Şimdi Ara

Ekko orman.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ormanda ap mi tank mı kasılmalı tank kasılacaksa eşyalar ne olmalı ap kasılacaksa ne olmalı ekkoda yeni sayılırım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim şampiyon ve kostüme açıcaktım buraya açtım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekkoyu sadece ilk ciktiginda freelerde 4.seviye yaptim iyi oynuyorum ama ekko jungle i anlayamiyorum bi jung gibi serdemletmesi var ara kapatmasi var ama monster keserken cok zorlanir gibi geliyo bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diritto

Ekkoyu sadece ilk ciktiginda freelerde 4.seviye yaptim iyi oynuyorum ama ekko jungle i anlayamiyorum bi jung gibi serdemletmesi var ara kapatmasi var ama monster keserken cok zorlanir gibi geliyo bana

Ben yardım istemiştim ama bugün ap denedim maviyi keserken çok zorlandım takımdan birinin bol yardım etmesi gerekiyor mümkünse tanklaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok rahat top ve mid lanede sadece farm yaparak tek basina triple quadra belki penta atabilecek i hero alan hasari felan saglam cidden ekko jungu hic anlamiyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekko buff lazım ya
    özellikle mana sorunu hard ya matarayla başlayıp hasarsız oyuna baslamak çok can sıkıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.