Şimdi Ara

Ehliyet yenilendikten sonra tarih değişirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar abiler. Siz büyüklerime birşey danışacağım. 19 yaşındayım. Epey bir süredir de araba kullanıyorum (iyi bilirim). Fakat ehliyetimi daha dün aldım. Şimdi bir çok firma ile ofisboyluk için iş görüşmesi yaptım ama ehliyetim yeni olduğu için acemi muamelesi yapıyorlar. Sizlere sorun şu ehliyetimi yenileme yaparsam aldığım tarih değişirmi yani gittiğim yerlere yeniledim ondan tarih yeni diyebilirmiyim ?

• Bence bu tip küçük oyunlar yerine iş görüşmesi yaptığın yerlere iyi bir şoför olduğunu ispatlamaya çalış.

Faydasını görürsün.
  • Tarih değişmez sadece fazladan yenileme tarihide eklerler.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 11 Mart 2010; 9:55:52 >
  • kimse soruya cevap vermemiş herkes akıl vermiş, cevabı ben de merak ettim ehliyeti yenileyince ilk alınan tarih bir yerde belirtiliyor mu acaba
  • Merhaba,
    Nüfus cüzdanınızı yenilediğinizde doğum tarihinizide değiştiriyorlarmı?
  • Sürücü Belgesi Numarasının yanında belirtiliyor... Sürücü belgemi 1986'da aldığımda kartondandı, 1987'de plastik kart olarak çıkmaya başladığında yenilettim ve 1986'da aldığım tarih sürücü belgesi numarasının yanına taşındı, verildiği tarih olarak da 1987 yazdı. Sonra 2005'te çantam çalındığında yeni sürücü belgesi çıkardım, bu defa da numaranın yanında yine 1986'daki tarih yazarken verildiği tarih 2005 oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: ozanmt

kimse soruya cevap vermemiş herkes akıl vermiş, cevabı ben de merak ettim ehliyeti yenileyince ilk alınan tarih bir yerde belirtiliyor mu acaba

Ehliyet yenilendikten sonra tarih değişirmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani sonuçta yenileme tarihi yazıyor. Alındığı tarihin değişmesi gibi bir durum yok:)
  • Arkadaşım yaşın zaten 19, öyle olsa bile nolacakki.Adamlar acemi muamelesi yaparsa gelin 2 tur atalım öyle karar verin dersin olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Arkadaşım yaşın zaten 19, öyle olsa bile nolacakki.Adamlar acemi muamelesi yaparsa gelin 2 tur atalım öyle karar verin dersin olur biter.

aynen katılıyorum
  • 19 yaşındaki biri ne kadar ustayım dese de kimse inanmaz çünkü ehliyeti alalı en fazla 1 sene olmuştur. Sen istersen ehliyetini yenile yine farketmeyecek. Ancak direksiyon başında inandırabilirsin şoförlüğüne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.