Şimdi Ara

The Girl with the Dragon Tattoo (2011) | David Fincher

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4dk'lık Fragman

http://www.imdb.com/title/tt1568346/

David Fincher sıradaki projesinde Avrupa'da çok satan millenium kitap üçlemesinin ilk kitabı The Girl with the Dragon Tattoo'yu çekeceğini duyurdu.Film geçen yıl Niels Arden Oplev tarafından sinemaya uyarlanmıştı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Män som hatar kvinnor'un 2009 yılındaki beyaz perde uyarlaması da güzeldi.. Neden bu kadar çabuk bir rmk yapıyorlar acaba?

Önemli farklılıklar olacak olmassa bir anlamı kalmaz.. Ben bu işten bişi anlamadım açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 31 Mart 2010; 23:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Män som hatar kvinnor'un 2009 yılındaki beyaz perde uyarlaması da güzeldi.. Neden bu kadar çabuk bir rmk yapıyorlar acaba?

Önemli farklılıklar olacak olmassa bir anlamı kalmaz.. Ben bu işten bişi anlamadım açıkçası

Remake sayılmaz, David Fincher kendi yorumuyla kitabın filmini çekmek istemiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Män som hatar kvinnor'un 2009 yılındaki beyaz perde uyarlaması da güzeldi.. Neden bu kadar çabuk bir rmk yapıyorlar acaba?

Remake sayılmaz, David Fincher kendi yorumuyla kitabın filmini çekmek istemiş sanırım.

Alıntıları Göster
    Hali hazırdaki film (serinin ilk filmini izledim sadece) gayet güzeldi.
    Daha farklı bir şeyler yapabilirdi David amcamız.
    Ama el attıysa buna vardır bir bildiği diye düşünmek istiyorum. Umarım güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Hali hazırdaki film (serinin ilk filmini izledim sadece) gayet güzeldi.
    Daha farklı bir şeyler yapabilirdi David amcamız.
    Ama el attıysa buna vardır bir bildiği diye düşünmek istiyorum. Umarım güzel olur.

Alıntıları Göster
    Män som hatar kvinnor" - "Men Who Hate Women" yani "Kadınlardan Nefret Eden Adam" gibi bir anlamı varken "Ejderha Dövmeli Kız" diye çevirmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Män som hatar kvinnor" - "Men Who Hate Women" yani "Kadınlardan Nefret Eden Adam" gibi bir anlamı varken "Ejderha Dövmeli Kız" diye çevirmişler

Alıntıları Göster
    Bahsedilen filmi izlemedim ama Fincher'ın filmiyse kaçmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: armasova

Bahsedilen filmi izlemedim ama Fincher'ın filmiyse kaçmaz.

Alıntıları Göster
    Filmleri daha yeni indirmiştim izlmeye fırsatım olmadı.Birde Fincher versiyonu çıkıyor kitaplardan da sadece ilkini okudum (süperdi) diğerleri çeirilmemiş herşey karman çorman oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Filmleri daha yeni indirmiştim izlmeye fırsatım olmadı.Birde Fincher versiyonu çıkıyor kitaplardan da sadece ilkini okudum (süperdi) diğerleri çeirilmemiş herşey karman çorman oldu

Alıntıları Göster
    Filmi izlemiş pek beğenmemiştim. Fincher bu senaryoyu adam gibi uyarlayabilir umarım perdeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Filmi izlemiş pek beğenmemiştim. Fincher bu senaryoyu adam gibi uyarlayabilir umarım perdeye.

Alıntıları Göster
    Kitabı şubat ayında okudum filmide geçen hafta izledim (Kitabı daha fazla beğendim).Filim için en az 2 saat hatta 150dk civarı lazım ki kitaptaki kurguya biraz daha yaklaşabilsin.Zira filimde kitapta olmayan bir çok boşluk söz konusu.Yine de filmi beğendim.,Bildiğiniz gibi Amerikalıların iyi bir şeyin kendi versiyonlarını yapmaması diye bir şey söz konusu olmaz
    Beni sevindiren olay ise bunu yapıcak kişinin Fincher olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 1 Nisan 2010; 16:16:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Kitabı şubat ayında okudum filmide geçen hafta izledim (Kitabı daha fazla beğendim).Filim için en az 2 saat hatta 150dk civarı lazım ki kitaptaki kurguya biraz daha yaklaşabilsin.Zira filimde kitapta olmayan bir çok boşluk söz konusu.Yine de filmi beğendim.,Bildiğiniz gibi Amerikalıların iyi bir şeyin kendi versiyonlarını yapmaması diye bir şey söz konusu olmaz
    Beni sevindiren olay ise bunu yapıcak kişinin Fincher olması

Alıntıları Göster
    Filmin kadrosunu katılan ilk isim Daniel Craig , gazeteci Mikael Blomkvist rolünü oynayacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Filmin kadrosunu katılan ilk isim Daniel Craig , gazeteci Mikael Blomkvist rolünü oynayacakmış.

