Şimdi Ara

ehliyetim yıkandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba ile dışarı çıktım.cüzdanımı almayı unutmuşum.ehliyette cüzdandaydı.eve geldim cüzdanı arıyorum sordum anneme yıkıyorum cüzdanı dedi.çıkarmış içinden nüfus cüzdanını paraları falan.baktım ehliyet yok.bulamadım dedi annem.yanına aldın sandım dedi.bir baktık ehliyet cüzdanın içinde ve çamaşır makinesinde.
    allahtan ehliyet soğuk damgalıydı da birşey olmadı.yenisini çıkartmak ne kadar bilmiyorum ama para ödemek pek hoşuma gitmiyor gereksiz yere

ehliyeti kaybetsek falan yenisi çıkarmak ne kadar bilen var mı?bu sefer birşey olmadı ama bundan sonra olmayacağı kesin değil.

• kaybedersen cezası var 50 100 ytl falan ödeyip çıakrtıyorson.

Kabetmezsen yenileme adı altında küçük bir rakama yenileniyor olması lazım. Nüfus cüzdanları böyle ehliyettte böyle olması lazım.
  • quote:

eve geldim cüzdanı arıyorum sordum anneme yıkıyorum cüzdanı dedi

Cüzdan yıkanırmıymış yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 26 Eylül 2007; 19:32:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

valla cüzdan çanta ayakkabı bizimkiler herşeyi yıkıyor.birgün benide çamaşır makinesine atacaklar daha korkuyorum
  • 90 YTL harcı var sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srycm

quote:

quote:

valla cüzdan çanta ayakkabı bizimkiler herşeyi yıkıyor.birgün benide çamaşır makinesine atacaklar daha korkuyorum

• cüzdan yıkamak koptum valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorum Çalındı
    11 yıl önce açıldı
    Askerken Gözlüğüm Kırıldı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ehliyet kaybetmenin bir cezası veya harcı yok.Aynı şekilde nüfus cüzdanıda öyle.
    Farzetki kaybetmedin ama birileri cüzdanını çaldı.Aynı olay.
    Herhangi bir gazeteye zayi ilanı veriyosun , ..... mi kaybettim hükümsüzdür diye.( ucuz olan fazla okunmayan gazeteleri tercih edebilirsin).Yaklaşık 5-10 YTL falan tutar.Sonra gidip emniyete dilekçe yazıp İki adet fotoğraf ve 25 yada 35 YTL harç yatırıyosun.(Tam hatırlayamadım.Ama iki rakamdan biriydi.) Okadar.
    Ben iki ay önce çıkarttım.Yeni zam falan gelmediyse en son 25 yada 35 YTL idi.

Not : Zayi ilanı vermek zorunda da değilsin.İstemiyorlar.Onu çıkarmanın sebebi olurda ilerde kaybettiğin kimliği biri bulurda gereksiz şeylere kullanırsa başın ağrımasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lien -- 26 Eylül 2007; 20:34:01 >
  • yenileme ücreti 38 ytl ydi sanırım.adamın varsa onu bile almazlar 2 dk da çıkartırlar
  • bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • benım kuzenınde usb bellek yıkanmıstı.ısın ılgıncı bozulmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: srycm

quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.