Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.824
Cevap
62
Favori
607.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esse, her türlü kötü sözü hak eden bir firma. Çatal-bıçak seti almıştık. Bıçaklardan birinin sapında bir anda bir metal çapağı oluştu. 4-5 ay bizi oyaladılar. En sonunda tüketici hakem heyeti üzerinden olayı hallettim. Elimde kararla gittiğimde bile almam gereken parayı vermemek için 50 takla attılar. Esse'den kürdan bile almam artık.

İkinci EYM'ye gelince... evde ne varsa aynısından alın. Makinelerin huyu suyu değişik. Alıştığınız makineyle daha rahat çalışırsınız.

İlla başka makine almak istiyorsanız da yedek parçası ucuz, servisi bol markaları tercih edin.

Arçelik'te yoğurma kolu 5 TL idi mesela. Esse'de ne kadar istediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Esse, her türlü kötü sözü hak eden bir firma. Çatal-bıçak seti almıştık. Bıçaklardan birinin sapında bir anda bir metal çapağı oluştu. 4-5 ay bizi oyaladılar. En sonunda tüketici hakem heyeti üzerinden olayı hallettim. Elimde kararla gittiğimde bile almam gereken parayı vermemek için 50 takla attılar. Esse'den kürdan bile almam artık.

İkinci EYM'ye gelince... evde ne varsa aynısından alın. Makinelerin huyu suyu değişik. Alıştığınız makineyle daha rahat çalışırsınız.

İlla başka makine almak istiyorsanız da yedek parçası ucuz, servisi bol markaları tercih edin.

Arçelik'te yoğurma kolu 5 TL idi mesela. Esse'de ne kadar istediler?

tanesine 18 lira olmak üzere 36 tl istediler. Ama 30 lira verdim. Bu bile çok geldi. Kazan için de 18 tl istediler ama sonunda onu ücretsiz olarak gönderdiler merkezden. 5 tl nerde 18 tl nerde..
    Bu yüzden esse almak istemiyorum. Bir de essenib makinesi çift yoğurma başlıklı. Ben tek olsun istyrm yeni alacağımın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaptığım ekmeğin resimlerini ekliyorum
    ürünü gittigidiyordam aldım iade edip etmemek konusunda kararsızı calısmasında sıkıntı yok iade edecek olsam bir sürü kargo parası verecem üzüntü bilmemne...

Ekmek Yapma Makinası
  • resim 1a

Satıcıya soruyorum bakalım ne diyecek

Ekmek Yapma Makinası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 1 Ağustos 2012; 11:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

yaptığım ekmeğin resimlerini ekliyorum
    ürünü gittigidiyordam aldım iade edip etmemek konusunda kararsızı calısmasında sıkıntı yok iade edecek olsam bir sürü kargo parası verecem üzüntü bilmemne...

Ekmek Yapma Makinası

Satıcı, defolu ürün gönderdiği için kabahatli. Bu arada, cihaz üstündeki o ayrık kısımda sanki diş gibi bir şey var. Hani hafif içeri ittirsen, gövdedeki o sorun düzelecek gibi de duruyor.
    Ekmeğe gelince, ilk deneme için gayet güzel bir ekmek olmuş. Nefis görünüyor. Afiyetle yiyin. :)
    Ekmeği dilimlemeden önce 1 saat, pamuklu bir beze sararak dinlendirmek iyi oluyor. Bir ızgaranın üstüne koyarsanız altı da hava alır, terlemez. Fırınınızın ızgara aparatı vardır illa ki.
    Söke hazır karışımlardan biri mi bu?

• quote:

Satıcı, defolu ürün gönderdiği için kabahatli. Bu arada, cihaz üstündeki o ayrık kısımda sanki diş gibi bir şey var. Hani hafif içeri ittirsen, gövdedeki o sorun düzelecek gibi de duruyor.
    Ekmeğe gelince, ilk deneme için gayet güzel bir ekmek olmuş. Nefis görünüyor. Afiyetle yiyin. :)
    Ekmeği dilimlemeden önce 1 saat, pamuklu bir beze sararak dinlendirmek iyi oluyor. Bir ızgaranın üstüne koyarsanız altı da hava alır, terlemez. Fırınınızın ızgara aparatı vardır illa ki.

satıcıdan gelen mesajı aynen aktarıyorm
    """Merhaba
    Hiç bir ürünümüz teşhir ürünü değildir hepsi orjinal ambalajında gönderilmektedir. Kargo esnasında hasar almış olabilir veya fabrikadan paketinde böyle gelmiş olabilir paketleri açmadan orjinal ambalajıyla gönderdiğimiz için bilemiyoruz. Bu sebeple müşterilerimizin kargodan teslim alırken kontrol etmelerini ve ürün hasarlıysa teslim almamalarını istiyoruz.

