Şimdi Ara

Ekonomik çamaşır makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 3 senedir kullanmakta olduğum samsung çamaşır makinem son zamanlarda sürekli arıza kodları vermeye başlayınca tam olmadık zamanda makine ihtiyacı doğdu. Kart arızası gibi görünen makinenin zaten amortisörleri vs de haşat göründüğü için ve servis tamiri yeni makine kadar tutacağı için, ucuza f/p modeli bir makine almak istiyorum. Aslında aklımda profilo cm140dtr vardı ama şu anda sıkışık zamandayım ve 1300 lira gibi bir meblağ çıkaramayacağım.

800-850lirayı geçmeyecek giriş seviyesi bir şey arıyorum. Foruma baktım maşallah herkes en aşağı profilo kullanıyor, bosch, electroluxler havalarda uçuşmuş. Sorsan herkes para yok der. Neyse sonuçta ucuz malın da bir alıcısı vardır bütçeye göre. Herkes ariston ve indesitleri kötülemiş ama ben bu fiyat aralığında daha iyi bir model bulamadım.

http://www.kliksa.com/urun/indesit-iwe-81283-sl-ceco-eu-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi/980005861
    http://www.kliksa.com/urun/indesit-iwe-9128291283-sl-c-eco-tk-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi/980001162

Bu fiyatlara bu hacimde tamburlu, bu devirde sıkma yapan 3 sene garantili başka makine bulamadım. Biri 8, biri 9kilo denmiş ama ikisinin de tambur hacmi 62litre olduğundan 81 serisi daha uygun geldi. Sonuçta pek iyi makine olmadığından ne kadar az para bağlarsam o kadar iyi olur diye düşündüm. Bu fiyata önerilen markaların anca 5-6kiloluk düdük gibi tamburlu modelleri var, kalite de bir yere kadar kaliteli diye işimi göremeyecek makine de almak istemiyorum. Profiloların fiyatları da çok uçmuş, arçelik kendini bosch zannetmiş fiyatta. Hal böyle olunca makine bulamadım. Bu iki makineden birini tercih etsem mi yoksa maks 850liraya kadar daha makul bir şey var mıdır?

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Büyük kapasiteli ve en az 1200 devirli istiyorsanız bu hotpointi alın.En azından daha az para kaptırmış olursunuz.programları vs indesite göre daha güncel ve görünüşü daha hoş.
    https://beyazesyavitrini.com/Paket-Hasarlı-Ürünler/Paket-Hasarlı-Çamaşır-Makinesi/Ucuz-Hotpoint-Ariston-FMD-823B-TK-C-Çamaşır-Makinesi?ref=akakce&v=1.65.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm170 S kullanıcısına yanıt
    O ilanı gördüm ama 90lira kargo ücreti ekliyor, üstüne çok bilinen bir site değil.
  • altusun makinelerine göz atın isterseniz (samsung u dışarıda yaptırsanız olmuyor mu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

altusun makinelerine göz atın isterseniz (samsung u dışarıda yaptırsanız olmuyor mu)

Altus'a indesit'den de kötü deniyor. Özel servise sordum, kartta arıza varsa onarmayı deneriz ama olmazsa orjinal kartları sadece samsung yetkili servislerinde var dedi. Önceki makinemden de tecrübem olduğu için biliyorum servis kart değişimüne makinene sıfır fiyatı kadar para çekiyor zaten. Ayrıca kartı dğeiştirsem takozlar, amortisörler de haşat durumda, yani tam iyi veirmli bir makine olmayacak o kadar para verdikten sonra. Memnun da değilim samsung makinemden, çok iyi yıkamıyor ve aşırı gürültülü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

altusun makinelerine göz atın isterseniz (samsung u dışarıda yaptırsanız olmuyor mu)

Altus'a indesit'den de kötü deniyor. Özel servise sordum, kartta arıza varsa onarmayı deneriz ama olmazsa orjinal kartları sadece samsung yetkili servislerinde var dedi. Önceki makinemden de tecrübem olduğu için biliyorum servis kart değişimüne makinene sıfır fiyatı kadar para çekiyor zaten. Ayrıca kartı dğeiştirsem takozlar, amortisörler de haşat durumda, yani tam iyi veirmli bir makine olmayacak o kadar para verdikten sonra. Memnun da değilim samsung makinemden, çok iyi yıkamıyor ve aşırı gürültülü.

