Şimdi Ara

Ekran için jelatin kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
8.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yan sanayi ürünü jelatinlerin uzun vadede telefona zararları var mı ? Veya jelatin alacaksam hangi markayı tercih etmeliyim

• Kalitesiz ürünler ekrana zarar verebilir. SGP steinheil ex serisi kaplamaları tavsiye ederim. Hassasiyet ve kayganlık bakımından takdire şayan ve çok kaliteli bir ürün.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-ex-series-iphone-4-ekran-ve-govde-koruyucu-set-ultra-crystal/ProductDetails.aspx?productId=telkilsteinip4ekk&categoryId=29008950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 6 Ekim 2010; 10:13:27 >
    Bilgisayar Mühendisi - İstanbul
  • timlerde satılan 5 liralık jelatinler var aslında onlara da bakmak lazım bana sadece ön için lazım.Zaten kılıf kullanıyorum arkaya gerek yok hem 39 lira da çok fazla bir jelatin için
    Bilgisayar Mühendisi - İstanbul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ekran koruyucu tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan emanet olarak telefonun üstünde gelen jelatini kullanıyorum o bile iz bırakıyor tabi silince geçiyor ama iz bırakıyor sonuçta.2 senedir yan sanayii jelatinlerinden kullanan bir tanıdığım var o da hiçbir sorun yok diyor onun telefon iphone ama ilk çıkan model yani.Bilemiyorum buna 40 lira verip de 2-3 gün sonra yanlardan çıkma vs yaparsa kafayı bozarım ben.En iyisi biraz daha yorum gelmesini beklemek ona göre alırım birşey

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

timlerde satılan 5 liralık jelatinler var aslında onlara da bakmak lazım bana sadece ön için lazım.Zaten kılıf kullanıyorum arkaya gerek yok hem 39 lira da çok fazla bir jelatin için

Yukarda linkini verdiğim ürün ön, arka ve yanların kaplanabimesi için komple kit. Kutudan iki takım olarak çıktığını ve kalitesini göz önünde bulundurunca bence fiyat uygun. Dediğiniz gibi telefoncularda 3-5 liraya da kaplamalar var. Onları da tercih edebilirsiniz. Bir sonraki konunuz da jelatini ekrandan çıkartamıyorum olur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 6 Ekim 2010; 11:35:22 >

• işte bu yüzden biraz daha yorum gelmesini beklicem bakalım 5 liralık ürün kullananlar ne diyecekler ona göre hb den alırım

şuan emanet olarak telefonun üstünde gelen jelatini kullanıyorum o bile iz bırakıyor tabi silince geçiyor ama iz bırakıyor sonuçta.2 senedir yan sanayii jelatinlerinden kullanan bir tanıdığım var o da hiçbir sorun yok diyor onun telefon iphone ama ilk çıkan model yani.Bilemiyorum buna 40 lira verip de 2-3 gün sonra yanlardan çıkma vs yaparsa kafayı bozarım ben.En iyisi biraz daha yorum gelmesini beklemek ona göre alırım birşey

Teşekkürler..Kullananlar yorumlarını yazarlarsa jelatinler hakkındaki alacaklara yol göstermiş olurlar..Özellikle cam a zarar verip,vermeme hakkında..

5 kere dandik yapcagına 40 lira ver bikere kalitelisini tak çizilmeyen daha iyi.. derim ben

3 liralıklarda soyle bir sıkıntı var cok cabuk ciziliyor... 2ayda bir yenisini takarım.
    ayrica guneste ve bazı ısıklarda gokkusagi gibi renkli renkli gorunuyor:)
    onun dısında telefona herhangi bir zararını gormedim.

40 liralık sgp lerde ise genelde hem mat hem de kristal sefaf 2 adet koruyucu cıkıyor.
    3gs cihazıma uygulamıstım mat olanını. hem uygulaması 3liralıklara gore daha kolay,
    yıkanıp tekrar kullanılabiliyor, hem de parmak izi tutmuyor.
    bunun da tek dezavantajı ekranda mat bir goruntu olması hafif bulanık gorunmesi.

suna iphone 4 ile sgp nin ön parlak, arka karbon sticker koruyucusunu kullanıyorum gayet menunum..

ekranda kalıcı iz bırakıyor mu peki ucuz olan jelatinler?

Dostum çok kullandım hem 3gs te hem 4 te. 3 4 ay önce 4 aldığımda sadece dandik olanlar vardı onlardan kullandım bikac kez ve HOCBİRSEY OLMUYOR EKRANA için rahat olsun !!
  • quote:

hiç bırakmadı bende 5 ay boyunca
  • Ben 2 yldır fotoğraf makinemin 3"lik ekranında memnuniyetle kullandığım ucuz filmi yenisiyle değiştirdim, hiçbir sorun yok. Zaten yenisini de DX'den 1-2$a almıştım. Şimdi de Iphone4üm için 2 adet sipariş verdim, birini ön-arka kaplama yapacağım- diğeriyle de yanları kaplamaya çalışacağım. Sipariş 7-10 güne elimde olur; onucu buradan fotoğraflarla paylaşırım. Bu film işi herkesin ihtiyacı olan ve merak ettiği bir konu. Ben de yeterli bir yorum bulamayıp bunu yapmaya karar verdim; olmazsa yurtdışından sipariş veririz artık
    quote:

Orijinalden alıntı: vasco1925

quote:

hiç bırakmadı bende 5 ay boyunca

Mary Engelbreit

• Bu jelatinler dokunmatiğin hassasiyetini etkiliyor mu acaba?

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bu jelatinler dokunmatiğin hassasiyetini etkiliyor mu acaba?

hayır aksine bende kullanım rahatlığı sağladı çok güzel kayıyo ekran..kuruma yapmıyo
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.