Şimdi Ara

Radeon HD3850 Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alone In The Dark 5 oyununda farklı yerlerde oyunda atıp bu hatayı veriyor normalmi ne yapmamız lazım?
     Radeon HD3850 Sorunu!

• Arkadaşlar yardımcı olun
  • Ekran kartı ısınıyor yüksek ihtimalle sıcaklıgını kontrol edin fan hızını artırmak gerekebilir
  • Çok sık olmuyorsa sorun yok. ATI ekran kartlarında VPU Recover olayı var. Ekran kartı işlemcisi yanıt vermiyorsa sıfırlıyor. Çok sık oluyor mu?

Kart standart hızlarında mı?
  • Kart standart hızlarında çok fazla olmaya başladı ne yapmam lazım fanhızını nasıl arttırırım?
  • ATITool ya da RivaTuner ile yapabilirsin. Öyle de dene olmazsa sorunlu bileşen olabilir servise götür.
  • ATITool yükledim hangi sekmeden yapacağım ayarları?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    ATİ HD 6470M EKRAN KARTI SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar birde GPU Sıcaklık 76 Derece normalmi masaüstünde?
  • Arkadaşım ekran kartının markası SAPPHIRE mi?SAPPHIRE markaysa sorunun sadece bundan kaynaklanıyor muhtemelen.SAPPHIRE bu konuda azılı da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 2 Eylül 2008; 18:46:08 >
  • Evet SAPPHIRE ne yapmam lazım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

Evet SAPPHIRE ne yapmam lazım??

Şaşırmadım.

Ona bir ekran kartı soğutucusu alsan iyi olur.
  • Bu soruna bir çözüm bulun arkadaşlar?
  • Arkadaşlar yardımcı olun litfen ya
  • hacı sen şimdi gidiyosun o ekran kartını sevise gönderiyosun yerine başka bi kart alıyosun mümkünse sapphire olmasın
  • Sen şimdi hiç bi yere göndermiyosun o kartı.Makinana Riva Tuner kuruyosun. Ordan fan hızını %70 e getiriyosun aşırı rahatsız edici bi sesi olmaz. Ondan sonra keyfine bakıyosun. Benim HIS 3850 de çok ısınıyo auto fandayken daha masaüstünde 70 dereceyi buluyo. Fanı %70 e alınca Loadda 70 oluyo bence yeterli sen dediğimi yap bence o kartı ATI Tool desteklemez Riva Tuner kullan
  • sen yine götür belki bi hata bulurlar da sana yenisin verirler 4850 fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

Sen şimdi hiç bi yere göndermiyosun o kartı.Makinana Riva Tuner kuruyosun. Ordan fan hızını %70 e getiriyosun aşırı rahatsız edici bi sesi olmaz. Ondan sonra keyfine bakıyosun. Benim HIS 3850 de çok ısınıyo auto fandayken daha masaüstünde 70 dereceyi buluyo. Fanı %70 e alınca Loadda 70 oluyo bence yeterli sen dediğimi yap bence o kartı ATI Tool desteklemez Riva Tuner kullan

Bu yöntem de işe yaramazsa artı olarak ekran kartının ram hızını Riva Tuner'den 801 mhz'ye ayarla ve oyunlara öyle başla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kimkim

quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

Sen şimdi hiç bi yere göndermiyosun o kartı.Makinana Riva Tuner kuruyosun. Ordan fan hızını %70 e getiriyosun aşırı rahatsız edici bi sesi olmaz. Ondan sonra keyfine bakıyosun. Benim HIS 3850 de çok ısınıyo auto fandayken daha masaüstünde 70 dereceyi buluyo. Fanı %70 e alınca Loadda 70 oluyo bence yeterli sen dediğimi yap bence o kartı ATI Tool desteklemez Riva Tuner kullan

Bu yöntem de işe yaramazsa artı olarak ekran kartının ram hızını Riva Tuner'den 801 mhz'ye ayarla ve oyunlara öyle başla.

Downclock diyosun yani. Benim dediğim yöntemle ben çok rahat kullanabiliyorum kartı. Hatta overclock bile Yapıyorum. 670/1660@850/2300 rahat kullanılabiliyo

• Fan hızını %75 aldım oyuna girdim yine aynı hatayı veriyor Memory Clock zaten 829Mhz imiş bu seferde saçmalamaya başladı
     Radeon HD3850 Sorunu!

Tamam dedim birdaha girdim yinr VPU Recover hatası birde Atı Catalyst OverDrive bölümü kapandı henüz tam olarak başlangıç durumunda değil tekrar deneyin diyor sıcaklığa nerden bakabilirim?

• Gpu-z programını yükle.Ordaki Sensor kısmından bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.