Şimdi Ara

Monitörü tv olarak kullanma, ses problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 24 inç monitorum var 1 vga, 1 hdmi bağlantısı mevcut. Next nextstar marka uydu cihazından hdmi ile bağlantı yaptım görüntü geliyor fakat monitörde hoparlör olmadığı için ses gelmiyor, 1+1 hoparlörüm mevcut ama ne uyduda ne monitörde baglayabilecegim bir çıkış yok. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• monitör ve uydu cihazının tam modeli nedir

• potti34 P kullanıcısına yanıt

monitör: Samsung S24R350FZM, uydu cihazını yazlığa getirmedim ama sitesinden baktım Next Kanky HD Gold olması lazım emin olamadım görünümü aynı ama 4 5 senelik cihazdı.

• a.g.r.e.s.i.f A kullanıcısına yanıt

şu olur büyük ihtimalle

Optik Ses Dönüştürücü Fiyatları, Modelleri 267 Ürünle Optik Ses Dönüştürücü diye arattır

ikinci resimdei işini görür. ister kolon bağla ister kulaklık

kablo olarak Ethic Dijital Coax Ses Kablosu 2 Metre Fiyatı - Taksit Seçenekleri bu tür alacaksın. elektronikçilerde ucuzu vardır.

bunu nexte takacaksın diğer ucunu aygıta. aygıta kolon takacaksan kırmızı/beyaz girişleri var o tipte kablo alıp kolona bağlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 19 Temmuz 2025; 21:33:18 >

• potti34 P kullanıcısına yanıt

İnceleyeyim. Belkide hdmi to vga olarak dönüştürücü ile çözerim yanıtın için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün için analog ve dijital ses çıkışı var diyor firma sizin 1+1 hoparlörler hangi bağlantı tipini kullanıyor yazarsanız yardımcı olabiliriz...

Uygun bir dönüştürücü ile cihazın ses çıkışına bağlayabilirsiniz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv de ses var görüntü yok
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.