Şimdi Ara

[[[ EHLIYETE BASVURCAM YARDIM LUTFEN ]]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaz kesinlikle ehliyet almayı düsünüyorum. sanirim dönem dönem oluyormus.

haziran temmuz agustos eylül aylarinda bosum. kurs ve sınavlar hangi aylarda gerceklesiyo?

cevaplayanlara şimdiden tesekkürler.

• mesela ben 12 şubatta sınava gircem bundan onceki sınav 27 aralıkta oldu.. yani 2 ayda bi yapılıyo nerdeyse.. sınavdan sonra kazanırsak direksiyon sınavı
  • bu topicten dolayısı ile bilenlerden bende yararlanabilirim..

cevap bekliyoruz konuyu açan arkadaşla beraber
  • Evet dönem dönem misal en yakın olanı Nisan'da ben ona giricem.

Şubattaki yani bir kaç gün sonraki sınavı kaçırdım belli dönemler varmış o süre içinde başvurmazsan giremiyorsun aklında bulunsun.Sonra otomatik olarak min. 2 ay daha beklersin(anladığım kadarıyla yaklaşık 2 ayda bir sınavlar).

Sana tavsiyem önümüzdeki sınava girmen zira pratik sınavları vs. zaten sınavdan haftalar sonra alırsın ehliyeti oda yaza denk geliyor
    Gereken belgelerde çok zor değil ;

12 vesikalık
    Savcılıktan sabıka kaydı
    sağlık raporu

başkada önemli bir şey yok zaten.

Ayrıca sınav ücreti 35 ytl .

Kurs ücretleri üç yüz lira civarından başlıyor tabi her şehirde değişiklik gösterebilir.

Valla tüm bildiklerimi aktardım yanlışım varsa kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 9 Şubat 2009; 23:29:08 >

• http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Duyurular/SinavTakvimi/SinavTakvimi.htm burdan bakabilirsin sınav takvimine. dönem baslangıcları da 1-2 ay öncedir ama en yakın sürücü kursuna gidip sorarsam bu tarihli sınava girmek için hangi döneme gelmem lazım diye gerekli açıklamayı yaparlar
  • vay canına ben en fazla 2 ayda alirim saniyodum. daha uzun sürüyomus

cok tesekkürler arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 9 Şubat 2009; 23:30:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

vay canına ben en fazla 2 ayda alirim saniyodum. daha uzun sürüyomus

cok tesekkürler arkadaslar

sorma ya. mesela ben aralık dönemine kaydoldum. aralık 27 de sınav vardı giremedim ona. aralık dönemi subat sınavına giriomuş. 14 subatta sınavım var bu cumartesi günü yani. ondan 15 20 gün sonra sonuçlar acıklancak 1-2 hafta icinde de direksiyon sınavı olur ondan da gecince ertesi gün falan alırım ehliyetimi. tahminen martın sonu gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam en yakın sınav 18 Nisan 2009'da girebilirsen ona gir sonra sonuç açıklanması, direksiyon sınavı vs. bir ay filan sürer iyi ihtimalle

Eğer buna girmezsen en yakını temmuz ayındaymış artık gerisini sen hesap et
  • Sanırım 4 temmuzdakine gircem arkadaslar
  • quote:

Sanırım 4 temmuzdakine gircem arkadaslar

ama dönem daha önce başlar bu yüzden sınav tarihine 1-2 ay kala bir kursa gidip görüş dönem başlangıçlarını öğren
  • arkadaslar ben hazırlık okuyorum..hesaplamalarıma göre ekimin 16sında(yani lise 4deyken)18imi dolduruyorum..Acaba ne zamana ehliyetimi alabilirim tahminen..hemen araba alıcamda..lisede arabam olsun istiyorum..yani okula arabayla gelmek istiyorum..çoğu arkadas haziranda falan doğmus oonlar ekimde alırlar ehliyeti gelirlr arabayla..ben yürürüm..olmaz böyle:Den yakın ne zaman alabiliirim yani ekimin 16sında 18imi doldurduğum zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: loser16

