Şimdi Ara

Ekran için jelatin kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
8.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Kalitesiz ürünler ekrana zarar verebilir. SGP steinheil ex serisi kaplamaları tavsiye ederim. Hassasiyet ve kayganlık bakımından takdire şayan ve çok kaliteli bir ürün.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-ex-series-iphone-4-ekran-ve-govde-koruyucu-set-ultra-crystal/ProductDetails.aspx?productId=telkilsteinip4ekk&categoryId=29008950

Ben de böyle bir şey arıyodum. Sipariş ettim hemen. Teşekkürler tavsiyeniz için.

Daha önce bodyguardz kullanmış biri olarak, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Solüsyonla birlikte uygulandığından ekranda kabarcıklar kalıyor
    ve uygulaması cidden ustalık istiyor. Böyle kaliteli yapıştırmalı koruyucular hem telefonun estetiğini etkilemez, hem de uygulaması çok kolaydır.

• Bence kalitesini almak daha mantıklı sonuçta 1 kere alıcaz hep kullanıcaz bende 3g varken almıştım ucuzundan hemen kalktı sonra ankarada kuzenimle gittik komple bir yere kaplattırdım telefoncuya ateş ile falan ısıttı bayada iyi oldu sağlam oldu geçen hafta sattım iphone 4 alabilmek için halada aldığım kişi kullanıyor hiç bir sorun yok
  • 3-5 liralık dandik koruyucular bile işini görür. Bir tane almıştım bi telefoncudan aylardır telefonda takılı duruyor. Yalnız kayganlığı çok azda olsa etkiliyo. Ekranda hiçbir leke iz bırakmaz 30 kerede takıp çıkarsan hiç takılmamış gibi tertemiz duruyor ekran...

Orijinalden alıntı: kby

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Kalitesiz ürünler ekrana zarar verebilir. SGP steinheil ex serisi kaplamaları tavsiye ederim. Hassasiyet ve kayganlık bakımından takdire şayan ve çok kaliteli bir ürün.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-ex-series-iphone-4-ekran-ve-govde-koruyucu-set-ultra-crystal/ProductDetails.aspx?productId=telkilsteinip4ekk&categoryId=29008950

Ben de böyle bir şey arıyodum. Sipariş ettim hemen. Teşekkürler tavsiyeniz için.

Daha önce bodyguardz kullanmış biri olarak, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Solüsyonla birlikte uygulandığından ekranda kabarcıklar kalıyor
    ve uygulaması cidden ustalık istiyor. Böyle kaliteli yapıştırmalı koruyucular hem telefonun estetiğini etkilemez, hem de uygulaması çok kolaydır.

**** bu verdiğimiz parayı hak eder dermisiniz ki?

• Ben zagg invisible shield kullandım 3Gs'imde hiç bi zararı olmadığı gibi çokta yararını gördüm.. aldıktan 1 hafta sonra uyguladım aradan 6ay geçti jelatini çıkardığımda hala yeni alınmış gibiydi. ve jelatini çıkarttığım gibi 1 hafta içinde çizilmeler başladı. neden çıkardığımıda anlatiyim. şimdi cepte taşıdığımız için telefonu çıkarıp sokarken toz toplamaya başladı jelatin kenarlardan bi zaman sonrada açıldı bi nedenide telefonum 3Gs beyaz kullandıktan bi 3-4 ay sonra arkadaki jelatinin rengi sarıya döndü resmen e telefon beyaz olunca pis gözüküodu o yüzdende çıkardım. umarım yardımcı olabilmişimdir..

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

• Mesajim bulunsun. Bu bilgilere ihtiyacim olacak.
  • güzel bişimiş ilk defa duyuyorum peki bu jelatin olayını normal i pod nanolara felan yapabiliyormuyuz acaba
  • bende dün bodygurardz aldım ve akşam uyguladım.gayet güzel oldu fakat bir kaç baloncuk kaldı üstünde onlarında 24 saat içinde kaybolcağı söyleniyor bakalım ne olcak:D

LCD ekrana yapıstırdım ekrana zarar vermeden sokmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunalmis -- 10 Ekim 2010; 0:34:41 >
    bodyguardz
    ve wrapsol solusyonsuz ultradrop ekran koruyucularım mevcuttur.

Orijinalden alıntı: sarierdem

arkadaşlar hem 5.90 a 2 adet on yada on ve arka ekran koruyucum var
    hemde
    zagg
    bodyguardz
    ve wrapsol solusyonsuz ultradrop ekran koruyucularım mevcuttur.

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

arkadaşlar wrapsol ultra drop aldım, uygularken nelere dikkat etmek lazım? ayrıca söküp tekrar takabiliyormuyuz? kullanan arkadaşlar bir cevap yazabilirlermi?

sayın Türkiye mümessili arkadaşım bak ne sormuş vatandaş onu cevaplayınsana hemen ürün satacağınıza..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 22 Şubat 2011; 19:56:01 >
  • solüsyonu olanı almam diyen arkadaşa bir bilgi paylaşıyım. solüsyonu olanların da ekran koruyucuları kendinden yapışkanlı fakat o solüsyon hem telefon camını tamamen temizler hem de çok daha iyi yapışıp hava almasını engeller. ipoqo japan firmasına bakın, zagg vs benzeri ürünler de olabilir.

Orijinalden alıntı: mennorat

Bu jelatinler nasıl çıkarılır?

Yahu 1 yillik konuyu da bunun icin hortlattin ya... :D

Orijinalden alıntı: mennorat

Bu jelatinler nasıl çıkarılır?

Bant ile.

Orijinalden alıntı: bunalmis

Bodyguardz tarzı koruyucular yapıştırıldığı yüzeyden nasıl sokulür?

LCD ekrana yapıstırdım ekrana zarar vermeden sokmem lazım.

Direk sökebilirsin.Ben öyle yaptım.Söktükten sonra ufak bir bezle silebilirsin leke kalmıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.