran kartı sanırım fazlaca ısınıyor 55 dereceye gelıor oyuna gırınce sonra asus doctordan bakınca your vga attemp gibi bısıler zırvalıor
    ekran kartının fan speedı %60 ta %90 a cekersem ne olur?
    ve powerım 350 watt oldugunu sanıyorum ve ekran kartını takarken 2 tane power girisi olan bı kablo verdıler kablonun 1 tarafı ekran kartına takılıor dıer tarafı ıse 2 tane ucu var ve her ucta 3 er tane pin var yanı gırıs ben sadece 1 tanesını takdım acaba 2. yı takmalımıyım ?ve resmını verdıgım resımde anlattmaya calıstım yardım edersenız sevınırım kolay gelsın

aynı zamnda ekran kartını bazen fan speede %99 a çıkarıorum gene 51 derecelerde gezıor

RESİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icakici -- 19 Aralık 2008; 22:07:35 >

• acaba sorun sadece psu dan mı yoksa ekran kartının fanımı yetersız bunuda anlamısdeılım
  • Oyun sırasında 50-60 dereceye "öp de başına koy" denir. Stok fanla o kadar olur ancak. Sorun yok dert etme devam et
  • eywallah wallahi rahatlaıdm hocam saolasın ya
  • Merhabalar aynı ekran kartından bendede var su anda 450 wattlık cın malı bı power kullanmaktayım powerımı degıstırıyorum thermaltake Qfan 650 wattlık power alıyorum bu sebebden dolayı acaba gene aynı sorunu verırmı ekran kartının uzerındekı fanıdamı degısmek lasım ? oyunlarda bendede 55-60 dereceye cıkıyor ekran kartı .... ' Acill yardım ... !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.