Alıntıları Göster
    'Ejderha Dövmeli Kız' belli oldu
    Merakla beklenen filmde başrolü Rooney Mara kaptı

ABD’li aktris Rooney Mara, İsveçli yazar Stieg Larsson’un kitabından beyazperdeye uyarlanacak 'The Girl with The Dragon Tattoo' (Ejderha Dövmeli Kız) filminde başrolü oynayacak. 25 yaşındaki oyuncu, 'Lisbeth Salander' rolü için Scarlett Johansson, Natalie Portman, Ellen Page ve Emma Watson gibi dünyaca ünlü yıldızların arasından seçildi. 'Elm Sokağında Kabus' filmiyle adını duyuran Mara, David Fincher’ın yöneteceği filmde başrolü Daniel Craig ile paylaşacak. Çekimler önümüzdeki ay İsveç’te başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

'Ejderha Dövmeli Kız' belli oldu
    Merakla beklenen filmde başrolü Rooney Mara kaptı

ABD’li aktris Rooney Mara, İsveçli yazar Stieg Larsson’un kitabından beyazperdeye uyarlanacak 'The Girl with The Dragon Tattoo' (Ejderha Dövmeli Kız) filminde başrolü oynayacak. 25 yaşındaki oyuncu, 'Lisbeth Salander' rolü için Scarlett Johansson, Natalie Portman, Ellen Page ve Emma Watson gibi dünyaca ünlü yıldızların arasından seçildi. 'Elm Sokağında Kabus' filmiyle adını duyuran Mara, David Fincher’ın yöneteceği filmde başrolü Daniel Craig ile paylaşacak. Çekimler önümüzdeki ay İsveç’te başlayacak.

Alıntıları Göster
    Film müthişti. 2009'un en iyi filmlerinden biriydi hatta. Eh, Hollywood'un araklaması için böyle olması yeter. Aynı efsanelikte olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

Film müthişti. 2009'un en iyi filmlerinden biriydi hatta. Eh, Hollywood'un araklaması için böyle olması yeter. Aynı efsanelikte olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster

Fragman dehşet.

• sadece muzikle harika fragman olmus david fincher kitabi daha iyi yansitacagini dusunmus galiba yoksa girismezdi boyle tekrar cevirim islerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

sadece muzikle harika fragman olmus david fincher kitabi daha iyi yansitacagini dusunmus galiba yoksa girismezdi boyle tekrar cevirim islerine
    Fragman güzel.
    En sevdiğim aktörlerden Stellan Skarsgard , Daniel Craig , C. Plummer varmış hiç bakmamıştım.
    Robin Wright'ı da unutmamak gerek.

Bu Film izlenir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Fragman güzel.
    En sevdiğim aktörlerden Stellan Skarsgard , Daniel Craig , C. Plummer varmış hiç bakmamıştım.
    Robin Wright'ı da unutmamak gerek.

Bu Film izlenir.

Alıntıları Göster
    Serinin üçüncü kitabındayım. Tam gaz heyecan devam ediyor. Böyle kitaplardan, kötü film çıkması imkânsız zaten.
    Üçüncü kitabı bitirdikten sonra şu isveç versiyonu üçlemeyi de izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 29 Mayıs 2011; 23:09:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Trailer güzel, ekip de gelişmiş. Bakalım Fincher yine sanatını konuşturacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Trailer güzel, ekip de gelişmiş. Bakalım Fincher yine sanatını konuşturacak mı.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Alıntıları Göster
    David Fincher ında özgün senaryo anlayışı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theo Angelopoulos

David Fincher ında özgün senaryo anlayışı yok.

Alıntıları Göster
    Fragmanlar izlenmiyor.

"This video is no longer....." diyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.