Saygılarımızla
    Arçelik Bayisi """" şimdi burada soyle bir nokta var ben fabrikada calısıyoruım kargo görevlisi ürünü bırakıp gitti
    fabrikanın bir ucundan diğerine gelinceye kadar adam beklememiş. para da almadıgı için beklememiş tabi. bana herhangi bir kargo teslim evrakı da imzalatmadı dogal olarak yukarıdaki sekrertere imzalatmıs olabilir

ben ürünü aldım inceledim gündüz göremedim işten dolayı ancak aksam geldiğimde gördüm şimdi iade edecek olsam adam alırmı bilmem. Gittigidiyordan almıstım paraya onay vermesemmi
    bu hata ürünün calışmasına herhangi bir engel teşkil de etmiyor .Kargodan kötü gelmiş olabilir zira kutunun altında el kadar bir yırtık vardı kutuda.

COk kararsız kaldım daha da uğraşmak istemiyom

• quote:

quote:

satıcıdan gelen mesajı aynen aktarıyorm
    """Merhaba
    Hiç bir ürünümüz teşhir ürünü değildir hepsi orjinal ambalajında gönderilmektedir. Kargo esnasında hasar almış olabilir veya fabrikadan paketinde böyle gelmiş olabilir paketleri açmadan orjinal ambalajıyla gönderdiğimiz için bilemiyoruz. Bu sebeple müşterilerimizin kargodan teslim alırken kontrol etmelerini ve ürün hasarlıysa teslim almamalarını istiyoruz.

Saygılarımızla
    Arçelik Bayisi """" şimdi burada soyle bir nokta var ben fabrikada calısıyoruım kargo görevlisi ürünü bırakıp gitti
    fabrikanın bir ucundan diğerine gelinceye kadar adam beklememiş. para da almadıgı için beklememiş tabi. bana herhangi bir kargo teslim evrakı da imzalatmadı dogal olarak yukarıdaki sekrertere imzalatmıs olabilir

ben ürünü aldım inceledim gündüz göremedim işten dolayı ancak aksam geldiğimde gördüm şimdi iade edecek olsam adam alırmı bilmem. Gittigidiyordan almıstım paraya onay vermesemmi
    bu hata ürünün calışmasına herhangi bir engel teşkil de etmiyor .Kargodan kötü gelmiş olabilir zira kutunun altında el kadar bir yırtık vardı kutuda.

COk kararsız kaldım daha da uğraşmak istemiyom

Kargo gelince alırken kontrol edin deyip sıyrılıyorlar işin içinden. Realitede iş sanki böyle yürüyor. Adam imzayı alır almaz vınlıyor. Neyse.
    Dediğim gibi, biraz ittirince sanki o diş içeri girip gövdeyi düzgün bir şekilde tutacak gibi.
    Fakat her halükarda, cihazın ağır bir darbe alıp almadığını bilemezsiniz. Bu problem ortaya çıkmışsa bir yerde başına kötü bir iş gelmiş demektir. İnşallah beyninin işleyişinde sorun yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanAkkor -- 1 Ağustos 2012; 11:51:56 >

• yorumlarınız için teşekkürler sayın @Lektem.

cihazın kapağını tutan herhangi bir kilit yok bende fritöz vardı braun marka onda kapağı açmak için bir düğmeya basıp kilidi serbest bırakmak gerekiyr
    Bu EYM'lerin kapağında kilit olmuyor mu= bendeki makinede yok rahatlıkla acabiliyorum da

"Merhaba
    Kargodan kabul ettiğiniz için ürün tam eksiksiz ve hasarsız teslim edilmiş görünmekte. Bu sebeple şirket tekrardan kargo ücretini ödemeyi kabul etmeyecektir. Kargo ücretlerini ödemeyi kabul ederseniz müşteri memnuniyeti açısından ürün değişiminde yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla
    Arçelik Bayisi :=)
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 1 Ağustos 2012; 12:19:28 >
  • quote:

yorumlarınız için teşekkürler sayın @Lektem.

cihazın kapağını tutan herhangi bir kilit yok bende fritöz vardı braun marka onda kapağı açmak için bir düğmeya basıp kilidi serbest bırakmak gerekiyr
    Bu EYM'lerin kapağında kilit olmuyor mu= bendeki makinede yok rahatlıkla acabiliyorum da
    Bu arada tavsiyeniz olan SÖKE Un kullandım. cok da kolay oldu

"Merhaba
    Kargodan kabul ettiğiniz için ürün tam eksiksiz ve hasarsız teslim edilmiş görünmekte. Bu sebeple şirket tekrardan kargo ücretini ödemeyi kabul etmeyecektir. Kargo ücretlerini ödemeyi kabul ederseniz müşteri memnuniyeti açısından ürün değişiminde yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla
    "

• quote:

yorumlarınız için teşekkürler sayın @Lektem.

