Şimdi Ara

Ekonomik Windows 8'li bir şeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu biraz yanlış yere açtığım için kusura bakmayın. Windows tablet ve mini pc ile ilgili öneri bölümü bulamadım. Burası da sık ziyaret ediliyor diye geldim.

Biraz keyfi bir alışveriş için sizden öneriler bekliyorum. Evdeki tüm sistemimi Apple bazlı kurdum. Okulda ihtiyacım olan çoğu program Mac'de de mevcut, bazıları hariç (CST Studio Suite gibi). Bir de bisiklet düşkünü olarak Pro Cycling Manager'ı yıllardır Mac'e çıkarmadı adamlar, arada oynamak istiyorum. (Geçen sene celeron 1000M, 4gb ram, intel hd 2500 ile düşük-orta ayarda akıcı oynanıyordu.)
    Bazen de Windows üzerinde geliştirmeler yapmak istiyorum.

Bunlar için uygun bir windows 8 tablet alabilirim. Fakat tablet olursa klavye mouse bağlayabileceğim en az bir usb ve monitöre bağlamak için hdmi arayüzlerine ihtiyacım var. Diğer nokta da her şey bağlıyken bir yandan da şarj olabilmeli. E tabi hdmi'dan bağlayınca da dandirik bir çözünürlük sunmamalı bana.

İkinci olarak da tablet yerine mini pc belki bana daha uygun olur. Mobil olmaz fakat tabletim var zaten. Bağlantı olarak da sorun çekmem herhalde. Mini pc ya da yeterli derseniz intel compute stick gibi bir şey de olabilir.

Özellikle şu oyunu düzgün çalıştırsın bana.

not: İtalya'dayım. O yüzden AB içinde bir siteden gümrüksüz alışveriş yapabilirim.

edit: bir de bunlara micro sd kart takıp üzerine linux kurabilir miyim? bu da işin tamamen kıl tüy yönü, sırf merak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 29 Mayıs 2015; 19:52:21 >

• 110 liraya windows 8.1 tablet verebilirim cin mali ama is görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yurtdışındayım, onun kargosu zaten 40-50 lirayı bulur. biraz araştırınca voyo mini pc çok çıkmaya başladı karşıma. sizce uyar mı yapacaklarıma? z3735f, 2gb ram, 64gb eMMC var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.