Şimdi Ara

Ekmek Şişmanlatır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık. Yazın verdiğim kiloları hızla geri almaktayım sporu bırakmamdan beri . Kışın aynı şekilde spor yapmak çok zor. Mecburen yemekten kısmam lazım.

Ekmekle başlayayım diyorum, faydası olur mu ekmek yemesem? Kilo verir miyim?

• Tabikide ama ne kadar ve ne türk ekmek yediğinede bağlı biraz.Bende yazın çok spor yaptım ve baya kilo vermiştim ama kış geleli kiloları almaya başladım bende ekmek ve hamur işini kestim ve yavaş yavaş tekrar spora başladım sende yavaş yavaş başla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 26 Kasım 2008; 14:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

Tabikide ama ne kadar ve ne türk ekmek yediğinede bağlı biraz.Bende yazın çok spor yaptım ve baya kilo vermiştim ama kış geleli kiloları almaya başladım bende ekmek ve hamur işini kestim ve yavaş yavaş tekrar spora başladım sende yavaş yavaş başla bence.
    ekmek şişmanlatır fakat hiç alınmaması mide öz suyu eksikliğine sebeb olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chemx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Chemx

Yok öyle bir şey. Aksine ekmek sindirimi zorlaştırdığı için hazım zorluğu çekilir bu yüzden doktorlar sindirimi daha kolay olan %100 kepek ekmeğini önerirler. Gerçi ekmek , patates gibi gıdaların sindirimi kimyasal sindirmedir ve ağızda başlar , mide ile doğrudan bir ilişkisi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

quote:

Orjinalden alıntı: Chemx

Yok öyle bir şey. Aksine ekmek sindirimi zorlaştırdığı için hazım zorluğu çekilir bu yüzden doktorlar sindirimi daha kolay olan %100 kepek ekmeğini önerirler. Gerçi ekmek , patates gibi gıdaların sindirimi kimyasal sindirmedir ve ağızda başlar , mide ile doğrudan bir ilişkisi yoktur.

Alıntıları Göster
    Hem de nasıl şişmanlatır.
    Kepekli, çavdarlı, doğal vs. versiyonlar sizi yanıltmasın. Hepsi de kilo aldırır, sadece hazım kolaylığı olanlar var ama hepsi kalori kaynağıdır. Öğünlerde 1 dilimden fazla yemeyin ve mümkünse akşam öğünlerinde hiç yemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Hem de nasıl şişmanlatır.
    Kepekli, çavdarlı, doğal vs. versiyonlar sizi yanıltmasın. Hepsi de kilo aldırır, sadece hazım kolaylığı olanlar var ama hepsi kalori kaynağıdır. Öğünlerde 1 dilimden fazla yemeyin ve mümkünse akşam öğünlerinde hiç yemeyin.

Alıntıları Göster
    Evde ekmek yapma konusunda uzmanlaşırsan, beslene düzenini ayarlaman kolaylaşır.
  • Tabiki kilo aldırır
    İmkanın varsa bi spor salonuna yazıl bence
    Sporu bırakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baklava yiyebilen var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: q0kh1

Tabiki kilo aldırır
    İmkanın varsa bi spor salonuna yazıl bence
    Sporu bırakma
    Hem ekmek yeme, hem spor yap. Durum bu kadar kritikse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansi

Hem ekmek yeme, hem spor yap. Durum bu kadar kritikse.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorite!

Kesinlikle evet

Alıntıları Göster
    cevapta açık şişmanlatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

cevapta açık şişmanlatır

Alıntıları Göster
    eet şişmanlatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

eet şişmanlatır

Alıntıları Göster
    Formül basit. Aldığın kalori yaktığın kaloriden az olursa kilo verirsin. Ekmek, çikolata, cips.... ne yersen ye hepsinde belli bir miktarda kalori vardır. Aldığın ürünlerin besin değerlerine bak. 1g protein 4 kalori 1g karbonhidrat 4 kalori 1g yağ 9 kaloridir. Yani bir daha bir çikolata yerken bu değerlerle hesapla öyle ye. Tavsiyem günde 3 litre su iç, 6 öğün ye, yağsız ye, kızartma, şeker, unlu mamül, tuz, yağlı yiyecekler yeme. Izgara ve haşlamaya ağırlık ver. Kardiyo yap, ağırlık çalış (kas kütleni artırıp kaslarının durduğu yerde kalori yakmasını sağlamak için) Herşeyden önce kararlılık ve azim lazım tabi, motivasyonunu sağlamadan bunların hiç birini yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tendürek

