Piyasada bundan daha uygun laptop bulamadım arkadaşlar.Alanınız,göreniniz oldumu acep.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle.Casper olması servisin iyi oldugu anlamına geliyor ve içimi rahatlatıyor.Ancak kasasına dokunma imkanım olmadıgından gidip alamıyorum.
Bu arada bugun trabzondaki bir casper storeye gittim, tabi bu laptop yoktu centrinolu modellerden vardı.Aleti açma fırsatım olmadı ama genel bir görüş için sagina soluna baktım ,kasa olarak hiçte fena degildi,sağlam bir yapısı varda hatta.Umarım bu yeni laptoplarda en az gördüğüm laptop kadar iyi olur....
yeni aletin kasası daha da farklı ama ne hikmettir sadece tek bir yönden ve küçücük bir resim var kendi sitelerinde de ne arkadan ne önden çekilmiş hiçbir resim yok batarya hakkında da fazlaca bir bilgi yok insaallah 8 hücreli ve kaliteli bir bataryadır..
araştırıyormusun caspera.Ben bir aralar monstera takılıyordum sonra pro2000 ama bu laptop cok uygun be abi. 24 agustosta trabzondaki yaz okulum bitiyor , samsuna gittigimde ilk işim motoruma atlayıp casper storeleri gezmek olacak.Kasa konusunda umut verirse ki verecegini düşünmek istiyorum.Bonusa peşin fiyatına 12 taksit yaptırıp olayı baglıyacagım insallah.Tabi başka cazip bir fırsat çıkmazsa...
bi aksilik olmasa bu bilgisayarda kararım kesin gibi monster için fokusa gittim pro2000 araştırdım epey bir zamandır araştırma yapıyorum anlayacağın ama datron,monster almak ilk zamanlar cazip geldi ama şu an düşünmüyorum..
Fokus da arkadaşım da var kullanmak için inceledim sol üst tarafı epey bir ısınmakta ve monster olarak kasanın üstüne vurdukları etiket çok dandik geldi bana emanet gibi duruyor..Datron daha özenli etiket basmış..ama her iki kasa da aynı ve bu bilg. kullanmak için iyi 2. elleri çok düşük fiyata satılıyor. kasa da dediğim gibi pek tatmin etmedi beni.. Bakalım ayın 25 inde casper gelecekmiş ve insaallah ben mecidiyeköye gideceğim denemek için memnun kalırsam zaten sizlerle paylaşırım.ayrıca bana uygunluğu bonus karta 12 taksit yapması.Bu benim için önemli...
arkadaşlar bende datron almayı planlıyordum ama bu notebook un fiyatı çok iyimiş gerçekten.... bi kaç sorum olacak hard disk kaç rpm? ekran kartı 6600go mu? bu notebook u alanlar da bizi kasası hakkında bilgilendirirse çok ii olur arkadaşlar...
yaw şu 3 gün geçse bi gelse casper store lara da baksak şu makineye takıldım kaldım bunumu alsam toshiba m40-184 mü alsam yada hpnx6125 mi alsam die kafayı sıyırdım ama hala seçemedim bi de gfelse belki karar verirdim