Şimdi Ara

Ekran Kartı 128Bit, 256Bit nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
18.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

128Bit, 256Bit Hakkında yazmısınız?

• aratsan çok daha iyi olur ,fazla degil 10 gün icinde birçok defa tartışması geçti ,gerekli bilgiler verildi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36534589/tm.htm#36537434
    Burada ayrıntılı teknik olmayan, temel bilgi var.

"128bit, 256bit" olan değer bellek veriyolu için değil sadece; ama burada sorduğunuz, bellek veriyolu.
  • aramaya inanmak?
  • www.google.com.tr
  • Ekran kartı GTS 250 1 GB alacam ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar_lives

Ekran kartı GTS 250 1 GB alacam ama

kaç bit ama :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartındaki bit olayı sskiden yapılan "Benim ekran kartım 512mb" muhabbetinin modern halidir. Yeni haline örnek; (Diğer karttan yavaş olsa da) "Benim ekran kartım 512bit" Ya da bilgisayarcıların müşterileri yeni kekleme tekniği diyebiliriz.
  • Bit tek başına bişey ifade etmez. Bit *(çarpı) mhz çok şey ifade eder, GB/s değerini verir. İkisini beraber çarparak kıyaslanabilir bellek performansı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Ekran kartındaki bit olayı sskiden yapılan "Benim ekran kartım 512mb" muhabbetinin modern halidir. Yeni haline örnek; (Diğer karttan yavaş olsa da) "Benim ekran kartım 512bit" Ya da bilgisayarcıların müşterileri yeni kekleme tekniği diyebiliriz.

Yok yanlışın var. Hala MB la kekliyorlar ya da yönlendiriyorlar diyelim. Kızılayda ki PC parçası satan 3 - 5 yere baktım geçenlerde (GT240 ı almadan önce) kapıdan giriyorum, 150 lira civarı ekran kartı ne var elinizde diyorum Klasik yanıt şu "Kaç MB olsun" Ya da 1 GB var. Hala bit'e geçemeyen çooookkk Bilgisayarcı var.
  • Haklısın, maalesef bilgisayarcılarımız teknolojiyi hep geriden takip ediyorlar. O nedenle yeni teknikten ziyade yeni trend diyelim.
  • quote:

Haklısın, maalesef bilgisayarcılarımız teknolojiyi hep geriden takip ediyorlar. O nedenle yeni teknikten ziyade yeni trend diyelim.

bit ekran kartının temizlik veya kirlilik değerlerini gösteren bir teknolojidir.demekki fazla bit'lenmekte iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: miharbi17

quote:

Haklısın, maalesef bilgisayarcılarımız teknolojiyi hep geriden takip ediyorlar. O nedenle yeni teknikten ziyade yeni trend diyelim.

bit ekran kartının temizlik veya kirlilik değerlerini gösteren bir teknolojidir.demekki fazla bit'lenmekte iyi değil

:D :D GEÇ AMA GÜLMEYE DEĞER

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Ekran kartındaki bit olayı sskiden yapılan "Benim ekran kartım 512mb" muhabbetinin modern halidir. Yeni haline örnek; (Diğer karttan yavaş olsa da) "Benim ekran kartım 512bit" Ya da bilgisayarcıların müşterileri yeni kekleme tekniği diyebiliriz.

Yok yanlışın var. Hala MB la kekliyorlar ya da yönlendiriyorlar diyelim. Kızılayda ki PC parçası satan 3 - 5 yere baktım geçenlerde (GT240 ı almadan önce) kapıdan giriyorum, 150 lira civarı ekran kartı ne var elinizde diyorum Klasik yanıt şu "Kaç MB olsun" Ya da 1 GB var. Hala bit'e geçemeyen çooookkk Bilgisayarcı var.

Ben hd5770 nin fiyatını sorduğumda bana gtx550 ti gösterip bu daha fazla bitli demişti tabi böyleleride var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.