Arkadaşlar uzun süredir iş arıyordum bugün ekmek fabrikasında iş buldum gececi olarak ama hayatımda bu kadar zorlanıp hayattan soğuduğum az olmuştur. Gece 11 den sabah 6 ya kadar bir dakika mola vermeden ekmek kolileyip ki bunu durmadan makine gibi yapıyorsunuz baştaki sorumlu bir soluklanayım dediğiniz zaman laf yapıyor. günde 60 tane hiç durmadan ekmek kolileyip bu ekmekleri araba taşıyorsunuz. Hiç durmadan bu nasıl bir insanlıktır orada çalışan insanlar zaten gariban son çare gelmiş insanlar sigorta yok bir şey yok en son bayılacak gibi oldum sabaha karşı 6 gibi işi bırakacağımı söyledim ki kendimi her işi yapabilecek kapasitede görüyordum. Birçok işte çalıştım ama böylesine ne rast geldim ne duydum komando eğitimleri falan bunun yanında bir şey değil. |
Ekmek fabrikası acı deneyimim

-
-
zamanla alışırsın.
maaş, çalışma günleri/saatleri nasıl?
-
Çalışan değil köle arıyorlar kendilerine!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam üzülerek istifa etmek durumunda kaldım iş arıyordum saatler gece 11 sabah 11 yemek mola yok maaş asgari ücret sigorta yok
-
Malesef öyle çok sevinmiştim iş bulduğuma ama vücut kaldırmıyor bir zaman sorna hem paketleme yapıyoruz eğilip kalkıyoruz bide üstüne koli taşıyorsun su yok yemek yok sıcak çok zor son çarem olsa ne yapardım dünden beri onu düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bazen üzülüyorumMalesef öyle çok sevinmiştim iş bulduğuma ama vücut kaldırmıyor bir zaman sorna hem paketleme yapıyoruz eğilip kalkıyoruz bide üstüne koli taşıyorsun su yok yemek yok sıcak çok zor son çarem olsa ne yapardım dünden beri onu düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun umarım kafana göre iş bulursun .
quote:
Orijinalden alıntı: bazen üzülüyorumHocam üzülerek istifa etmek durumunda kaldım iş arıyordum saatler gece 11 sabah 11 yemek mola yok maaş asgari ücret sigorta yok
zamanla alışıyorsun bu tarz işlere de alışmaya değer bir iş değilmiş zaten iyi yapmışsın.
-
Teşekkür ederim
-
Teşekkürler umarım yakın zamanda bulabilirim.
-
Mert avatardaki eleman sen isen zaten tipin pek zor işte calisacak bir tip degil
Artı adam belkide seni denedi bakalim zoru görünce birakacak mi diye
Sende birakmisin zaten mert zokayi yutmusun
Aralıksız 7 saat çalışma nasıl oluyor ? İş hukuku kitabi edinip okuyun biraz haklarınızı bilin .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam inşaat sektörüne dair herhangi bir mesleki yeterlilik belgeniz mevcut mu?
Hocam bir kere kamuda çalıştım diğer çalıştığım yerlerde hep sigortasız çalıştım buraya da son çare olarak girmiştim sigorta bile yapmadılar hak hukuk sorgulama şansın olmuyor çok merdiven altı bir kurum gibi.
-
Malesef hocam vazıfsızım üniversite bitene kadar.
-
Yanımda benle çalışan gececi abiler de mola yok susuz bir şekilde çalışıyorlardı yorgun bitik halde belki de ben daha önce bu kadar zor işlerde çalışmadığım için beni çok bunalttı ama gerçekten yapılacak bir iş değil ama hayat bazen son çare olarak insanları buralara sürüklüyor.
-
bu ülkede iş hukuku göstermelik, hakkını ararsan daha çok zora çıkmaza giriyorsun güçlü olan güçsüzü her zaman ezmekte
-
12 saatlik işte mola nasıl yok imkansız o kadarı. ben de böyle yerlere çok girip çıktım duramazdım hiç ama ömrüm de böyle geçecek gibi görünüyor çünkü hiçbir vasfım yok.
