Şimdi Ara

Ekran Kartı alacak olan arkadaşlar acele etmeyin.Bu fiyatlardan kart almayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
4
Favori
18.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu dediğiniz kişilik meselesi ve dediğiniz olayı sadece miningciler değil normal oyuncular da yapıyor. Senelerce kullandığı garantisiz kartı fiyatlar yükselince insanlara satıp aynı fiyatlara sıfır kart alan kişi çok bu forumda da. Maalesef dediğiniz gibi olan şey alıcıya oluyor ve bunun önüne geçmek tamamen satıcıya kalmış bir şey.

  • spintirea kullanıcısına yanıt
    Fırsatçılar konusunda size katılıyorum ama böyle düşük sermaye büyük kazanç getiren işler ya çok emek ister yada kazanç/zarar ihtimali vardır. Miningde uzunca bir süre zarar ihtimaliniz yok en fazla amortisman süresi uzar. O yüzden LHR kartlar fiyat olarak düşsün, bu işi ticaret olarak yapacak kişiler de maliyet/kazanç hesabına göre girsin. Bodoslama bir anda dünyanın %1 lik nüfusu mininge başlıyor aksi taktirde. Ki böyle hayata başlayan bir nesile alın teri kavramını gelde anlat hayatı boyunca böyle şeylerin peşinde olacak. Bu sefer kar etse bile elbet birgün büyük zararlar edecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odurmus -- 15 Temmuz 2021; 15:9:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asus'un kendisi şu an 3070ti satıyor, dürüst olmak gerekirse iyi fiyat. İlk defa iyi fiyat diyorum çünkü bunlar 1150 dolara falan satılıyor nereden baksan 10k'ya yakın fiyat.


    msrp fiyatlar düşmedikçe bu acı dinmez arkadaşlar.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    MSRP yakın fiyatlar alınabilir fiyatlar benim gözümde daha da düşecek gibi duruyor ama insan beklemek istemeyebilir yaz tatilini oyun oynayarak geçirmek istemek normal. O yüzden ben artık kişisel tercihe bağlı olarak alınabilir seviyelere geldi kartlar diyorum ben bir ay daha bekleyeceğim bakalım o zaman fiyatlar ne olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRED BAKER

    konu için teşekkürler , inno 3d , pny , palit , zotac gibi daha az bilenen markalardan hangisi daha kaliteli ürünler çıkartıyor

    hepsinin güzel modelleri vardır.üzerinde asus yazan her şey iyi değil turbo dual onun da giriş seviyesi var.bu markaların da strix gibi üst seviye modelleri var ama ülkemize pek gelmedi bilinmiyor.zotac'ı hep ucuz modelleri ile tanıdık şurada sorsan kötü marka der çoğu kişi.inno 3d'nin çok çılgın kartları var ama sorsan markayı kimse bilmez.pny'nin ekran kartı dışında da iddialı ürünleri var bellek konusunda.palit kullandım ben 10 15 sene önce güya ucuz modeliydi ama gayet güzeldi şimdi güzel modellerinden de getirdiler de biz alamadık.sonuç olarak asus msi'ya mahkum değilsiniz markaya da bakmayın modele bakın işi bilenler soğutması rami orası burası güzel bu alet kullanılır diyorlarsa ki her yerde artık inceleme bulunabiliyor o zaman manli marka bile olsa alınır ama tabi biraz da satış kaygısı var ben biliyorum sen biliyorsun ama kimse bilmiyor bunu kime satacaz diye o yüzden baykuş ejderya olacak üzerinde diyor çoğunluk hani sorsan benim de o şekilde 3 kartımda ama 2000 serisinde 3000 serisindeki gibi civcivli modeller gelmedi bir yerde el mahkumdu şimdi seçenekler çoğalacak.





  • r9 270x den 3060 a 2 3 bin tl ye geçmek ilaç gibi gelecek :))

  • RTX 3080ti düşünüyorum, 3080 bile iyi ama vram boyutu yetersiz gücüne göre.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forum1th

    Çok haklısınız hocam. Bir arkadaş vardı burada, 6500'e ROG Strix RTX 2060 satıyor.  

    Bir de bana, (2 haftalık) 6700XT'ye RTX 2060 + 2000 TL vereyim diyor. Nereden buluyorlar böyle şeyleri anlamıyorum.

