Şimdi Ara

Eifel Kulesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilic'e Oğuzhan'ı çıkardı diye çok çok kızdım.. Kaybetseydik sorumlusuydu bu maçın.

Ama 90+'da yaptığı müdahalenin hakkını vermek lazım..

Adamlar belliki doldur boşalt yapacak..

Aldı Eifel Kulesini Oyuna !

Atınç'ta gerekeni yaptı..

Bravo!

• Oguzhan'i cikarmasinda hic de kizilacak bir seyde yoktu bence.Adam ayakta zor duruyordu,kulubeye girerken bile dusecekti.Ya kafasi iyiydi ya da baska birsey vardi.Bence gayet yerinde hamleler yapti Bilic (ki en cok da bu konuda elestirilir)yaptigi degisikliklerin tamami dogruydu.Ozellikle Atinc'i almasi zekiceydi bence de
  • Çocuk utanmasa stadın üstünden kuş uçurtmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Oguzhan'i cikarmasinda hic de kizilacak bir seyde yoktu bence.Adam ayakta zor duruyordu,kulubeye girerken bile dusecekti.Ya kafasi iyiydi ya da baska birsey vardi.Bence gayet yerinde hamleler yapti Bilic (ki en cok da bu konuda elestirilir)yaptigi degisikliklerin tamami dogruydu.Ozellikle Atinc'i almasi zekiceydi bence de
    Oğuzhan'ı çıkarması nasıl yanlıştı? Oğuzhan çok kötü oynadı ve sürekli oyundan kopuktu. Sosa girdikten sonra kaleye daha rahat gitmeye başladık. Sen bi de kaybetseydik sorumlu bilic olurdu diyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrute

Oğuzhan'ı çıkarması nasıl yanlıştı? Oğuzhan çok kötü oynadı ve sürekli oyundan kopuktu. Sosa girdikten sonra kaleye daha rahat gitmeye başladık. Sen bi de kaybetseydik sorumlu bilic olurdu diyosun.

Alıntıları Göster
    Oğuzhan da doğruydu Atınçta helal olsun Biliçe ve Atınç'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Oğuzhan da doğruydu Atınçta helal olsun Biliçe ve Atınç'a

Alıntıları Göster
    mac sirasinda ustten gecen 4 ucagi da dusurdu diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

mac sirasinda ustten gecen 4 ucagi da dusurdu diyorlar

Alıntıları Göster
    Oğuzhan hiç iyi bir maç çıkarmıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    orc tren ?
    17 yıl önce açıldı
    Rc tekne
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sosa hamlesi de yerindeydi adamın hakkını yemeyelim, maçı 180 derece döndürdü. Ortaları, pasları çok başarılı; top adamın ayağına yakışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Sosa hamlesi de yerindeydi adamın hakkını yemeyelim, maçı 180 derece döndürdü. Ortaları, pasları çok başarılı; top adamın ayağına yakışıyor.
    Sosa yı bende beğendim maça girdikten sonra topu ileride saklayıp iyi paslar attı maçın kaderini değiştiren oyunculardan biriydi.
  • Oğuzhan yanlış değil bence hatırladığım neredeyse top bile gelmedi oguzhana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosa oyunu komple değiştirdi. Serdar da çok iyiydi. En azından defansif anlamda. Maçın adamı bilic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Sosa yı bende beğendim maça girdikten sonra topu ileride saklayıp iyi paslar attı maçın kaderini değiştiren oyunculardan biriydi.

Alıntıları Göster
    Ne olursa olsun 43.dakikada adam çıkarılmaz.. 2 dakika daha bekle devre arasında al adamı..

Ayrıca Sosa ile adam gibi pas yapabilecek tek adamı çıkartıyor oyundan. Ben katılmıyorum , oğuzhan ne yapsın tek başına. Gökhan Töre maç boyunca top ezdi. Asıl çıkması gereken oydu.

Sosa'nın yarattığı bir pozisyonda , Olcay'ın güzel vuruşuyla maçı kazandık. Onun dışında maçı tek bir dakika haketmedik.

Bence Bilic hatalıydı..

Hem oğuzhan'ı çıkarmakla , hem necip'i sağ bek başlatmakla , hem ismail ile oynamakla , hemde Gökhan Töre'ye bu kadar tahammül etmekle.

Hakkımız olmayan maçı kazandık , gözünüzü açın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Ne olursa olsun 43.dakikada adam çıkarılmaz.. 2 dakika daha bekle devre arasında al adamı..

Ayrıca Sosa ile adam gibi pas yapabilecek tek adamı çıkartıyor oyundan. Ben katılmıyorum , oğuzhan ne yapsın tek başına. Gökhan Töre maç boyunca top ezdi. Asıl çıkması gereken oydu.

Sosa'nın yarattığı bir pozisyonda , Olcay'ın güzel vuruşuyla maçı kazandık. Onun dışında maçı tek bir dakika haketmedik.

Bence Bilic hatalıydı..

Hem oğuzhan'ı çıkarmakla , hem necip'i sağ bek başlatmakla , hem ismail ile oynamakla , hemde Gökhan Töre'ye bu kadar tahammül etmekle.

Hakkımız olmayan maçı kazandık , gözünüzü açın..

Alıntıları Göster
    Atınç hamlesi harikaydı. Ve atınç' ta üstüne düşeni fazlasıyla yaptı.
    Millet nöbetçi golcü koyar yedeğe biz nöbetçi kule stoper koyuyoruz bence süper

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Oğuzhan yanlış değil bence hatırladığım neredeyse top bile gelmedi oguzhana
    Tüm de?i?iklikler sonuna kadar do?ruydu.

Eifel Kulesi !
  • keyiften gulerek izledim atinc'i

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

keyiften gulerek izledim atinc'i
    cok sacma katılmıyorum kesinlikle
    belki de bilicin en iyi oyunu okudugu mactı bütün hamleler yerindeydi
    bundan sonra 80'den sonra bol bol atıncı görecegiz
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Hocam Töre'ye takıntın varmış gibi geldi bana...

Töre'siz bu maç tam tıkanırdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-005109EE3

cok sacma katılmıyorum kesinlikle
    belki de bilicin en iyi oyunu okudugu mactı bütün hamleler yerindeydi
    bundan sonra 80'den sonra bol bol atıncı görecegiz

Alıntıları Göster
    Bencede 43.dakika değişikliği saçmaydı,Oğuzhan'ı daha önce değiştirmesi gerekiyordu.Sivok'un oyun kurduğu bir maçta en güzel hamleydi
  • Stoperlerimiz Ersan - Atınç olmalı bence... Oguzhan hamlesi doğru, amaç mesaj vermek, vazgeçilmez değilsin, kendine gel demek. Oguzhan mesajı alacaktır...

• Oğuzhan'ı 43. dk.'da oyundan almakla çok haklı bence, adam maçta ayakta duramıyor, kenara geliyor kenarda bile kulübe yürüyemiyor düşüyordu, adamın yürüyecek hali yok, biraz kendine baksın, Bilic çok haklı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.