Şimdi Ara

'Ejderha Dövmeli Kız' Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce İsveç versiyonu yayınlanmıştı...
    kafam karıştı ilk başta... Ejderha Dövmeli Kız 13 Ocak'ta sinemalarda afişini okuyunca...

sizce bu zorlama neden? bir de daha önce çekilen ve konusu belli olan bi romanı tekrar çekmek beni çok şaşırttı...

Açlık Oyunları' nı beklerken hele...

sizlerin yorumlarını merak ettim.. teşekkurler

• 19000+ oyla 8.3 puan imdb de 202. sırada

pekte zorlama olmamış gibi
  • eğer kitabı okumadıysanız isveç yapımı üçleme görülmeli kanımca.
  • fincher bakmıştır hakkını verememişler bunun. ben daha iyi çekerim diye düşünüp girişmiştir olaya. zorlama olacak diye bir şey yoktur herhalde.
  • Üçleme filmi ele alırsak, kitabını okuyanlar bilir, çoğu sahne traşlanmıştı. Aslında ilk film çok iyiydi ama sonra gelen 2 ve 3 çok feci tempo düşürdü seride.

Steven Zailian, David Fincher gibi isimleri aratırsan kardeşim google'da, hiç mi hiç zorlama olmadığını göreceksin.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Üçleme filmi ele alırsak, kitabını okuyanlar bilir, çoğu sahne traşlanmıştı. Aslında ilk film çok iyiydi ama sonra gelen 2 ve 3 çok feci tempo düşürdü seride.

Steven Zailian, David Fincher gibi isimleri aratırsan kardeşim google'da, hiç mi hiç zorlama olmadığını göreceksin.

Saygılar.

İlk kitabı okudum ama film beni tam tatmin etmedi.Oyunculuklar başarılıydı hatta Lisbeth'i oynayan Noomi Rapace harikaydı ama kitaba göre aşırı kesmişler.Hatta bazı olaylar kitaptakinden farklı gelişiyordu.2 ve 3.filmi izlemedim zaten her filimde bir düşüş vardı.Umarım Fincher (ki güvenim sonsuz)daha iyi bir Ejderha Dövmeli Kız sunar.Zaten IMDb'de Top 250'e 201.sıradan giriş yapmış Fincher'dan da 3'leme bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrblack01414 -- 9 Ocak 2012; 18:15:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.