Bildirim
[[[ EHLIYETE BASVURCAM YARDIM LUTFEN ]]]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mesela ben 12 şubatta sınava gircem bundan onceki sınav 27 aralıkta oldu.. yani 2 ayda bi yapılıyo nerdeyse.. sınavdan sonra kazanırsak direksiyon sınavı -
bu topicten dolayısı ile bilenlerden bende yararlanabilirim..
cevap bekliyoruz konuyu açan arkadaşla beraber -
Evet dönem dönem misal en yakın olanı Nisan'da ben ona giricem.
Şubattaki yani bir kaç gün sonraki sınavı kaçırdım belli dönemler varmış o süre içinde başvurmazsan giremiyorsun aklında bulunsun.Sonra otomatik olarak min. 2 ay daha beklersin(anladığım kadarıyla yaklaşık 2 ayda bir sınavlar).
Sana tavsiyem önümüzdeki sınava girmen zira pratik sınavları vs. zaten sınavdan haftalar sonra alırsın ehliyeti oda yaza denk geliyor
Gereken belgelerde çok zor değil ;
12 vesikalık
Savcılıktan sabıka kaydı
sağlık raporu
başkada önemli bir şey yok zaten.
Ayrıca sınav ücreti 35 ytl .
Kurs ücretleri üç yüz lira civarından başlıyor tabi her şehirde değişiklik gösterebilir.
Valla tüm bildiklerimi aktardım yanlışım varsa kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 9 Şubat 2009; 23:29:08 >
-
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Duyurular/SinavTakvimi/SinavTakvimi.htm burdan bakabilirsin sınav takvimine. dönem baslangıcları da 1-2 ay öncedir ama en yakın sürücü kursuna gidip sorarsam bu tarihli sınava girmek için hangi döneme gelmem lazım diye gerekli açıklamayı yaparlar -
vay canına ben en fazla 2 ayda alirim saniyodum. daha uzun sürüyomus
cok tesekkürler arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 9 Şubat 2009; 23:30:40 > -
quote:
Orjinalden alıntı: taken21
vay canına ben en fazla 2 ayda alirim saniyodum. daha uzun sürüyomus
cok tesekkürler arkadaslar
sorma ya. mesela ben aralık dönemine kaydoldum. aralık 27 de sınav vardı giremedim ona. aralık dönemi subat sınavına giriomuş. 14 subatta sınavım var bu cumartesi günü yani. ondan 15 20 gün sonra sonuçlar acıklancak 1-2 hafta icinde de direksiyon sınavı olur ondan da gecince ertesi gün falan alırım ehliyetimi. tahminen martın sonu gibi
-
Hocam en yakın sınav 18 Nisan 2009'da girebilirsen ona gir sonra sonuç açıklanması, direksiyon sınavı vs. bir ay filan sürer iyi ihtimalle
Eğer buna girmezsen en yakını temmuz ayındaymış artık gerisini sen hesap et
-
Sanırım 4 temmuzdakine gircem arkadaslar -
quote:
Sanırım 4 temmuzdakine gircem arkadaslar
ama dönem daha önce başlar bu yüzden sınav tarihine 1-2 ay kala bir kursa gidip görüş dönem başlangıçlarını öğren -
arkadaslar ben hazırlık okuyorum..hesaplamalarıma göre ekimin 16sında(yani lise 4deyken)18imi dolduruyorum..Acaba ne zamana ehliyetimi alabilirim tahminen..hemen araba alıcamda..lisede arabam olsun istiyorum..yani okula arabayla gelmek istiyorum..çoğu arkadas haziranda falan doğmus oonlar ekimde alırlar ehliyeti gelirlr arabayla..ben yürürüm..olmaz böyle:Den yakın ne zaman alabiliirim yani ekimin 16sında 18imi doldurduğum zaman -
quote:
Orjinalden alıntı: loser16
arkadaslar ben hazırlık okuyorum..hesaplamalarıma göre ekimin 16sında(yani lise 4deyken)18imi dolduruyorum..Acaba ne zamana ehliyetimi alabilirim tahminen..hemen araba alıcamda..lisede arabam olsun istiyorum..yani okula arabayla gelmek istiyorum..çoğu arkadas haziranda falan doğmus oonlar ekimde alırlar ehliyeti gelirlr arabayla..ben yürürüm..olmaz böyle:Den yakın ne zaman alabiliirim yani ekimin 16sında 18imi doldurduğum zaman
