Şimdi Ara

Ehliyetsiz likten Ceza 3 bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kötü bi olay yaşadım bunu sizlerle de paylaşayım dedim kardeşim dün arabayı almış gitmiş habersiz 18 yaşında ehilyet sınavına daha yeni girmişti bende işteydim akşam üzeri bi tel geldi senin araba yakalanmış dediler nasıl demeye kalmadan kardeşim yanıma geldi abi araba yok artık diye ne oldu demeden daha direk makbuzu elime uzattı ceza yedik diye baktım 1462 tl ehliyetsizlikten işlem yapmışlar kaç kere desem de laf anlatamıyorsun işte al ehliyeti ondan sonra bin dedim arabaya şimdi nedesen boş artık olan olmuş birde arabayı da baglamışlar bugun gittim arabayı çıkarttım otoparktan 100 lira aldılar 1 günlügüne daha bana da ceza gelecek bakalım benim üstüme oldugu için araba aynı ceza miktarı sana da gelir dediler toplam da ceza girer gibii girdi ne yapsak da ..

• Bu saatten sonra yapacak birşey yok, geçmiş olsun. Erken ödeyip indirimden faydalanın.

quote:

Ehliyetsiz araç kullanma cezası

· Madde 36-a Sürücü belgesiz araç kullanmak ve sürülmesine izin vermek

· Kimlere Uygulanacak: Kullananlara ve kullandıranlara

· Ceza Tutarı Ne kadar: 1.462 TL, erken ödeme 1.096,50 TL

· Açıklama: Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse ayrıca trafik zabıtasınca tescil plakasına da aynı miktar için ceza tutanağı düzenlenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.