Altus kotu degil ki bildigin arcelik samsung karti tamir ettirebilirsin (beyinci nickli arkadaslar vsr forumda her karti tamir ediyorlar) amorsitor el yatkinligin varsa kendin degistir ama yikama performansi icinse 800 liralik bir makinede seni tatmin etmeyebilir en azindan f/p urunu profoli 140cmtr miydi neyse o modele bakmalisin yani bence su an 800 liralik bir.makine almak yerine makineni tamir ettir yada 2, el iyi bakimli toplanmis bir mwkine al obur turlu yine tatmin olmama ihtimalin yuksek

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle.
    Kart tamiri ucuza yapılabilir.Forumda kart tamiri yapan BEYİNCİ arkadaş var sanırım makinenin kartını sökebilir takabilirseniz kart tamirini servisin istediği fiyatların yarısından daha az masrafla halledebilirsiniz.Amortisör değişimini kendiniz yaparsanız çok çok ucuz masrafla halledebilirsiniz teknik parça satan yerler amortisörleri 20 taş çatlasın 30TL ye satıyorlar.
    Yıkama performansına gelince uzun programları kullanmanızı öneririm tam kapasite çamaşır yıkarsanız gene de memnun değilseniz makinenin su seviyesi ile oynama şansınız var su prostatı ile buna makine izin veriyorsa makineden iyi anlayan birileri veya servis halledebilir belki.

Bu fiyata bulduğunuz İndesit vasat kalitede bir ürün maksimum 6-7 sene kullan at çöpe tarzında bir ürün asla TAVSİYE ETMİYORUM Altus bile bundan kat kat kaliteli emin olun.Daha kaliteli ürünler arıyorsanız fiyat çıtanızı biraz daha yükseltmelisiniz.1200-1300TL civarında sizin isteklerinize göre makineler var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamaşır makinesi dengesizliği
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygun fiyata alınabilecek iyi makineler;

Profilo CM101K0TR 63lt tambur
    Profilo CM102K0TR 58lt tambur
    AEG L68280FL 53lt tambur
    Electrolux EWF1274BW 53lt tambur

Bu makineler 1050TL ve altında alınabilir.

• Candoğan bey e sesleniyorum;
    10 yıllık bosh makinam bozulmak üzere geziniyor evde iyi kalitede fiyatı önemli değil yukardan aşağıya alabileceğim makinakları sınıflayabilirmi 2000-3000 araliği altı üstü , önemli olan kalite uzun yıllar beni idare etmesi aeg l98699 fl özellikleri tam aradığım makina ama satışı yok bulamıyorum bu özellikte olan ve yerli üretim olmayan serilerden olması yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Uygun fiyata alınabilecek iyi makineler;

Profilo CM101K0TR 63lt tambur
    Profilo CM102K0TR 58lt tambur
    AEG L68280FL 53lt tambur
    Electrolux EWF1274BW 53lt tambur

Bu makineler 1050TL ve altında alınabilir.

Kardeşim teşekkür ederim, özel de atmıştım buradan yazmışsın. Şimdi sıkıntı şu dediğim gibi bütçem kısıtlı. Hatta o indesiti de kuponla falan 750tl civarına getirecğeim. 4-5 sene sorunsuz gitse yeter bana. Hani bütçem dediğin 1050lira civarları olsa zaten az daha zorlayıp 140dtr alırdım ama 850nin üstüne çıkmam mümkün dğeil şu dönem.

Ben de biliyorum indesit vs vasat giriş seviyesi ama şu an kullandığım makinem onlardan bile hallice kötü. Sizin çöp dediğiniz makinelerden. Yine de 3 sene işimi yeterince gördü. Sen en azından bana şunu söyleyebilirmisin max 800-850 aralığında dediğim makineden daha iyi birşey var mı? O fiyattaki çoğu muadil makinenin kazanları baya küçük kalıyor. Bir altusun bir modeli var yakın. Onun dışında 60lt'ye yaklaşan görmedim. Sen olsan bu durumda; altus'a mı kayardın yoksa indesitle idare eder miydin?

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam, aşağıdaki modeller arasındaki en önemli farklar nedir ?

http://urun.n11.com/camasir-makinasi/profilo-cm104k0tr-camasir-makinesi-8-kg-1000-devir-P19015948

http://urun.n11.com/camasir-makinasi/profilo-cmg140dtr-camasir-makinesi-9kg-1400devir-P34323034?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell

aralarında 300 lira fark var. bu farkı vermeye değer mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.