Bildirim
Ekran Görüntüsü Alma Problemi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bazı sunuculara girdiğin zaman saçma sapan şeyler bind'letebiliyorlar tuşlara, sanada o olmuş galiba. Neymiş yasaklı tuşmuş
Konsola bind "F5" "screenshot" yazıp ss çekebilirsin ama servera her girişinde ayarların tekrar degişicek o yüzden başka bi tuşa alabilirsin -
Oyun dizinindeki cstrike klasörü içindeki userconfig.cfg dosyasına
bind "F5" "snapshot"
satıtını ekle. Eğer bu userconfig.cfg dosyası yoksa sen oluştur. -
DiabloXT'nin açıklaması çözüm getirir gibi gözüküyor.
Çok acil çekilmesi gereken bir ekran görüntüsü varsa da bu durum çözüme ulaşana kadar "Print/Screen/SysRq" tuşunu kullan.Tek seferlik bir kullanımı vardır ama idare edeceksin artık -
Kendim nasıl oluşturabilirim ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Commander
Kendim nasıl oluşturabilirim ?
Neyi ?
"Print/Screen/SysRq" tuşunu kullanıp,painti açıp,ctrl + v yapıcaksın.JPG olarak kaydediceksin.Bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoX~ -- 5 Temmuz 2009; 21:22:57 > -
f5 nereye kaydediyor resimleri ? -
F5 cstrike dizini içine kaydeder.
userconfig.cfg dosyası yoksa, config.cfg dosyasını aynı yere kopyalayın, adını userconfig yapın, içini tamemen boşaltıp dediğim komutu girin kaydedin. -
Hallettiniz mi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: WoX~
quote:
Orjinalden alıntı: Commander
Kendim nasıl oluşturabilirim ?
Neyi ?
"Print/Screen/SysRq" tuşunu kullanıp,painti açıp,ctrl + v yapıcaksın.JPG olarak kaydediceksin.Bu kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X