Şimdi Ara

ekonomikticaret.com ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar google'da bi kitap arıyodum "ısı ve kütle geçişinin temelleri" diye. normalde fiyatı 35 ytl ancak bi site buldumwww.ekonomikticaret.com diye, orda 22.75 ytl. sizce nasıl bir sitedir güvenli midir değil midir daha önce alışveriş yapmış olan var mı ordan?

• vaLLa ptt den 444 Lü servis numaraLarı biLe var, site güvenLi bi yere benziyor. bence bu numarayı ara bi konu$ kitap hakkında biLgi iste meseLa eLinizde varmı faLAn diye. o $ekiLde oLabiLir bence...
  • ya ben de gördüm 444lü noları var ama sınıfça sipariş edecez biz, yani 15 tane fln ondan soruyorum şimdi elemanların paralarını da dolandırtmayalım. site güzel ama adını ilk kez duydum ondan kıllandım zaten. var mı başka yorumu olan?
  • banka kartına taksıtle falan diyor. bence parayı peşin ödemektense taksitle al.
    boylece eger sorun cıkarsa sadece ilk taksidi ödemiş olursun.
    acıcası banka ile iş yaptıgına göre pek de öyle sakt bi iş olacagını sanmıyorum
  • olmazsa bi iş bankasını arasam, siz ekonomikticaret.com ile çalışıyo musunuz diye sorsam nasıl olur sizce?
  • vaLLa siteyi daha kapsamLı inceLedim, havaLe iLe pe$in ödemeLere çok iyi indirimLer yapıyorLar, ama aynısı kredi kartLArında geçerLi değiL bu biraz $üpheLendirdi beni. ayrıca bir çok ürünün fiyatı hepsiburada ve bascuda da daha ucuz. bence o kadar çok aLacaksanız buraya güvenmeyin. piyasadn buLabiLiyorsanız kredi kartıyLa faLan taksitLE aLın. adamLar sahte i$ yapıyoLarsa kredi kartı numaraLarınızı ve biLgiLerinizi aLmasınLAr....
  • ve eğer çok Lazımsa 10 miLyon fazLa oLsun temiz oLsun hemde taksitLe oLsun

http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=QIXQ6833EK5K01OCKCMN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.