Şimdi Ara

ehliyetsiz yakalanan arkadaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendisi motor ile yakalanmış ve a2 ehliyeti olmadığı için ceza yemiş 1400 küsür tl tam net bilmiyorum,üyeliği olmadığı için benim sormami istedi.

şimdi bu cezayi yedi 1400 küsür ve ruhsat sahibinede bir ceza gidiceği kulağına gelmiş,gidecekse bu ceza ne kadar beyler bazılar 1400 dio bazilari o kanun değişti fiyatta değişti diyor.

• Bilinen uygulamaya gore 2014 yili icin:
    1462 lira (hemen oderse 1096 lira) ceza odeyecek.
    Ruhsat sahibi baskasiysa, ehliyetsiz birine aracini kullandirdigi icin 1462 de ona yazilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1462 tl arkadaşına ve 1462 tl'de ehliyetsiz bir insanı trafiğe çıkardığı için ruhsat sahibine ceza gelecek.

cezalar tebliğ edildikten sonraki 15 gün içinde cezayı öderse %25 indirimli yani 1096.5TL gibi bir rakam ödeyecek.

kaçış yok bir anca ödesin ve tekrar ehliyetsiz trafiğe çıkmasın. a2+b ehliyet bile günümüzde 1400-1500tl'lere alınabilirken

2924TL ceza çok güzel ve çok caydırıcı bir ceza. destekliyorum açıkcası.
  • benim arkadaşlarımda yaz başında yakalanmıstı hem onlara ceza geldi hemde motor sahibine gitti
  • B sinifi ehliyetim var. A2 ehliyeti yaklasik 600 tl fiyatla aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen devletin seyligi. B sinifi ehliyeti olanlar icin soyluyorum. Arkadas a2 ehliyet alanlar ozel bi yol veya trafige goremi aliyor sanki. B sinifida a2de ayni yolda ayni kurallarla egitim aliyor. Eee o zaman ben neden motor kullanamayayim? Araba kullanan adam motor kullanamazmi yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsat sahibine ceza kesilmesi en son kaldırılmıştı.Bir kişiye işlemediği bir suçtan ceza yazılamaz gerekçesi ile zaten ceza yazılsaydı ruhsat sahibinede yazardı orada cezayı kağıdı arkadaşınıza verirlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım kim suçlu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.