Formül basit. Aldığın kalori yaktığın kaloriden az olursa kilo verirsin. Ekmek, çikolata, cips.... ne yersen ye hepsinde belli bir miktarda kalori vardır. Aldığın ürünlerin besin değerlerine bak. 1g protein 4 kalori 1g karbonhidrat 4 kalori 1g yağ 9 kaloridir. Yani bir daha bir çikolata yerken bu değerlerle hesapla öyle ye. Tavsiyem günde 3 litre su iç, 6 öğün ye, yağsız ye, kızartma, şeker, unlu mamül, tuz, yağlı yiyecekler yeme. Izgara ve haşlamaya ağırlık ver. Kardiyo yap, ağırlık çalış (kas kütleni artırıp kaslarının durduğu yerde kalori yakmasını sağlamak için) Herşeyden önce kararlılık ve azim lazım tabi, motivasyonunu sağlamadan bunların hiç birini yapamazsın.

Alıntıları Göster
    O halde bugün itibariyle ekmek yemiyorum artık. Tuz ve şekeri de kesiyorum. Bakalım faydasını kısa sürede görebilecek miyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

O halde bugün itibariyle ekmek yemiyorum artık. Tuz ve şekeri de kesiyorum. Bakalım faydasını kısa sürede görebilecek miyim.

Alıntıları Göster
    Ekmek yemezsen, aç kalırsın. Bunun yerine sıklıkla tok tutacak lifli gıdalar almalısın.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bunların kesinlikle faydasını göreceksin,spor da yapabilirsen harika olur.

Ekmeğin doyurduğunu söylerler ama çokta güzel iştah açar
    Ben faydasını gördüm,sadece ekmeği kesmekle yetinme
    üç yıl önce, iki aylık bir rejim+spor uyguladım,spora zaman zaman araversemde hala devam devam ediyorum.
    ekmek kahvaltıda iki dilim,alışınca aramıyor insan
    kola,cips,pasta,kızartma,şeker vb çoğu şeyi hayatımdan çıkardım niyetim bile yok
    kısa sürede olurmu,zor arkadaşım

quote:

Orjinalden alıntı: Darkness

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkness

öyle yapmayın bence.Kan şekeriniz düşer ve kilo vermek yerine alırsınızki vücudada zarar verirsiniz.Tuz tüketimini azaltın.Şeker yerine tadlandırıcı kullanın.Ekmek yemeyin.Bol bol lifli gıdalar tüketin.BAGIRSAK DÜZGÜN ÇALIŞIRSA KİLO VERMENİZ KOLAY OLACAK.Kısa zamanda sonuç beklemeyin.Uzun zamana yayın kilo verme işini.Yeni bir beslenme alışkanlıgı geliştirin.

• hiç olmaması zararlıdır ama Çok tüketilirse şişmanlatır
  • çikolata şişmanlatırmı peki sizce ? bu konu hakkında bir bilgim yokda benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Democrazy

çikolata şişmanlatırmı peki sizce ? bu konu hakkında bir bilgim yokda benim
    quote:

Orjinalden alıntı: Democrazy

cok yenince evet
    hic ii degil cok yenmesi. cikolata acaip yaglı metabolizmayı yavaslatıyor cok yenince bu benım görüşüm. cunki bana dokunuooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

quote:

Orjinalden alıntı: Democrazy

cok yenince evet
    hic ii degil cok yenmesi. cikolata acaip yaglı metabolizmayı yavaslatıyor cok yenince bu benım görüşüm. cunki bana dokunuooo

Alıntıları Göster
    Kesinlikle şişmanlatıyor
    Kepekli ekmeklerde fazla tüketildiğinde kilo yapıyormuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.