Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emniyete dosyalarımı teslim ettim.Pazartesi öğleden sonra gel al dedi.Belki yarın öğleden sonra gider şansımı denerim...
    Kart bedeli olarak 87,5 lira verdim
    Ek 18 kağıdınada 1 lira aldılar ( Orda kendim doldurdum)

@35.5KsK35.5

290 lira vergi dairesine veya halk bankasına yatırıyorsun(B sınıfı için harç)
    87,5 lira emniyette kart parası olarak alıyorlar
    Ek 18 kağıdı için 1 lira aldılar.( Bazı yerlerde kendileri doldurup 3 5 10 lira alabiliyorlarmış)
  • Sonunda aldım ehliyeti

Beyler size benden tavsiye olsun. Kursun dosyalar için aramasını beklemeyin. Gidin bizzat sorun.

Ben salı günü sordum telefonda geldi mi diye. Bana hayır 20sinde gelecek dediler. Bugün şans eseri kursun önünden geçtim. İçeri girip sordum meğerse dosyalar 17sinde zaten gelmiş. Allahtan saat 1 gibi aldım dosyalarıda direk emniyette işlerimi halledip ehliyetimi aldım.
  • dosya elimde para bulursam hafataya alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfenix -- 20 Ocak 2012; 10:00:28 >
  • para yok dosyami da almadim gecen hafta hazirdi dosya.
  • diğer kurs başlangıcı ne zaman 11 şubattamı ?
  • Benim dosya hala hazır değil!
  • perşembe günü inşallah elimde ehliyet
  • Bu gün gittim aldım ehliyeti Allah herkese kısmet etsin,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Şimdiden herkere hayırlı olsun...

Ehliyet biraz kalitesiz duruyor.Renkler filan soluk :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astirek

Bu gün gittim aldım ehliyeti Allah herkese kısmet etsin,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Şimdiden herkere hayırlı olsun...

kardeş ehliyete verdiğin resmin boyutları nasıldı küçük vesikalık mı yoksa büyük vesikalık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: O_sK_y

quote:

Bu gün gittim aldım ehliyeti Allah herkese kısmet etsin,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Şimdiden herkere hayırlı olsun...

kardeş ehliyete verdiğin resmin boyutları nasıldı küçük vesikalık mı yoksa büyük vesikalık mı

Ben büyük resim verdim.Aynen bende de soluk ehliyet Çakma falan olmasın

• @O_sK_y
    Resim büyük onlar küçültüyor basmadan önce....

@andaceyi
    Valla çakma olabilir ,ehliyeti bana teslim eden kız polisden çok mankene benziyordu
  • quote:

@O_sK_y

@andaceyi
    Valla çakma olabilir ,ehliyeti bana teslim eden kız polisden çok mankene benziyordu

İşini bitirseydin o zaman şampiyon

Şaka bir yana Aydın'da sürekli yağmur yağıyor. O yüzden de tek çıkamıyorum dışarı arabayla. Babamla da çıkmam zaten. Adam tam bir gerilim verme uzmanı. YGS LYS'de bile bu kadar stres yapmadım ama babam yanımdayken elim ayağım dolanıyor. Sürekli konuşuyor. Bi sus be adam !!!

• bnde kayıt oldum 11 şubatta sınava girecemde alacam daha millet akıyor
  • arkadaslar sınava az kaldı ilk yardım tek kaldı onu kesinlikle geçmem gerekiyor nasıl bir çalışma önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

@O_sK_y

@andaceyi

İşini bitirseydin o zaman şampiyon

Şaka bir yana Aydın'da sürekli yağmur yağıyor. O yüzden de tek çıkamıyorum dışarı arabayla. Babamla da çıkmam zaten. Adam tam bir gerilim verme uzmanı. YGS LYS'de bile bu kadar stres yapmadım ama babam yanımdayken elim ayağım dolanıyor. Sürekli konuşuyor. Bi sus be adam !!!

Alıntıları Göster
    @andaceyi
    Ben zaten biliyordum öyle bir sorunum yok.Bence babanı alma yanına daha rahat edersin

@TheMatador2
    Son 1 yılın sınav sorularını 2 kez çöz geçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astirek -- 25 Ocak 2012; 21:36:47 >

• @Astirek

Bugün konuştum kendisiyle artık daha rahat ediyorum. Söyledim beni geriyorsun diye Çok konuşmamaya başladı artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

arkadaslar sınava az kaldı ilk yardım tek kaldı onu kesinlikle geçmem gerekiyor nasıl bir çalışma önerirsiniz

son 1 yılın bütün sorularını çöz çözdükten sonra yanlış soruların cevaplarına bak hepsinden 90+ alırsın garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

@Astirek

Bugün konuştum kendisiyle artık daha rahat ediyorum. Söyledim beni geriyorsun diye Çok konuşmamaya başladı artık :)

İyi bakalım nereye kadar susacak Konuşmaya devam ederse sağ da dur at arabadan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

@Astirek

İyi bakalım nereye kadar susacak Konuşmaya devam ederse sağ da dur at arabadan

Dün park sırasında sinirimi bozdu bende kaldırımın 25 cm kenarına park ettim arabayı. Kendisi gidince düzelttim tekrar

• ehliyeti bugun saat 10.30 da aldım hele şükür kavuştuk D:D allah herkese nasip etsin
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.