     



    Alıntıları Göster

    Bir tek kendilerini akilli saniyorlar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben 30 gün sonra alacam bayadır bekliyordum düşmesini ama zorunlu olarak alıyorum ihtiyacım var diye yoksa baya pahalı ikinci el zaten uçtu gidiyor sıfırada yönelemiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B9CAFB864

    r9 270x den 3060 a 2 3 bin tl ye geçmek ilaç gibi gelecek :))

    2000-3000 liraya 3060 bulacağını düşünüyor musun cidden?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    O kadar para verene kadar neden 3090 düşünmüyorsunuz dev gibi vram var. Siz grafik işleride yapıyorsunuz profesyonel düzeyde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kart fiyatları daha da düşecek o kesin de bir gecede dolar yine 1 lira artmaz inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibindende daha birkaç ay önce 150 -200 civarı mh/s kazım gücü olan Rigleri 100bin tl 150bin tl 200bin tlden falan satıolardı.

    Şimdi 20bin tl 50bin tl arası satıolar? Eee kazım gücü hala aynı?

    150bin tl isterlerken 20-30bin tl istiyor simdi? Resmen patron cıldırmış arada ucurum var.

    Fiyat grafigine bakıosn istatistigine 150binden 30bine tlye kadar düşürmüş Rigi..

  • Forum1th kullanıcısına yanıt

    evet 2. elde 7 8 bine e 3060 alanlar ömürleri boyunca kullancaklarımı ? eninde sonunda tüm rtx 3060 lar tıpkı rtx 1060 lar gibi pul olmak zorunda, gir bak bakalım ati radeon hd kartları kaç lira şuanda sahibinden sitesinde? epey den bak bakalım zamanında kaç paraydı o kartlar, sen neyin savunmasını yapıyorsun anlamıyorum doğrusu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forum1th

    Aynen öyle hocam ben de gülüp geçtim. Saygısız bir tip zaten. Herhalde 6700XT'yi 2070 le eşdeğer falan sandı.



    Alıntıları Göster

    Aslında kendide bal gibi biliyorda rx6700xt nin rtx2080 superden üstün olduğunu ilerde driverlarla rtx3070 i yakalayacağını ama piyasa şuan tam tutturduğuna olmuş durumda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B9CAFB864

    evet 2. elde 7 8 bine e 3060 alanlar ömürleri boyunca kullancaklarımı ? eninde sonunda tüm rtx 3060 lar tıpkı rtx 1060 lar gibi pul olmak zorunda, gir bak bakalım ati radeon hd kartları kaç lira şuanda sahibinden sitesinde? epey den bak bakalım zamanında kaç paraydı o kartlar, sen neyin savunmasını yapıyorsun anlamıyorum doğrusu.

    Hocam tabi olacak ama 2-3 sene bekleyecek misiniz?

    RTX 2060 bile 2500 altını görmedi diye biliyorum. Doların arttığını ve artacağını, vergilerin sürekli arttığını düşündüğümüzde 3000'e belki düşer ama 2000'e düşmesini beklemek hayalcilik.

    Ayrıca, pul olunca almanın da pek mantığı kalmıyor. Millet RTX 5060/6060 kullanırken siz 3060 kullanacaksınız. Bütçe meselesi tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün baktım bi tık daha normalleşmiş piyasa böyle giderse 2 aya normale döner fiyatlar.Belkien yeni serilerde %60 düşüş olmazda eskilerde kaçınılmaz.Rtx2080 mesela 7000 civarına 2080super 8000 civarına gerilemiş.Tahminim %40 daha geriler eski kartlar.Ne zaman gtx1080ti ler artık 3500 bandında satılır o zaman normalleşmiş olur piyasada.Lhr kartlar coşturacak piyasayı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: spintirea

    %60 indirim olacağını düşünen varsa hayal kurmaya devam etsin. Mininge bağlı olarak değil dolara bağlı olarak konuşmak lazım. Tamam mining bazı yerlerde yasaklandı ama gelirler hala aynı hatta ethereum bazında gelirler arttı. Almak isteyen miningciler yine alıyor kartları ama şu anda en ucuzunu koparmaya çalışıyorlar. Fiyatlar düştü zaten ve belki bir miktar daha düşecek ancak öyle %60 düşeceğini sanmak biraz hayal. Yeni nesil LHR'li kartların fiyatlarının düşük olarak piyasaya gelmesi gayet normal çünkü sadece oyuncular tarafından tercih ediliyor ancak LHR olmayan kartlar bir süre daha fiyatlarını üstlerde tutacaktır. Şu anda LHR olmayan bir 3070, LHR olan 3070Ti'dan daha pahalı.

    Kartlar piyasada bir anda bollaştığında düşmeyecekte ne yapacak hocam? Dolara bağlı diyoruzda kurdan çarpıp üstüne vergiyi karıda eklediğimizde bile şuan ki fiyatlardan daha ucuz. Yine de beklemekte fayda var tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yakın zamanda alacak olursam sanki 3080ti daha yaygın gibi şu an bulunabilirlik açısından, yanılıyor olabilirim ama.

  • Siz asıl panik satışlarını görün bir anda piyasa ekran kartıyla dolar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.