Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bagavir

ya kursu aradım 14'ü de dedi bana soyadı sırasına göre yapıyorlarmış nette bakıyom heryerde 7-8 ocak diyor anlayamadım gitti yav.

benim kursta öyle dedi isimlerin alfabe sırasına göre ben sıanvı cumartesi zannediyordum aradılar pazar günü dediler alfabe sırasına göre bölünüyor ama 14üne kadar sarkarmı bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

ya kursu aradım 14'ü de dedi bana soyadı sırasına göre yapıyorlarmış nette bakıyom heryerde 7-8 ocak diyor anlayamadım gitti yav.

14 ocakta da var.bir yanlislik yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 6 Ocak 2012; 17:49:47 >
  • Arkadaşlar devletin sınav için istediği ücret ne kadar acaba? benden hem yazılı hemde direksiyon sınavı için 50+50 tl istediler sizlerdede farklı fiyatlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Arkadaşlar devletin sınav için istediği ücret ne kadar acaba? benden hem yazılı hemde direksiyon sınavı için 50+50 tl istediler sizlerdede farklı fiyatlar var

Direksiyon sınavı fiyatını kurs belirliyor :) Yazılı sınav ücretide 53 olmuş bildiğim kadarıyla (:
  • yarın sınava girecek olanlar durumun işleyişini pazar günküler için yazsın beyler ne oldu ne bitti
  • Sabah 8de sınava gideceğiz gram uyku yok yahu iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subattaki ehliyet sinavi icin bankaya para yatirma tarihi ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

Subattaki ehliyet sinavi icin bankaya para yatirma tarihi ne zaman?

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Duyurular/SinavTakvimi/mtsas_uyglama_takvimi.htm

20 ocak
  • quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

Sabah 8de sınava gideceğiz gram uyku yok yahu iyi mi

Isin yoksa bekle o sogukta
  • evet sınava girenlerden açıklama bekliyoruz ne oldu ne bitti nasıldı heycan varmıydı
  • ee kaç kişi geçti sınav nasıldı kimse anlatmıyacak mı
  • Ben girdim sınava. Gayet güzel geçti sınav arkadaşlar kalkarken biraz gazı fazla verdim onun dışında sorun olmadı. Saat 17:00 gibi sürücü kursunu arayıp sınav sonucunu öğreneceğim. Hak eden arkadaşlar kazanır inşallah
  • geçtim sınavı akşama kesin puanı öğrenicem :)
  • 85 ile geçtim. Pazartesi dosya işlerine başlayacağım artık.
  • 95 ile geçmişim Kazasız belasız sürüşler
  • 98 ile geçmişim bende :) 2 puanı da kalkışta el freni indirmeyi unuttuğum için kırmışlar sanırım :)
  • sınavı geçtikten sonra kurstan belgeleri mi alıyoruz yoksa şoförler odası belgelerini mi dolduruyoruz
  • beyler şubat sınavı için kayıtlar bittimi.geçmi kaldım ?
  • 85 vermisler hatasiz sürmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

beyler şubat sınavı için kayıtlar bittimi.geçmi kaldım ?

geç değil bence bi sürücü kursuyla görüş
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.