Şimdi Ara

Ek MTV kararı Meclisten geçti: Ek MTV taksitleri ne zaman ödenecek? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mtvye neden 100de100 zam yapmayıp böyle bir yöntem seçtiler ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemeyeceğim

• ben hep elli liralık alıyorum

• Ek MTV'ler sisteme düşmeye başladı mı ?
  • verecek cevabım elbette var. cevap hakkımı saklı tutuyorum.

• Ödemeyeceğim ödersemde harram zıkkım ede ede ödeyeceğim.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Yeni akaryakit zamlarini nasil buldun mümin gardaşım güncel pompa fiyatlari hoşuna gitmistir umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 16 Temmuz 2023; 10:5:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen hangi ülkede yaşadın bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli bu ülkede akaryakıt zamları var. neden şaşırıyorsun anlamak mümkün değil. akaryakıta zam geldi diye Erdoğan'a saygım sevgim azalmaz. sen kendi haline yan. CHP kendine bir Karaoğlan bulamadı gitti. bir Karaoğlan bulsaydınız emin ol son seçimleri alırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 16 Temmuz 2023; 12:23:13 >

Şaşırmıyorum aksine çoktan alıştım herşey de beklentim doğrultusunda ilerliyor

Ayni ülkede yaşadığımızı da zannetmiyorum

Selam ve dua ile ...

Ayrica chp li oldugumu da nerden cikardin ilahi sen :)

Karaoglan falan ne ben oyle bir adama tapacak pesinden kosacak kadar saf degilim vesselam ...

• Haklısın ne deyim. yenilmişlik psikolojisi. Ben sandığa babalar gibi gidip sevdiğim lidere oy veriyorum. muhalefet de böyle bir lider sevgisi yok. tıpış tıpış gidip kendilerine sunulan lidere oy veriyorlar.

• ülkenin icine eden ekonomistin cezasını niye benim cebim cekiyor olm siz mal mısınız? vere vere bisey kalmadı... Biraz da siz halkınıza hizmet verin oglum. Emeklileri yurtdışına goturun gezsin gorsunler. Ne cocugu devlet okullarına yollayabiliyoruz, ne hastaneye gittiğinde öldürmeden gün alabiliyoruz ne de insan gibi hayat yasayabiliyoruz. Gevsek gevsek karsıma gecmis ek vergi diyor dal******lar...

• Ben deprem bölgesinde ikamet ediyorum.Plakam 35 olduğu için vergi ödeyeceğim.Trafiktteki araçların hepsi bulunduğu şehrin plakası mı sanki?Böyle saçmalık olmaz.

• Ek MTV kararı Meclisten geçti: Ek MTV taksitleri ne zaman ödenecek?

Bu iktidardan zaten bıkmıştık ama muhalefet partileri de yaşadığımız zam fırtınalarına gerektiği kadar tepki vermiyor.Kendi koltuklarını sağlamlaştırma peşindeler.Vatandaş eziliyor siz en yüksek millet vekili maaşı alıyor yetmiyormuş gibi zamda yapıyorsunuz maaşlarınıza.

Bu ülkeyi iktidar ve muhalefet partileri ile siz bu hale getirdiniz..! Bizler ise sıkıntısını çekmeye devam ediyorz ..!

Bence hepiniz artık defolun ..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 22 Temmuz 2023; 17:35:27 >

ozetle verecek hiç bir harf cevabın yok.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    1. Gece kondu yıkımında bulundun mu hiç. tamamen usulsüz harabe bir evi yıkmak istediğinde bile büyük dramlar oluşurken her şey usulüne göre yapılmış milyonlarca evi yıkmaya kalksan neler olur düşünemiyorum bile.
    2. diyelim ki senin dediğin gibi bu iktidar imar planı çıkardı ve karlılıkla uygulamaya başladı. bu durumda muhalefet imar planını yırtıp atacağım herkes kendi baba toprağında kalacak şeklinde bir vaatte bulunduğu an iktidarın kapısı sonuna kadar ona açılır.

cevap hakkımı saklı tutuyorum dememdeki sebep 4 yıl boyunca CHP nin deprem dönüşümlerinde yaptığı itirazları ve engellemeleri arşiv yapıp önüne sunmak içindi.

ikinci bir sebep de zaman içersin de iq40 gibi yakışıksız kelimeler kullanmaman gerektiğini öğrenmen içindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 22 Temmuz 2023; 20:12:22 >
  • kaz dağlarında bulundun mu hiç? işinize gelince 49484 tane zeytinlik kanunu çıkarmayı biliyorsunuz.
    işinize gelince dağa planlanan hastaneyi çamurun üstüne inşa etmeyi biliyorsunuz
    işinize gelince çürük hastaneye ödenek yok deyip depremde onlarca kisi ölünce takdiri ilahi demeyi biliyorsunuz
    işinize gelince hazır rezerv alan varken garabet yerlere ,bataklığa dipdibe şehir kurup depremde dümdüz olmasını imansizliga bağlamayı biliyorsunuz
    her seçim döneminde Hataya otoyol geliyor diye belen gecidine dozer getirip,seçim bitince dozeri geri göndermeyi gayet güzel biliyorsunuz
    depremde o belen yüzünden insanlar günlerce enkaz altında kalıp öldüler, ama siz bunu ivme oldu,böyle deprem beklemiyorduk diye açıklamayı biliyorsunuz
    golün üstüne havaalani yapmayı, stadyum yapmayı, birilerinin arazisi değerlensin diye fay hattının tam üstüne kamu binası cami,apartman yapmayı biliyorsunuz
    işinize gelince koca koca profesörlerin deprem raporunu ,çukur bu ben bunlara inanmam diye buruşturup atmayı biliyorsunuz,içinizden çıkmış belediye başkanlarini ölen 1000lerce kişi için icerde öter diye adliyeye bile cagirilmiyor, ama adalet demeyi biliyorsunuz.
    ama chp eylem yaptı,ama gecekondu yıkımı
    nasıl güzel oldu mu böyle, devam edeyim mi?
    yoksa özür dileyip kosene çekilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Temmuz 2023; 0:0:55 >

bu daha iyi, hakaret etmedin

Halka rağmen siyaset yapan iktidarını sürdüremez. öğreneceksiniz bunu

• sorun chp nin yaptığı siyaset değil,sorun sizin chp yi bahane edip kendinizi aklamaya çalışmanız.

bak söylediklerimin tekine bile bir harf yazamıyorsun, çünkü sen ne adalet,ne hak,ne hukuk,ne Allah ne kitap,

iş kendi cenahina gelince bunları umursamıyorsun

yanlış yaptılar diyemiyorsun,parti militanligi yaparak sadece ve sadece komik duruma düşersin

burada dersimli kemal tarikatına mensup 3 5 meczupla tartışabilirsin,ortaya konuşan adamın karşısında muma dönersin.

onun için söylüyorum yine sana,bilmediğin konularda ahkam kesme,efendi efendi köşeye cekil.

seni daha fazla komik duruma düşürmek istemiyorum

ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Temmuz 2023; 0:6:58 >

ben zaten kendi köşemdeyim. sevdiğim bir lider var ise babalar gibi sandığa gider sevdiğim lidere oy veririm, sevdiğim lider yok ise sandığa gitmem. tıpış tıpış sandığa gidip dayatılan lidere oy vermem. benim köşem sandıktır. bilmediğim hangi konuda yorum yapmışım anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.