Şimdi Ara

Ek ram ile gelen sorun acil yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ram aldım bendeki 2X2 GB G.Skill RipjawsX 1600 Mhz CL7 ram e ek olarak. Yine aynı ram i aldım. Fakat 4 ünü birden kullanamıyorum. Pc açılıyor 5 sn fanlar dönüyor sonra tekrar kapanıyor otomatik tekrar açılıyor 5sn sonra tekrar kapanıyor böyle devam ediyor. eski ramleri çıkarıp yenilerini her iki slot da denediğim zaman pc açılıyor. Hatta 3 ram takıyorum her şekilde 6 gb olarak yine açılıyor. Fakat 4x2gb olarak bilgisayar açılmıyor. Bios um en güncel versiyonda. Lütfen yarım edin arkadalşar ne yapmam gerekiyor?

Şuan 3 ram modülü takılı.

Bir de bir süreliğine 6gb kullansam frekans hızlarında problem olur mu? Mesela ikisi 1600 de çalışıyor tek olan 800 de gibi.

Not: Konunun doğru yeri burası galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquila-1903 -- 27 Kasım 2011; 17:20:42 >

• güncel
  • hocam önerin için sağol eski bios u yükledim sorun ortadan kalktı. Güncel bios da bir sorun olsa gerek

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.