arkadaslar ben hazırlık okuyorum..hesaplamalarıma göre ekimin 16sında(yani lise 4deyken)18imi dolduruyorum..Acaba ne zamana ehliyetimi alabilirim tahminen..hemen araba alıcamda..lisede arabam olsun istiyorum..yani okula arabayla gelmek istiyorum..çoğu arkadas haziranda falan doğmus oonlar ekimde alırlar ehliyeti gelirlr arabayla..ben yürürüm..olmaz böyle:Den yakın ne zaman alabiliirim yani ekimin 16sında 18imi doldurduğum zaman

aralık ocak gibi alırsın heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

ama dönem daha önce başlar bu yüzden sınav tarihine 1-2 ay kala bir kursa gidip görüş dönem başlangıçlarını öğren

tamam dostum cok tesekkürler

• ben temmuzun 5in girdim yazılı sınava direksyona da 25inde girdim. kağıtlar ağustosun sonuna doğru geldi ama ehliyeti hala alamadımmalum parasal nedenler. aklınızda bulunsun savcılıktan temiz raporunu aldıktan sonra 1 yıl süreniz var ehliyet almak için. benimki haziranın başında bitiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ben temmuzun 5in girdim yazılı sınava direksyona da 25inde girdim. kağıtlar ağustosun sonuna doğru geldi ama ehliyeti hala alamadımmalum parasal nedenler. aklınızda bulunsun savcılıktan temiz raporunu aldıktan sonra 1 yıl süreniz var ehliyet almak için. benimki haziranın başında bitiyo

250 lira civarı sanırım teslim almak..

karakoldan alınıyor die biliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Versace precious

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ben temmuzun 5in girdim yazılı sınava direksyona da 25inde girdim. kağıtlar ağustosun sonuna doğru geldi ama ehliyeti hala alamadımmalum parasal nedenler. aklınızda bulunsun savcılıktan temiz raporunu aldıktan sonra 1 yıl süreniz var ehliyet almak için. benimki haziranın başında bitiyo

250 lira civarı sanırım teslim almak..

karakoldan alınıyor die biliyorum..

değişti mi bilmiyorum ama, 190 lira harç + 35 lira kart parası (değişsede 10 lira oynar)
    karakoldan değil, emniyet müdürlüğünden alınıyor.

• Bende yazılıcam Bugün yarın gidicem yazılıp dönemi bekliycem işte. . .
    İzmirde bir yere sordum herşey dahil ehliyetim 560 tl ye elimde olacak nasip olursa ama ne zaman bilşmiyorum acelem yok.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

tamam dostum cok tesekkürler

rica ederim

• Ben de 14 Şubat'ta sınava gireceğim. 300 kurs+35 sağlık raporu+5tl savcılık+20TL fotoğraf+35TL sınav harcı+5TL kitap derken 400TL'ye mal oldu. Sizce kurs ücreti pahalı mı yoksa uygun mu? Bir de Emniyet Genel Müdürlüğü kısmı var tabi:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

Evet dönem dönem misal en yakın olanı Nisan'da ben ona giricem.

Şubattaki yani bir kaç gün sonraki sınavı kaçırdım belli dönemler varmış o süre içinde başvurmazsan giremiyorsun aklında bulunsun.Sonra otomatik olarak min. 2 ay daha beklersin(anladığım kadarıyla yaklaşık 2 ayda bir sınavlar).

Sana tavsiyem önümüzdeki sınava girmen zira pratik sınavları vs. zaten sınavdan haftalar sonra alırsın ehliyeti oda yaza denk geliyor
    Gereken belgelerde çok zor değil ;

12 vesikalık
    Savcılıktan sabıka kaydı
    sağlık raporu

başkada önemli bir şey yok zaten.

Ayrıca sınav ücreti 35 ytl .

Kurs ücretleri üç yüz lira civarından başlıyor tabi her şehirde değişiklik gösterebilir.

Valla tüm bildiklerimi aktardım yanlışım varsa kusura bakmayın.

kursa gitmeden sadece sınava girebiliyomuyuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.