Şimdi Ara

Ekran Görüntüsü de Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamaları tek tek kontrol ettim ve hepsini sd karta taşıdım. Fotoğraf ve medyayı da attım. Ama telefon belleği neden halen dolu gözüküyor anlayamadım. Az önce güncellemeleri yüklerken hafıza dolu diyor birde.
     Ekran Görüntüsü de Aldım Ekran Görüntüsü de Aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    ES File Explorer yükleyip SD Kart analizi yapın. Böylelikle ne harcıyor görebilirsiniz.
  • Edit:Fotoğrafta cihaz 10 gb gözüküyor 6 gb işletim sistemi dışında salt bellek diyor 10 gb. Android klasöründe Data dosyası 4 gb yer tutuyor. Bu klasör GUNCELLEMELER olabilirmi? Sd karta taşıyamadı program.

Programı yükledim ve cihaz bellegindeki herseyin kapasitesine baktım ancak orada bir anormallik gözükmüyor.

Aşağıda fotoğrafını paylaştığım bilgiye göre ise cihaz 10 gb kapasite gözüküp 8 gb dolu diyor. 6 gb android zaten bu bilgiye göre tamam. Iyi ama cihaz 16 gb değilmi? Ilk mesajımda da öyle gözüküyordu.

Kaldı ki sd kartı almadan önce ben +5 gb veri saklıyordum. Anlayamıyorum nerede sıkıntı var.
     Ekran Görüntüsü de Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 27 Temmuz 2014; 18:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.