Bildirim
Ekim başı çıkacak en iyi işlemci ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amd Phenom 4 çekirdekliler düşündüğünden daha pahalı olabilir.
Amd Athlon 64 X2 düşün.6400+ yeterde artar.3 sene idare eder seni._____________________________ -
bencede 6400+ yeterli hatta 6000 bile yeterli olabilir bence. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^
Ekim başı pc toplayacağım.. AMD düşünüyorum. 300 dolar + kdv veririm max işlemci için...
Neler çıkıcak o zaman AMD 6400+ ve Barcelona çıkar mı ? Ne kadar olur ?
O paraya amd yerine e6850 yada q6600 al daha iyi_____________________________ -
Bence beklemene gerek yok,2 ay sonra yenisi cıkar diye beklersin o cıkacagı anda 2 ay sonra bi üst modeli cıkacak diye acıklama yaparlar onuda beklersin ,beklersinde beklersin bu işlerin sonu yookk
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: getaway
Bence beklemene gerek yok,2 ay sonra yenisi cıkar diye beklersin o cıkacagı anda 2 ay sonra bi üst modeli cıkacak diye acıklama yaparlar onuda beklersin ,beklersinde beklersin bu işlerin sonu yookk
Evet biliyorum ancak Ekim başı taşınıcaz.. Yeni evde kullanmak istiyorum PC'yi.. Şimdi alırsam yani kasa odamda boş boş duracak..
@strikeforce
AMD fan falan değilim... En uygun fiyata en iyi performansı vereni alırım...
Arkadaşlar bu arada bütçe birazcık değişti.. Arttımı eksildimi bilmiyorum ancak Anakart + İşlemci için 600 YTL-650 YTL bütçem var. Ekim başı için en iyi ikili ne olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 31 Ağustos 2007; 10:30:26 >_____________________________ Think Different.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler