Şimdi Ara

AMD Asrock RX590 8 GB Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AMD Asrock RX590 8 GB Ekran Kartı

Tam ismi: ASRock Phantom Gaming X RX590 O.C 8 GB 256Bit GDDR5

8 ay garantisi var. Kutusu ve faturasıyla göndereceğim. Kartın adıyla beraber oynayacağınız oyunu Youtube’a yazıp performansı görebilirsiniz. En iddialı oyunları oynadım, hepsinde de sınavı geçti. Satmamın tek sebebi Warzone oyununda e-spor turnuvalarına katılacak olmam. Warzone'da 200 fpsleri görmeyi planlıyorum bu da maalesef minimum 10 binlik kartlara tekabül ediyor. Böyle biri değilseniz sizi baya bir götürür. 

Not: Sadece oyun için kullanıldı, mining nedir bilmem.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Van Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kartı almak için pm atılmıştır.

• Herkesten çok özür diliyorum, sanırım çok ucuz bir fiyat koydum, 5 dakikada bir sürü mesaj geldi. Piyasayı çok iyi bilmiyorum, kartı komik bir fiyata satmak istemem, niyetim tamamen adil bir fiyata satmak. Biraz daha araştırıp yeni fiyat koyacağım belki de eski fiyatı koyarım tekrardan.

• Saatlerce araştırdım, sağolsun forumdan da çok fikir veren oldu. Fiyatı revize ettim. Bu kartlar bu fiyatları etmiyor ben de biliyorum. Ancak bu fiyatlarda bile talep varsa demek ki bu insanlar parasını çıkartıyor, alanlar salak değil. Sarı sitede 3800'e koydum 1 saat önce, ciddi mi bilmiyorum ama alıcı var 1 tane. Çok uzatmaya gerek yok ilgilenen ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 12 Şubat 2021; 1:21:12 >

• hayırlısı olsun bu piyasa kart satıp pusuda beklemek lazım 2070 superimi 5100 e sattım diye sevinirken piyasa 6500 oldu

• QueenOfPain kullanıcısına yanıt

6 ay içinde ekran kartı fiyatları düşer sanırım. Ben elimdeki 5600xt'yi satıp borsaya yatırım yapacağım 6 ay.

Muhtemelen sattığım paraya 6 ay sonra 3080 alabilirim. O zamana kadar rx580 ile devam ederim. Hatta elimde 660ti var bozuk, onu tamir edip 580i de satmayı düşünüyorum.

• Up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 12 Şubat 2021; 1:20:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

6 ay içinde ekran kartı fiyatları düşer sanırım. Ben elimdeki 5600xt'yi satıp borsaya yatırım yapacağım 6 ay.

Muhtemelen sattığım paraya 6 ay sonra 3080 alabilirim. O zamana kadar rx580 ile devam ederim. Hatta elimde 660ti var bozuk, onu tamir edip 580i de satmayı düşünüyorum.

eğer paranız borsada 8000 TL olmazsa 3080 zor ama 4000-4500 civarına 2080-2080 super lerin rahat alınabileceğini düşünüyorum

• Up.

• quote:

Orijinalden alıntı: QueenOfPain

eğer paranız borsada 8000 TL olmazsa 3080 zor ama 4000-4500 civarına 2080-2080 super lerin rahat alınabileceğini düşünüyorum

Alıntıları Göster

5600xt için 5bin tl teklif aldım sarı siteden. 3080 stok sorunu biterse fiyatı düşer 5-6 ay içinde. Mantıklı yatırımlar yaparsam borsa veya coin üzerine bence 5-6 ay içinde 5bin 7-8 olabilir.

Bu günün kazancı ile mining yapsam 40MH falan veriyor 5600xt, 10 ay sonra 5bintl kazanmış oluyorum. Tabi kazancın düşmediğini varsayarak yapılan hesap bu. Gerçekte mümkün değil sanırım, 10 ay içinde en fazla 2-3bin bırakır diye düşünüyorum. Mining terörizmi ne zaman azalır ve kartlar piyasaya dökülür acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 5 Şubat 2021; 21:10:9 >

• bu karta bu fiyatlar şaka olmalı di mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiosKid -- 6 Şubat 2021; 17:17:44 >
  • 3500 lira veren 2-3 kişi var. İyi ki 2-3 gün önce satmamışım daha ucuza. 3600 verene satacağım kartı. Fiyat 2-3 gün öncesine göre 300 tl arttı, gidişat o ki 4 bin lira olacak. Bu tür ilanların altında ahlak bekçiliği yapanlar da vazgeçsin artık. Piyasayı bu hale getiren miningçiler. Biz değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.