aralık ocak gibi alırsın heralde -
quote:
Orjinalden alıntı: SinapS
quote:
ama dönem daha önce başlar bu yüzden sınav tarihine 1-2 ay kala bir kursa gidip görüş dönem başlangıçlarını öğren
tamam dostum cok tesekkürler
-
ben temmuzun 5in girdim yazılı sınava direksyona da 25inde girdim. kağıtlar ağustosun sonuna doğru geldi ama ehliyeti hala alamadım malum parasal nedenler. aklınızda bulunsun savcılıktan temiz raporunu aldıktan sonra 1 yıl süreniz var ehliyet almak için. benimki haziranın başında bitiyo
-
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
ben temmuzun 5in girdim yazılı sınava direksyona da 25inde girdim. kağıtlar ağustosun sonuna doğru geldi ama ehliyeti hala alamadımmalum parasal nedenler. aklınızda bulunsun savcılıktan temiz raporunu aldıktan sonra 1 yıl süreniz var ehliyet almak için. benimki haziranın başında bitiyo
250 lira civarı sanırım teslim almak..
karakoldan alınıyor die biliyorum.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Versace precious
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
ben temmuzun 5in girdim yazılı sınava direksyona da 25inde girdim. kağıtlar ağustosun sonuna doğru geldi ama ehliyeti hala alamadımmalum parasal nedenler. aklınızda bulunsun savcılıktan temiz raporunu aldıktan sonra 1 yıl süreniz var ehliyet almak için. benimki haziranın başında bitiyo
250 lira civarı sanırım teslim almak..
karakoldan alınıyor die biliyorum..
değişti mi bilmiyorum ama, 190 lira harç + 35 lira kart parası (değişsede 10 lira oynar)
karakoldan değil, emniyet müdürlüğünden alınıyor.
-
Bende yazılıcam Bugün yarın gidicem yazılıp dönemi bekliycem işte. . .
İzmirde bir yere sordum herşey dahil ehliyetim 560 tl ye elimde olacak nasip olursa ama ne zaman bilşmiyorum acelem yok. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SinapS
quote:
ama dönem daha önce başlar bu yüzden sınav tarihine 1-2 ay kala bir kursa gidip görüş dönem başlangıçlarını öğren
tamam dostum cok tesekkürler
rica ederim
-
Ben de 14 Şubat'ta sınava gireceğim. 300 kurs+35 sağlık raporu+5tl savcılık+20TL fotoğraf+35TL sınav harcı+5TL kitap derken 400TL'ye mal oldu. Sizce kurs ücreti pahalı mı yoksa uygun mu? Bir de Emniyet Genel Müdürlüğü kısmı var tabi:S -
quote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
Evet dönem dönem misal en yakın olanı Nisan'da ben ona giricem.
Şubattaki yani bir kaç gün sonraki sınavı kaçırdım belli dönemler varmış o süre içinde başvurmazsan giremiyorsun aklında bulunsun.Sonra otomatik olarak min. 2 ay daha beklersin(anladığım kadarıyla yaklaşık 2 ayda bir sınavlar).
Sana tavsiyem önümüzdeki sınava girmen zira pratik sınavları vs. zaten sınavdan haftalar sonra alırsın ehliyeti oda yaza denk geliyor
Gereken belgelerde çok zor değil ;
12 vesikalık
Savcılıktan sabıka kaydı
sağlık raporu
başkada önemli bir şey yok zaten.
Ayrıca sınav ücreti 35 ytl .
Kurs ücretleri üç yüz lira civarından başlıyor tabi her şehirde değişiklik gösterebilir.
Valla tüm bildiklerimi aktardım yanlışım varsa kusura bakmayın.
kursa gitmeden sadece sınava girebiliyomuyuz?
Benzer içerikler
- istanbul"da en iyi diş hastanesi devlet
- mysoline 250 mg kullanıcı yorumları
- tamprost kullananların yorumları
- erkek tarafına tanışmaya giderken ne alınır
- cıvı batan ayağa ne iyi gelir
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X