Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Full aksesuar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILDI

Yurtdışı siteden aldığım Eken H9 marka aksiyon kamerayı,araç kamerası aldığım için satıyorum.Toplamda 8-9 kez araç kamerası olarak kullanılmıştır.
    Pilini 2 kere şarj etmemişimdir,çünkü arabada pilini çıkarıp ,powerbankla kullandım.
    Tüm kutu içeriği durmaktadır,sadece almış olduğum site ,adaptör ve data kablosunu eksik gönderdiğinden adaptörü yok.
    Kablosunu,kendi kablolarımdan biriyle tamamladım,herhangi bir telefon adaptörüyle şarj edebilirsiniz.
    Bir de ilk pil kapağını açarken ,kapağın tırnağını kırdım ancak çalışmaya engel bir durumu yok,zaten çerçeveyle ve ya su kabıyla kullanmak zorunda olduğunuzdan kapağa ihtiyacınız olmuyor.
    İstanbul içi elden teslim edilir ya da şehirdışı alıcı ödemeli kargoyla da gönderebilirim.
    Özelliklerini tek tek saymayım, zaten çok bilinen bir kamera.
    Fiyat olarak 130 tl istiyorum.

SATILDI

EKEN H9 Ultra HD 4K Full aksesuarEKEN H9 Ultra HD 4K Full aksesuarEKEN H9 Ultra HD 4K Full aksesuarEKEN H9 Ultra HD 4K Full aksesuarEKEN H9 Ultra HD 4K Full aksesuar
    EKEN H9 Ultra HD 4K Full aksesuar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzerov -- 12 Haziran 2017; 9:57:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.