Şimdi Ara

Ekran dalgalanmas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa amd fx 6300 ıslemcı amd 5570 ekran kartı asus m5a97r2.0 anakart 150 gb hdd coolermaster haf advance 750 plus power kasa 8gb gskil ripjaws ram sistem bu arkadaslar 1 aydır ekran dalgalanması yaşıyorum drıver guncellemesı yaptım bıos guncellemesı yaptım arkadasdan vga kablosu aldım denedım prızlerı topraklımı degılmı dıye kontrol ettım topraklı ağ destegı ıle guvenlı modda açtım yıne dalgalanma vardı ekran kartı drıverını sıldıgımde asus anakartım kendısıne aıt vga ekran kartını etkınlestırıyo o sekılde hıc bı sekılde dalgalanma olmuyo tekrardan ekran kartı drıverını son surumu ve bı oncekı surumlerıyle 3 4 adet versıon denedım dalgalanma devam edıyo bı yardım edersenız memnun olurum

• windwos deiş melisin windwos 8 at sorun kalkacak xp de oyle sorun var
  • wındows 7 64 bıt kullanıyorum bu arada onu demeyı unutmusum
  • eğer monitör ile ekran kartı arasında bir adaptör ile kablo girişi yapılıyorsa dalgalanma olur. Mesela ekran kartının girişi DVI , monitör VGA ise dönüştürücü kullanırsanız ekranda dalgalanma olur. Monitörünüzü veya ekran kartınızı değiştirmelisiniz. İkisi de aynı olmalı.
  • vatan bılgısyardan slınk altın uclu vga kablosu aldım gldım sorun hala devam edıyor ekranda dalgalanma vıdeoların son 2 3 sanıyesındede goruntu donuyo ama ses gelıyor sanırım kart bozuk
  • son zamanlarda a?yr bi uygulama çaly?tyrdynyz my ekran kartyny yakmy? veya ona zarar vermi? olabilirsiniz.
  • sadece league of legends oynuyorum ve 3 4 tane web sayfası açıyorum bunların ekran kartını zorlıyacagını dusunmuyorum yarın ekran kartını bı arkadasın bılgısayarında denıyecem olmazsa format atıp wındows 8.1 kuracam oda olmadı servıse verıcem pc ı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grafik Kartı - Ekranda dalgalanma
    4 hafta önce açıldı
    ekran kartının ısısı normalmi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun ekran kartinda olma ihtimali cok yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.