Şimdi Ara

ekran kartı anketi(msi-powercolor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki ekran kartları arasından tercih yapma zorunluluğunuz olsa hagisini neden şeçerdiniz?

msi gtx 770 twin frozr oc 800tl

powercolor 280x turboduo 740 tl

(lütfen başka önerilerde bulunmayınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geri vites -- 10 Haziran 2014; 22:36:48 >

• fiyatlarini da yaz fikir vermesi bakimindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

fiyatlarini da yaz fikir vermesi bakimindan.

tamamdır
  • acikcasi ben msi 770'i daha pahali bekliyordum hani 900 lira filan olsaydi aradaki fiyat farki yuzunden 280x direkt alinirdi ama bu durumda fazla fark yok ve iki kartin da gpusu guzel.burada kafaya takilabilecek birinci sey powercolor marka olunca sorun olur mu?bence olmaz ust modelleri gayet guzel powercolor'un ki ben kendim de kullaniyorum saglam cikti yani benim elimde yanmayarak.ikinci ve en onemli mesele ram konusunda olur hani 770 iyi guzel ama 2gb yeter mi 4gb olani mi alinmali yoksa 3gb 280x mi alinmali seklinde artik ona da kim ne derse desin sen karar vereceksin.
  • Bu nesilde AMD icin her zaman icin ilk tercihim sirasiyla;

Sapphire vapor-x ve toxic

Asus DirectCu II

Msi Twin Frozr III

NVIDIA icin;

Evga Superclock ve Classified (diger modellere gore pahali)

Asus DirectCu II

Zotac AMP!

Her 2 marka icin de güzel kartlar üreten Gigabyte in Windforce x3 modeli de tercih edilebilir.

Soruna gelince; sahsen kesinlikle 280x alirim fakat powercolor degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vale.T -- 10 Haziran 2014; 22:58:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vale.T

Bu nesilde AMD icin her zaman icin ilk tercihim sirasiyla;

Asus DirectCu II

Msi Twin Frozr III

NVIDIA icin;

Asus DirectCu II

Zotac AMP!

Her 2 marka icin de güzel kartlar üreten Gigabyte in Windforce x3 modeli de tercih edilebilir.

hocam o kadar belirttim sadece bu ikisi arasından hangisini seçersiniz diye,başka öneride bulunmayın diye. sen askerliği kısa dönemmi yaptın
  • powercolor 280x leri biraz aşağıda kalmış msi veya sapphire al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

quote:

Asus DirectCu II

Msi Twin Frozr III

NVIDIA icin;

Asus DirectCu II

Zotac AMP!

hocam o kadar belirttim sadece bu ikisi arasından hangisini seçersiniz diye,başka öneride bulunmayın diye. sen askerliği kısa dönemmi yaptın

Hocam neden boyle yazdim onu da acikliyim. Gonlum 280x den yana fakat model olarak powercolor alinmamasi taraftariyim. O yuzden sunu ya da bunu sec yerine, sectigin markaya gore bu modellerden birini al diye yazdim.

• quote:

quote:

quote:

Asus DirectCu II

Msi Twin Frozr III

NVIDIA icin;

Asus DirectCu II

Zotac AMP!

Hocam neden boyle yazdim onu da acikliyim. Gonlum 280x den yana fakat model olarak powercolor alinmamasi taraftariyim. O yuzden sunu ya da bunu sec yerine, sectigin markaya gore bu modellerden birini al diye yazdim.

adam soru bi soru sormuş ve özelliklede belirtmiş bu tarz şeyler söylemeyin diye.madem bunların ikisinide beğenmedin konuya yorum yapma.mesela ben her türlü powercolor derim.

• geri vites kullanıcısına yanıt
    Hocam powercolor açısından bakcağın tek şey sıcaklık yani soğutma performansı olsun nette o ürünün tahminim incelemeleri vardır hatta 280x lerin asus sapphire msi gibi markaları test eden siteler var ordan soğutma performansına bak ona göre al

• Ben TurboDuo alırdım..

• msi alırdım hele ki çizgi servisinin artık boş oldugu kanıtlandıktan sonra

not: msi gtx770 TF4 gaming kullandım gayet başarılı bir kart
  • anket devam ediyor beyler.herkes alsın bi dal.
  • quote:

aşağıdaki ekran kartları arasından tercih yapma zorunluluğunuz olsa hagisini neden şeçerdiniz?

2 sinide almazdım.
    r9 280x alınacaksa bu model.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

aslında bunuda almaz bunu alırdım.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-vapor-x-4gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    yada bunu
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=UP

• geri vites kullanıcısına yanıt
    Turboduo

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

aşağıdaki ekran kartları arasından tercih yapma zorunluluğunuz olsa hagisini neden şeçerdiniz?

2 sinide almazdım.
    r9 280x alınacaksa bu model.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

aslında bunuda almaz bunu alırdım.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-vapor-x-4gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    yada bunu
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=UP

hocam buraya özellikle bu iki kartı boşuna yazmadım.bir sebebi var ki bunları yazdım.bunlardan biri alınacak başka seçenek yok.notu da boşuna yazmadım.başka öneride bulunmayın diye.

• ankete devam beyler.herkes alsın bi dal.
  • oy verme seklindeyse ben de yorumsuz turboduo diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.