Şimdi Ara

Ekran Kartı Aşırı Isınıyor [ HD 2400 PRO]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese pc de son bir aydır meydana gelen bir sorun oldu ekran kartı çok ısınıyor ve aniden bilgisayar

kilitleniyor bu durumun ekran kartından olduğunu düşünüyordum

ekran kartım ati hd 2400 pro [sapphire] 512 mb fanlı değil

sıcaklık değerleri resimdedir

ortaya çıkmış yeni bir problemdir 2 yıldır kullanıyorum aynı bilgisayarı ilk kez böyle bir sorun oldu

bu boştaki hali oyun oynarken falan 85 derece olduğunu görünce bilgisayarı kapattım direk

bu konu hakkında ekran kartı konusunda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nqx -- 9 Ekim 2012; 21:54:05 >

• 1- Sensörler bozuk olabilir (Kasayı aç ekran kartı 70 derecelerdeyken alimunyum soğutucuya elini değdir, 70 derecelerde elini yakar (canını yakar) eğer serin gibiyse normalse sensorler ölmüş .

2- Fansız ekran kartı ise ısınması normal diyecem ama 2 yıldır kullanıyormuuşsunuz, yinede bi termal macun yenileyin olmazsa fanlı bir soğtucu yada önüne fan montalayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 9 Ekim 2012; 22:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acan97

1- Sensörler bozuk olabilir (Kasayı aç ekran kartı 70 derecelerdeyken alimunyum soğutucuya elini değdir, 70 derecelerde elini yakar (canını yakar) eğer serin gibiyse normalse sensorler ölmüş .

2- Fansız ekran kartı ise ısınması normal diyecem ama 2 yıldır kullanıyormuuşsunuz, yinede bi termal macun yenileyin olmazsa fanlı bir soğtucu yada önüne fan montalayın .

sensörlerde sıkıntı yok sanırım çünkü elimle ekran kartına değmeyi denediğimde gerçekten can yakıyor

evet 2 yıldır sıkıntısı yoktu

önüne fan nasıl monteleyebilirim ?
  • başka düşüncesi olan var mı bu sorun ile ilgili ?
  • 1-xigmatek fan soğutucu al.50-60 milyona var
    2-termal macun ile güzelce vga yuvasını macunla.
    3-fanı tak

fan montajlama aldığın fanın kitapçığınd ayrıntılı bir şekilde adım adım yazar
  • Bence değmez kartı değiştir. Zaten bu kart oyun degil ofis uygulamaları için. Oyun oynayarak kartı bozmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterlik boşluk varsa kartın ön tarafına, yoksa arka tarafına kendin şöyle birşey yapabilirsin. Sıcaklık bayağı bir düşecektir. Ya da kasanın hava sirkülasyonu düşükse, kasana hava akımını artıracak ek fanlan takabilirsin. Bunun da faydası olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Yeterlik boşluk varsa kartın ön tarafına, yoksa arka tarafına kendin şöyle birşey yapabilirsin. Sıcaklık bayağı bir düşecektir. Ya da kasanın hava sirkülasyonu düşükse, kasana hava akımını artıracak ek fanlan takabilirsin. Bunun da faydası olur.

teşekkür ediyorum

fiyatlarına biraz baktım 2.ci el bir ekran kartı almak daha iyi gözüküyor

teşekkürler tüm yorumlar için

• İkinci el hd4830 alın bence .
  • Bencede değiştirmek en mantıklısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.