Şimdi Ara

Ekmek, makarna, et, bisküvi... Büyük zam kapıda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkede aslında çifte zam yapılıyor hem gramaj düşüyor hem de fiyat artıyor. Ayrıca bisküviden yağ a kadar sacma sapan gramajlar mevcut örnegin 51 gram veya 418 gr gibi gercekten komedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kero stok yaptın mı lan

Seversin sen peynirli makarnayı ejderya suyu ile gömmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 25 Mayıs 2021; 13:28:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydu fotoğraflarından bakınca iç anadolu çöle dönmüş gibi gözüküyor oysa verimli sulama yöntemleriyle o geniş araziler birer tarım cennetine dönüşebilirdi.Zamanında askerlik için hatay a gittiğimde havalimanına inmeden önce uçak pist etrafında tur atarken göz gezdirmiştim yukarıdan nede güzel görünüyordu tarlalar rengarenk hepsinde bir başka ürün ekiliydi.Şimdi oralara baraj felan yapıldı su altında kaldı hepsi.Böyle yapılırsa zamda gelir herşey gelir.

• Çok güzel bir haber.Umarım ciddi büyük bir zam olur ve devamı hızlıca gelir.

• Gönder gelsin

• Ne hortumu, kanalizasyon...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vatanin bekasi için milletimizin birliği dirliği için bu zamanları göğüslemeliyqyudjwhdh...

Birazdan gelir bu tipler...

• Ahh ahh eski zengin günlerde makarna dağıtırdı reiz şimdi o da pahalandı ( Kg si 8-10 lira ) pattis soğan dağıtıyor nereden nereye.

• Ekmek, makarna, et, bisküvi... Büyük zam kapıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Kero stok yaptın mı lan

Seversin sen peynirli makarnayı ejderya suyu ile gömmeyi

peynirli makarna Ekmek, makarna, et, bisküvi... Büyük zam kapıda  hatttaaa Ekmek, makarna, et, bisküvi... Büyük zam kapıda  koptum yeminle

• Cem kullanıcısına yanıt
    Ekmek, makarna, et, bisküvi... Büyük zam kapıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ensüginhan

Hükümetin de suçu var da insanların direkt nasıl bunu siyasete bağladığını anlamadım. Küresel ısınma, kuraklık bir gerçek arkadaşlar. Akp gidecek kuraklık, verimsizlik devam edecek. Sizin çocuklarınız onların çocukları bunu daha kötü deneyim edecek. Dünya çok kötü yerlere gidiyor. Yakında sınırlı su kullanımı, yiyecek tüketimi gibi şeyler bile görebiliriz. Tarım çok zor durumda

Gördüğünüz gibi İnsanlar kuraklık nedeni ile açlık çektiğinde, burada memnun olacakların sayısı baya fazla

Öyle bir durumda bu ifadeleri kullananlar sanki etkilenmeyecek. Onlar etten kemikten oluşmamislar!

• Sapla reis

Dur ulan o başka konuydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tl ile eu da alisveris yap daha ucuza geliyor valla

• Söylediği her şeyi babam da söyledi. Nevşehirden Ankaraya kadar yolda neredeyse hiç ekin görememiş. Bizim köylülerin ve bizim ekinler de susuzluktan kurumuş.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Dünyada böyle sorunlar yok mu :d? Nerede yaşıyorsunuz arkadaşım siz

• quote:

Niye Konya kadar olan hollanda'nın tarım ihracatı bizden fazla?

Dünya bozuk o yüzden demi Ekmek, makarna, et, bisküvi... Büyük zam kapıda 

yaşıyorsun bu hayatı.... Ekmek, makarna, et, bisküvi... Büyük zam kapıda Elon Musk gelecekmiş yakında sizin gezegene selam söyle Ekmek, makarna, et, bisküvi... Büyük zam kapıda 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Mayıs 2021; 12:7:32 >
  • quote:

ben iklim sorunu yok demedim, ama çoğu ülke kendi kendine yetiyor ,üretiyor...Tıpkı bizim 15 sene önce olduğu gibi ! O zamanda yine iklim sorunları vardı .İleride çok daha büyük sorunlar bekliyor dünyayı.Ama konu bu değil.Bızım yaşadığımız sıkıntı bundan kaynaklı değil.Ben bunu diyorum ,siz başka şey anlıyor,yazıyorsunuz.Sorun başka, çözüm başka...

• axelfoly kullanıcısına yanıt

Yavrum atıyorum sen 6 zayıfla eve gelip baban kızdığı zaman senin gibi 6 zayıfla eve gelen arkadaşını örnek gösterebiliyor musun? Gösteremiyorsun değil mi? Göstersen baban da teşekkür alanı örnek gösterip kemiklerini kıracak çünkü. Peki bu yaptığının adı nedir? Niye kendini küçük düşürüyorsun?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.