Şimdi Ara

Ek c2 kısa bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 4 yıllık bir bölümde okuyorum.epey uzattım ekc2 istediler.Okul bana direk verir mi ders durumlarına bakıyorlar mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Azami öğrenim süresi sonunda mezun olamayanlar, öğrenim katkı paylarını her yıl ödeyip kayıt yaptırdıkları takdirde EK-C2 belgeleri 29 yaş sonu esas alınarak her yıl öğrencinin bağlı olduğu Askerlik Şubesi Başkanlığına gönderilmektedir.

Bunlarla ilgili sorun yoksa belge verirler unutulmuşta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullett -- 2 Ocak 2017; 18:13:26 >
  • Bullett B kullanıcısına yanıt
    Hocam rahatsız ediyorum ama, belgeyi aldım.belgede bi kutucuk var.azami öğrenim süresini tamamladıysa 1 yıl daha hakkı vardır yoktur diye iki ibare var.ikiside boş.kayıt yenilediğim gözüküyo.azami öğrenim 7 yıl diyo ben bu süreyi geçtim.neden boş dedim sistem öyle çıkarıyo dedi okul.Askeriye okeylermi bunu.Okuyoruz ama okuduğumuza inandıramıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Hocam rahatsız ediyorum ama, belgeyi aldım.belgede bi kutucuk var.azami öğrenim süresini tamamladıysa 1 yıl daha hakkı vardır yoktur diye iki ibare var.ikiside boş.kayıt yenilediğim gözüküyo.azami öğrenim 7 yıl diyo ben bu süreyi geçtim.neden boş dedim sistem öyle çıkarıyo dedi okul.Askeriye okeylermi bunu.Okuyoruz ama okuduğumuza inandıramıyoruz

Atılma geri geldiği için 7 sene de bitirilemeyen lisans bölümünden kayıdın silinebilir dolayısıyla da tecil işlemi vermezler ha öss yer girip lisans bitiremeyip yeniden lisans kazanırsan veya önlisans kazanırsan tecil alma hakkın var 29 yaş sonu esas alınmak şartı ile.. Bunu okuluna sor 7 yıl sonunda ne olacak bana diye kayıdını sileceğiz derlerse ya askere gitmen lazım ya da kaçak olman lazım ya da yeniden kazanman lazım öss den yeni bir bölüm..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.