Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nty35

bu kötü oldu şimdi , tam final haftası ehliyet işleri ile uğraşmam gerekicek
    peki belirli bi tarih var mı? 1 ay bekletsem sorun olur mu acaba?

Istersen 1 yil sonra al bir sorun olmaz. Har(a)c parasini yatirip belgeleri duzenleyince ehliyetini de karakoldan alirsin.
  • direksiyon sınavları her hafta sonumu yapılıyor onları nerden öğrenebiliriz ?
  • Bazı arkadaşlar atıp tutuyordu yok 5 günde aldım yok 15 günde aldım ehliyeti diye de kursla filan alakası yokmuş ki 15-20 günde ancak MEB'den dosyamız geliyomuş Sonra da dosyamızı alıp emniyete gidiyoruz gerisi bize kalıyor işte. Yani temiz 1 ayı var...

Keşke MEB'de elden takip edebilme, işleri hızlandırma vs. gibi bir olanağımız olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 15 Ocak 2012; 16:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Bazı arkadaşlar atıp tutuyordu yok 5 günde aldım yok 15 günde aldım ehliyeti diye de kursla filan alakası yokmuş ki 15-20 günde ancak MEB'den dosyamız geliyomuş Sonra da dosyamızı alıp emniyete gidiyoruz gerisi bize kalıyor işte. Yani temiz 1 ayı var...

Keşke MEB'de elden takip edebilme, işleri hızlandırma vs. gibi bir olanağımız olsa...

arkadaşım 5 günde aldı bizzat şahidim ama benim kurs 14 gün sonra dedi kaldı 6 günü beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: O_sK_y

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Bazı arkadaşlar atıp tutuyordu yok 5 günde aldım yok 15 günde aldım ehliyeti diye de kursla filan alakası yokmuş ki 15-20 günde ancak MEB'den dosyamız geliyomuş Sonra da dosyamızı alıp emniyete gidiyoruz gerisi bize kalıyor işte. Yani temiz 1 ayı var...

arkadaşım 5 günde aldı bizzat şahidim ama benim kurs 14 gün sonra dedi kaldı 6 günü beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 15 Ocak 2012; 18:46:42 >

• Beyler eskiden ehliyeti teslim alana kadar dosyamız ehliyet görevi görüyormuş. Böyle bir durum devam ediyor mu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

Beyler eskiden ehliyeti teslim alana kadar dosyamız ehliyet görevi görüyormuş. Böyle bir durum devam ediyor mu hala?

hayır sertifika sürücü belgesi yerine geçmez yani bi geçerliliği yok
  • 10 Aralık ta yazılı sınava girdim.Geçtim
    8 Ocak ta Direkson sınavına girdim.Geçtim
    18 Ocak da (YARIN) dosyamı almaya gidiyorum.(Yarın hazır olcakmış.)
    Bu pazartesi randevu aldım 19 Ocak perşembeye.
    Bugün vergi dairesine B sınıfı harcı yatırdım 290 lira (Halk bankasıda alıyormuş)
    Ek 18 Formu hariç herşey hazır.Onu da perşembe günü gittiğimde alıcam.
    Parmak izi önceden varsa fotokopisini versenizde oluyormuş(Bende vardı)

İstanbul / Fatih / Kocamustafapaşa

Perşembe günü yaşadıklarımı ve fiyatları da yazıcam.
  • arkadaşlar ehliyet işlemlerini ankara da yaptıracak olan biri var mı
  • 7'sinde sınava girdim. 13'ünde dosyam hazırdı. 17'sinde de ehliyeti aldım. Öyle uzun bir süreç yok. Hele de dosya konusunda. 17'sine ben sarkıttım yalnız işi. 13'ünde dosyasını alır almaz, gidip ehliyetini alan arkadaşlarım da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unLuckyCoder

7'sinde sınava girdim. 13'ünde dosyam hazırdı. 17'sinde de ehliyeti aldım. Öyle uzun bir süreç yok. Hele de dosya konusunda. 17'sine ben sarkıttım yalnız işi. 13'ünde dosyasını alır almaz, gidip ehliyetini alan arkadaşlarım da var.

ben hala dosyamı alamadım 10 gün oldu
  • quote:

quote:

7'sinde sınava girdim. 13'ünde dosyam hazırdı. 17'sinde de ehliyeti aldım. Öyle uzun bir süreç yok. Hele de dosya konusunda. 17'sine ben sarkıttım yalnız işi. 13'ünde dosyasını alır almaz, gidip ehliyetini alan arkadaşlarım da var.

Hocam o durum bulunduğunuz ildeki ehliyet sınavına başvuranların sayıları ile alakalı olabilir. Talep çoksa, MEB'te yavaşsa iş sıkıntı.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam o durum bulunduğunuz ildeki ehliyet sınavına başvuranların sayıları ile alakalı olabilir. Talep çoksa, MEB'te yavaşsa iş sıkıntı.

ankara

• Yarın memlekete dönüyorum dosyam 20sinde hazır olacakmış
  • tatili ehliyetsiz gecirecegiz anlaşilan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

tatili ehliyetsiz gecirecegiz anlaşilan.

sende mi belgelerini alalamadın
  • Bu gün dosyayı aldım yarın sabah gidiyorum

Dosya mevzusu biraz karışık ama küçük illerde vs daha erken veriliyormuş.Bir de kurs da önemli adamlar sallıyor , nasıl olsa parayı aldılar diye pek takmıyorlar...

Bu hafta alabilsem bari ehliyeti
  • dosyam hazırmış fakat şu an yurtdışnda olmam dolayısıyla haftaya perşembe ayın 26 sına randevu aldım inşallah sabahtan gidip halledeceğim
  • dosyayı aldım ben ama param olmadığı için ehliyeti alamıyorum
  • Arkadaşlar ehliyeti alan varsa nereye ne kadar yatıracağımızı yazabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.