-
Hocam cidden resmi olarak mola yok çok zor durumda kalırsan musluktan su içmeye gidiyorsun o da iç gel başka bir şey yok ekmek standının başından ayrıldığın an zaten birikme oluyor çok zor gerçekten çok ihtiyacım olsa yapmak zorunda kalıcaktım ama böyle bir hayat yaşamaya değer mi bunu çok düşündüm şu an boştayım yine boşta kalmak ayrı bir dert çalışmakta zor umarım herkes hak ettiği hayatı yaşar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bazen üzülüyorumHocam cidden resmi olarak mola yok çok zor durumda kalırsan musluktan su içmeye gidiyorsun o da iç gel başka bir şey yok ekmek standının başından ayrıldığın an zaten birikme oluyor çok zor gerçekten çok ihtiyacım olsa yapmak zorunda kalıcaktım ama böyle bir hayat yaşamaya değer mi bunu çok düşündüm şu an boştayım yine boşta kalmak ayrı bir dert çalışmakta zor umarım herkes hak ettiği hayatı yaşar.
daha kötüleri de varmış demek. kaç kişi çalışıyor orada böyle ? gizli olarak gerekli kurumlara şikayet edin hocam belki bir yetkili gider de el atar.
-
9 10 kişi çalışıyor ama resmiyet yok hiç herkes bir şeyler yapıyor hatta herkes her şeyi yapıyor çoğu kişide sigortasız ve bu firmada büyük bir firma pastane tarafı cennet ekmek fabrikası cehennem gibi yan yana fabrikayla dükkan helede gece saatleri in cin yok sürekli bir çalışma hali çok kötü. Hocam şikayet etsek ayrı bir dert cidden çalışan genç insan yok çoğu bitik halde insanlar bir abiyle görüşme fırsatım oldu başka bir iş bulabilsem direk bırakacağım ama mecburum şu an diyordu.
Çalışan değil köle arıyorlar kendilerine!
|
bu ülkede iş hukuku göstermelik, hakkını ararsan daha çok zora çıkmaza giriyorsun güçlü olan güçsüzü her zaman ezmekte |
"devletimiz çok iyi basalım ampüle" kafasında ki güzel kardeşlerim bu adamın maaşını vermezseniz ............ sunuz. şu ablamı da bırakayım buraya: |
adam sigorta yok diyor sen maaş diyorsun? |
Daha kötüsü adam alışırsın falan zamanla diyor. Milleti öyle bir hala getirdiler ki aç susuz sigortasız 7 saat aralıksız çalışmayı normal görüyor zamanla alışılır bir şey olarak isimlendiriyor. Nasıl bir zihniyet anlamak mümkün değil. |
Malesef öyle çok sevinmiştim iş bulduğuma ama vücut kaldırmıyor bir zaman sorna hem paketleme yapıyoruz eğilip kalkıyoruz bide üstüne koli taşıyorsun su yok yemek yok sıcak çok zor son çarem olsa ne yapardım dünden beri onu düşünüyorum. |
Boşver üzülme, genç yaşında bel fıtığı olsan, ayda 5 asgari ücret de alsan hayatının geri kalanında o işi yaptığına söversin. |
Hocam üzülerek istifa etmek durumunda kaldım iş arıyordum saatler gece 11 sabah 11 yemek mola yok maaş asgari ücret sigorta yok |
yanlış anlamada zaten bu şartlarda resmi olarak adam çalıştırmak yasak, sen tam mülteci işi bulmuşsun kendine. |
Benzer içerikler
- ehliyet sınavından 100 alırsak ne olur
- kırtasiye açma maliyeti
- secita kullananlar yorumları
- tc kimlik numarası 1 ile başlayanlar
- viski soda ile içilir mi
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- ets 2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X