Şimdi Ara

EKMEK TEKNESİ'Nİ UNUTMAYANLAR KLÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=EkqpZ2EL-vw

http://www.youtube.com/watch?v=4rJ2aPe7V8A

http://www.youtube.com/watch?v=vpaGdP55k1o

bu dizi nasıl olurda kısa sürede bitirilir...

bunun üstüne dizi gelmedi hala...bir dizi toplumu bu kadar yansıtır, bu kadar mesaj verir...

1.Citizen
    2. serkan_seko
    3.robinson cruise
    4.BX4TC
    5.shaskin carisma
    6.ares_turk
    7.high_laz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut976 -- 16 Eylül 2007; 13:55:45 >

• aman cok sewerdm ama tekrarlarına yetstm bn ilk gosterildiinde izlemiodum ama snradan izledm hayran kaldm gercekten cok kaliteli bi diziydi bnce kısa surdu yazık oldu

ama fesupanallah war yeni ekmek teknesi imis ilk bolume baktm bni pek sarmadı ama bi kac bolum daha izlemek lasım
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Heredot hikayeleri güzeldi.

Orjinalden alıntı: serkan_seko

aman cok sewerdm ama tekrarlarına yetstm bn ilk gosterildiinde izlemiodum ama snradan izledm hayran kaldm gercekten cok kaliteli bi diziydi bnce kısa surdu yazık oldu

ama fesupanallah war yeni ekmek teknesi imis ilk bolume baktm bni pek sarmadı ama bi kac bolum daha izlemek lasım

bende normal şekilde izlemedim tekrarlarından izledim belkide orda hata yaptık normal izleseydik rayting yüksek olsaydı bu kadar kısa sürmezdi ne dersin
    birda sultan makamı var onada geceleri denk geldim o da çok kısa sürdü ama oda çok güzel bir diziydi

• Bende her bölümünü izlememiştim..keşke izleseymişim.böyle bir dizi bir daha gelmez
  • Severek izlediğim bir diziydi.Keşke devam etseydi.Bir sezonda yüzlerce adamın öldürüldüğü Kunduzlar vadisinden çok daha kaliteli bir diziydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 15 Eylül 2007; 12:19:32 >

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Severek izlediğim bir diziydi.Keşke devam etseydi.Bir sezonda yüzlerce adamın öldürüldüğü Kunduzlar vadisinden çok daha kaliteli bir diziydi.

Yine K.V.'yi cekemeyen bi arkadas daha kunduzlar vadisi diye hitap ettigin dizinin yapımcısı yapıyordu senin izledigin ekmek teknesini ayrıca suyunu cıkarmamak lazım dimi 106 böLüm sürmüstü..bahsettigin iki diziyi aynı mevkilerde karsılastırmak biraz akıLsızca bi davranıs oLur.Ayrıca bahsettiginiz yeni ekmek teknesi diye hitap ettiginiz dizi fesupanallah dizisinin yapımcıLıgını da Pana Film yapıyor.
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • En sevdiğim dizilerden biriydi. Hangi akla hizmet bitirdiler anlamadım...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.