Şimdi Ara

Ekran Kartı 128MB Geforce6 6600 olan Casper,Pro2000,Monster,Datron (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni çıkacak olan Windows Vista'nın 32 bit versiyonu da olacak!

quote:

Orijinalinden alıntı: mczaga

sormak istediğim bu saatden sonra 32 bit yazılım için bittimi?yada ne zamana bitecek bunun laptopla alakası yok aslında bu soruyu yazılım kısmına sorsak belkide?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: bluesnight

dewam eder çünkü 1 - 2 yıl daha geçiş süresi war ama bitecek gb bişii artık arkadaşlar bu ara dün bir tanıdık abinin ewine gittim makinesine oyun yüklenmiodu ! yüklrdiğini oynatmıodu baktım m akine CASPER laptop için ii bir deneyim olacağını farkettim marka açısından ! foxconn die bir aNakartı far laptop ta bilmem fan kamyon gb we arkadaşlar adamlar hdd 2 ye bölme ihtiyacı bile hisssetmemişler sadece c klasörü wardı neyse uzun uğraşlardan sonra format attım we makineyi 2 böldük sonra hdd tanımaya bajladı derin bi ohh çektim ! ama CASPER benim için öldü (markayı kötülemek istemiyorum ) ama ben artık düşünmüyorum kesin HPnx6125 alıcam adamlar hala tüketiciyi biyerlerine sallamıyolar satana kadar dayı diolar sonra gerisi hikaye sate bunları bilmenizi istedim

o dediğin casperin hangi modeli yazsaydın bari.

• quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: bluesnight

dewam eder çünkü 1 - 2 yıl daha geçiş süresi war ama bitecek gb bişii artık arkadaşlar bu ara dün bir tanıdık abinin ewine gittim makinesine oyun yüklenmiodu ! yüklrdiğini oynatmıodu baktım m akine CASPER laptop için ii bir deneyim olacağını farkettim marka açısından ! foxconn die bir aNakartı far laptop ta bilmem fan kamyon gb we arkadaşlar adamlar hdd 2 ye bölme ihtiyacı bile hisssetmemişler sadece c klasörü wardı neyse uzun uğraşlardan sonra format attım we makineyi 2 böldük sonra hdd tanımaya bajladı derin bi ohh çektim ! ama CASPER benim için öldü (markayı kötülemek istemiyorum ) ama ben artık düşünmüyorum kesin HPnx6125 alıcam adamlar hala tüketiciyi biyerlerine sallamıyolar satana kadar dayı diolar sonra gerisi hikaye sate bunları bilmenizi istedim

o dediğin casperin hangi modeli yazsaydın bari.

dediğim gb laptop u da aynı anakartlımı CASPER ın bilmem ama masa üstü bir modeldi p4 3000 256 ram 128mb ekrankartı gerisi sttandart casper sate ben gördüklerimi yazdım ama cidden ben soğudum teknik servisi ii dir die düşünüyodum nede olsa casper eski bir firma sorunlarını halletmiştir die ama nerdee o yüzden ben geri adım attım HP ye dewam etjem

• devam edicen ama istediğin özellikde mi devam edicen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Yeni çıkacak olan Windows Vista'nın 32 bit versiyonu da olacak!

quote:

sormak istediğim bu saatden sonra 32 bit yazılım için bittimi?yada ne zamana bitecek bunun laptopla alakası yok aslında bu soruyu yazılım kısmına sorsak belkide?

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

devam edicen ama istediğin özellikde mi devam edicen.

HP turion modeline taktım bundan wazgeçtim hele mczaga sende msı dan ucuz yırtanlardansın bu araştırmanın karşılığını parana göre en iyi bişiii alarak kendini ödüllendir bizimkiler (türk firmaları) hala çakallık yapmaya çalışıo onun için turion 1,6 alıjam
  • Arkadaşlar bu arada casperlar Ankaraya yarın geliyormuş.
    Yani çarşamba günü.
    Haberiniz olsun istedim.

• araştırmanın karşılığını parana göre en iyi bişiii alarak kendini ödüllendir

kurban kescem sen nediyon.

şu casperların kasaları nasıl kalitelimi?gören varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 30 Ağustos 2005, 19:21:01 >
  • Orjinalden alıntı: mczaga

araştırmanın karşılığını parana göre en iyi bişiii alarak kendini ödüllendir

kurban kescem sen nediyon.

şu casperların kasaları nasıl kalitelimi?gören varmı?

mczaga buraya bksan ii olurdu :http://forum.donanimhaber.com/m_3782513/tm.htm
  • Kaybolmuş güzelim topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Kaybolmuş güzelim topic

• ????????????
  • pro2000'ler ile monster'ları aynı firma üretiyor. Yani bahsi geçen ürünlerin hepsi Çin vbden demonte geliyor Türkiye'de birleştiriliyor. Vergi avantajı varmış sanırım.

Ayrıca 64 bit için sabırsızlanmayın. Türkiye'de yerleşene kadar şimdi alacağınız 64 bitlik cihazlar eskir sizde bu programları yine ağır aksak çalıştırırsınız...........
  • +1000 :)
  • Ya huhukomsu hocam olmadı şimdi ya en başta yazmışsın QuakeIII de monsterın takıldığını söyleyen arkadaş kim ki? Bir kere QuakeIII bayağı eski bir oyun Hadi tamam insanlık halidir olur böle sayı hataları Quake4 hiçbir monster modelinde 40fsp nin altına inmiyor. Çünkü benim modelimde tyro... ların en düşük modeli ve -ARTIK- çok rahat oynayabiliyorum. Farkeden tek şey RAMler. Denemelik benim makinanın yanına bir 512ddr2 daha taktım 1024x768 çözünürlükte high detail de kusursuz oynuyor.

Bu arada monster almak isteyenlere bilgi olsun teknik servis çok güzel çalışıyor. Bir telefon ile size hemen yardımcı oluyorlar. Benim için markadan önce teknik destek önemlidir diyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMDX -- 19 Şubat 2006 13:45:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.