Şimdi Ara

Ekran kart önerii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı almayı düşünüyorum max 150 tl 2. el de 0.da olabilir anakart ms-7253

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuss94 -- 17 Mart 2013; 18:36:43 >

• bütcen ne kadar ? ana kartın markası ne?
  • anakart ms7253 en fazla 150 tl
  • anakartın markası asusmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_demir -- 22 Şubat 2013; 18:43:41 >
  • MSI
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabuss94

Ekran kartı almayı düşünüyorum max 150 tl 2. el de 0.da olabilir anakart ms-7253
    şu anki ekran kartı anakartta birleşik yani yeni aldığımı ekran kartını slota takınca yenisimi devreye giricek ayarı varmıı ???

İşlemcin nedir?
  • İşlemci eski AMD Athlon 64 processor 3500+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen anakartı degiştirmeye bak anakartı degiştirirsen islemci degiştiricen yani kısacası cöpe at yeni pc topla o anakarttan iyi birşeyler bekleme parana yazık
  • anakartım var o da eski
     Ekran kart önerii
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabuss94

İşlemci eski AMD Athlon 64 processor 3500+

Bütçen yeni sistem toplamak için yetersizse ve illada bi ekran kartı alıp devam etmek istiyorum dersen en fazla bunu al derim, daha üstü darboğaz yapacaktır;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax4850-1gbd5-hv3-hd4850-gddr5-1gb-256bit-ati-radeon-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60429

Not : Bütçen 150tl olduğu için bunu önerdim.Yoksa biraz daha yukarda bi kart önerebilirdim 250tl civarında.

• islemciye athlon diyipte anakarti msi 939 pin yerine gigabyte 478pin gosteriyorsunuz... ya bizimle dalga geciyorsunuz... yada hiiic bu isten anlamiyorsunuz... hangisi?
  • sakın onları aliyim deme pc dayanamaz yanar paran boşa gider yeni pc toplayalım sana ?
  • yanlış anladın 2 anakartım var biri ms 7253 şu an bunu kullanıyorum kullanmadığım ise gigabyte
  • onlar eski yeni al boşuna paranı harcama boşuna gider
  • Yeni konu açmak istemedim Yeni pc toplamak istemiyorum bu pc sonuna kadar gidicem 128 mb bi ekran kartı (veya üstü) alsam galiba benim anakart
    PCI-3 girişli (msı-7253 psu 450 w ) idare edermi bugun gordumde 30 tl felan bide 1 gb 1 gb 2 tane ram alsam hız artışı olur galiba ???
  • Güncell
  • anakartlarımız aynı işlemcim 3600+ bende tavsiye bekliyorum ekran kartı için bide kabuss94 sende ne kadar ram var? maximum 2gb takılıyor diye biliyorum bu tek slottamı yoksa 2*2 4 tane takabiliyor muyuz?
  • Tek slota 1 gb ram hocam ben 1gb var bide 512 mb ikisini kullanıyorym
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.