Şimdi Ara

EKRAN KARTI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sizlere Bi sorucagım şimdi benim bilgisayarım iyimi kötümü anlamıyorum Ramim 4GB Ekran kartım GeForce GT 540M İYİMİ SİZCE ?
     EKRAN KARTI !! EKRAN KARTI !! EKRAN KARTI !! EKRAN KARTI !! EKRAN KARTI !!

• burasi notebook bolumu degil ki niye buraya soruyorsun?çöp desem eline ne gececek gidip yenisini alacak misin ya da ekran kartini degistirecek misin ki notebooklarda degismiyor ekran karti.
  • yeni leptop alıcagım bunun iyi yada kötü mü dige merak ettimden sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaliz12

yeni leptop alıcagım bunun iyi yada kötü mü dige merak ettimden sordum

sirf bunun icin bolum var notebook tavsiye diye adamlar baska hicbir sey yapmiyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_2035/tt.htm

benim gibi notebook cahili bir adamdan tavsiye alirsan bence iyi paraya satabiliyorsan o aleti sat yeni bir sey al soyle ekran karti daha guzel nvidiali bisi.gerisi zaten ona uygun oluyor islemcisi rami filan iyi oluyor.notebookta butun olay ekran karti bunu bilsen kotusunu almana imkan yok.pc toplama gibi degil yani kolay notebook secmek ama sen paradan haber ver iyi ekran kartli olanlari da 3250 liraya satiyorlar kuzene baktim.o yuzden butcene gore en iyi ekran karti hangi makinede olur tavsiye bolumundekiler bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaliz12

Arkadaşlar Sizlere Bi sorucagım şimdi benim bilgisayarım iyimi kötümü anlamıyorum Ramim 4GB Ekran kartım GeForce GT 540M İYİMİ SİZCE ?
     EKRAN KARTI !! EKRAN KARTI !! EKRAN KARTI !! EKRAN KARTI !! EKRAN KARTI !!

Orta karar birsey. Çok beklentin olmasim derim. Ekran kartı degismez. Gt540m gömülü bir kart. Mxm li laptop istersen clevo kasa olmayan yani msi gx70 gt60 gibi kasa tipli laptoplarda değişim var. Ve bazi oyuncu laptoplarda. Masaüstü daha perms. Olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.