Şimdi Ara

Ekonomik durumunuz nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz sanırım yine battık müşteriden paramızı alamıyoruz kirayı yine ödeyemeyeceğiz. fatutalar geldi çattı. sizde durum nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Nisan 2021; 18:7:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötü . Keşke bir yazligimiz ve ailemizin ikinci bir arabası olsaydı . Şuan İstanbul'da rezidans ta daireler milyonları buluyor. Mercedes BMW gibi araçların başlangıç fiyatları 200 bine çıktı . Allah yardımcımız olsun .

• Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Kötü . Keşke bir yazligimiz ve ailemizin ikinci bir arabası olsaydı . Şuan İstanbul'da rezidans ta daireler milyonları buluyor. Mercedes BMW gibi araçların başlangıç fiyatları 200 bine çıktı . Allah yardımcımız olsun .

kardeşim kötü diyorsun evin araban var Allah gözünü doyursun

• gayet iyi

3 ayda bir 250 gram kıyma alıp 6 kişilik aile olarak yiyoruz yani öyle düşün

• Tam kapanmaya kadar idare ediyorduk fakat şu an batma riski ile karşı karşıyayız.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt

yuh..yıllık 1kilo kıyma yiyorsunuz.tanrı gözünüzü doyursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Mayıs 2021; 12:3:10 >
  • ortalama diyebilirim. mutfak konusunda alışverişimi yapabiliyorum ancak teknolojik ürünlerim cok eski dolar ile birlikte iyice uctu fiyatları yenisini alma imkanım yok.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    200 bine bmw nerde dostum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çoh eyi

• Herkesin durumu iyi maşallah

• Ekonomik durumum yok 0 TL gelirim var ve bu durumu değiştirmek istiyorum okul okuyorum bir yandan derslere çalışıyorum ama bir yandanda aylık 1000 TL kazanabilirsem çok güzel olacak.fikri olan çarşafa alabilirim

• Türkiye ekonomisi gibo günden güne şaha kalkıyorum.

• Çok şükür güzel.

• Şöyle bi etrafa bakınca elhamdülillah sıkıntıda değiliz ama bollukta da değiliz.Kısacası Türkiye şartlarında orta hallice.

• B.k gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.