"Merhaba

Saygılarımızla
    "

Kilit olmuyor bu makinelerde. Rahat açılıyor.

• makine içindeki ekmek kazanını yıkayacakmıyız? silecek miyiz?
  • quote:

makine içindeki ekmek kazanını yıkayacakmıyız? silecek miyiz?

Bulaşık süngerinin yumuşak tarafı ile, sıcak deterjanlı suyla hafifçe, iç kaplamayı yıpratmadan yıkayabilirsiniz. Yalnız haznenin altında, dış taraftaki döner parçayı sudan uzak tutun. Yıkadıktan sonra da kurulayın, kaldırın. Ekmek yaptıktan sonra yoğurma bıçağı yerinden çıkmıyorsa, hazneye 3-4 parmak su koyun; suda 5 dakika filan bekleyince çıkarması kolaylaşıyor.
  • Ilk pisirmemde yogurma bicaklari ekmegin icinde cikti bende makine ile gelen uci centikli cubukla bicaklari ekmekten cikardim . Bugun 1 kere daha yapicaz.

Silikom spatulayi 2 tane milyoncu ve 1 migrosa sordum bulamadim. Bu aksam carrefoura bakicam . Tahta spatula ile olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ilk pisirmemde yogurma bicaklari ekmegin icinde cikti bende makine ile gelen uci centikli cubukla bicaklari ekmekten cikardim . Bugun 1 kere daha yapicaz.

Silikom spatulayi 2 tane milyoncu ve 1 migrosa sordum bulamadim. Bu aksam carrefoura bakicam . Tahta spatula ile olmuyor.

Bıçaklar genelde ekmeğin içinde kalıyor, normal yani. Bu arada bende ekmek yaptıktan sonra sadece hazne kirli oluyor, makinenin diğer kısımlarında bir kir oluşmuyor. Bu arada silikon spatula ile ne yapacaksınız merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

quote:

Ilk pisirmemde yogurma bicaklari ekmegin icinde cikti bende makine ile gelen uci centikli cubukla bicaklari ekmekten cikardim . Bugun 1 kere daha yapicaz.

Bıçaklar genelde ekmeğin içinde kalıyor, normal yani. Bu arada bende ekmek yaptıktan sonra sadece hazne kirli oluyor, makinenin diğer kısımlarında bir kir oluşmuyor. Bu arada silikon spatula ile ne yapacaksınız merak ettim?

Yoğurma haznesinin iç duvarlarında kalan hamur veya unları, yoğrulmakta olan kitleye katmak için bazen müdahale gerekiyor. O zaman silikon spatula kullanıyoruz. Silikon harici tüm malzemeler, ince teflon kaplamayı sıyırıp atıyor çünkü.
    İpucu: Un ve diğer malzemeleri yoğurma haznesine koyarken, hazne, ekmek yapma makinesinin dışında olursa, makineye malzeme dökülmemiş olur. Hazne, makineye takılı halde bu işlemi yaparsanız ister istemez un, vs. malzemeler, içeri dökülüyor. Temizlemesi zor bir bölge.

• carrefourdan silikon spatıula buldum 2tl
    deneme fırsatım olmadı
    dün aksam kepek ekmeği yaptım tam tutmadı

Ekmek Yapma Makinası

Ekmek Yapma Makinası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 3 Ağustos 2012; 12:43:02 >
  • quote:

carrefourdan silikon spatıula buldum 2tl
    deneme fırsatım olmadı

Ekmek Yapma Makinası

Ekmek Yapma Makinası

Ya silikon spatula şöyle bişey.
     Ekmek Yapma Makinası

• quote:

carrefourdan silikon spatıula buldum 2tl
    deneme fırsatım olmadı

Ekmek Yapma Makinası

Ekmek Yapma Makinası

Bence o kadar da önemli değil, hafifçe uygularsanız çizilme falan olmaz. Ekmeğin fotoğrafını çektiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible_jn -- 3 Ağustos 2012; 14:36:19 >

• ekmek yapma maikenelerinde yapılan ekmekler aşırı kilo aldırıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

ekmek yapma maikenelerinde yapılan ekmekler aşırı kilo aldırıyo

Eskiden ekmek mi yapıyordun? Kilo alınca mı bıraktın? Çok kilo aldığına göre çok nefis ekmekler yapıyordun? :)
    Sen artık ekmek yapmasan da bilgilerini paylaş en azından meraklılarıyla. İnsanlar hevesliler. Kendi temiz, katkısız, hamamböceklerinin kol gezmediği bir yerde, yani kendi mutfaklarında yapılan mis gibi ekmekleri yemek istiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.