Şimdi Ara

Ehliyet Sınavı İlk yardım soruları burada. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orjinalden alıntı: tatar_

quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Orjinalden alıntı: Giuly

Boğulan Kişiye Suni Solunum Kaç Kere O Soruyu Göremedim Yukarda

Cevap neydi :P

o soruyuda yazmış arkadaş ancak 15 e 2 olarak demiş o 30 a 2 ve 5 kez uygulandıktan sonra olucak.

kitaptan yazıyorum kardeşim.Ama şimdi şöyle bir not gördüm kitapta son yıllarda sağlık bakanlığı 30-2 öneriyormuş pardon.

orda tek kişi ifadesi geçiyordu ve kitapta yazanda şu:
    İlkyardımcı tek ise ,
    Öce 2 suni solunum
    Sonra 15 kalp masajı
    Aşağıda notta son yıllarda bilim adamları ve sağlık bakanlığı 2-30 öneriyor demiş hangisi doğru bilemeyeceğim.

• Bak O Olabilir 30 Kalp Masajı 2 Solunum 5 Tur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

15 li bi şık hatırlamıyorum, var mıydı, bende 30lu şıkkı işaretledim

benim bildiğim iki 30lu iki 60lı cevap vardı. Soruda solunumu duran bir kişiye yetklililere haber vermeden önce kaç defa kalp masajı yapılmalıdır. Ben 30 kalp masajı 2 soluk verme yi 5 defa tekrarlama demiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

15 li bi şık hatırlamıyorum, var mıydı, bende 30lu şıkkı işaretledim

benim bildiğim iki 30lu iki 60lı cevap vardı. Soruda solunumu duran bir kişiye yetklililere haber vermeden önce kaç defa kalp masajı yapılmalıdır. Ben 30 kalp masajı 2 soluk verme yi 5 defa tekrarlama demiştim.

Bende 60 Kalp Masajı 2 Solunum 5 Tur Hatta C Şıkkıydı Ama Yanlış Olabilir Soruyu Aradım Bulamadım İlk Kez Soruyorlar Galiba
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Orjinalden alıntı: Giuly

Boğulan Kişiye Suni Solunum Kaç Kere O Soruyu Göremedim Yukarda

Cevap neydi :P

o soruyuda yazmış arkadaş ancak 15 e 2 olarak demiş o 30 a 2 ve 5 kez uygulandıktan sonra olucak.

kitaptan yazıyorum kardeşim.Ama şimdi şöyle bir not gördüm kitapta son yıllarda sağlık bakanlığı 30-2 öneriyormuş pardon.

kızma hemen düzelteyim dedim.

• diğer sorular doğru mu beyler yani karıştırdığım soru var mı bu yoktu dediğiniz soru var mı ve cevaplarından emin olmadıklarıma yanıt arasak?
  • BEN 60 kalp masajı 2 suni solunum işaretledim
  • ben bi tane oturarak taşınma sorusu varya o zehirlenme yapmıştım sen kaburga demişssin bu konuda bilgisi olan varmı?
  • quote:

ben bi tane oturarak taşınma sorusu varya o zehirlenme yapmıştım sen kaburga demişssin bu konuda bilgisi olan varmı?

kaburga göğüs akciğer..kısaca ön taraf ile ilgili olan her türlü kaza oturarak olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

ben bi tane oturarak taşınma sorusu varya o zehirlenme yapmıştım sen kaburga demişssin bu konuda bilgisi olan varmı?

kaburga göğüs akciğer..kısaca ön taraf ile ilgili olan her türlü kaza oturarak olur

yanlış yapmışım o zaman bu soruların cevapları ne zaman verilir internete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 4 Temmuz 2009; 17:35:46 >

• 3 işgünü içinde sorular yayınlanırmış.
  • Bu sorularda var mı problem beyler.Benim 5 yanlış görünüyor sorular bu şekildeyse.İnş olmayan soruyu yazmamışımdır.
  • Bilinç kaybında hangisi solunumu durdurur? Diye bi soru vardı.2 şıkta tereddüt ettim,biri dilin geri kaçması diğeri kafanın arkaya düşmesi.
    Hatırladığıma göre şok anında dil geri kaçar,bilinç kaybında boyun dengede duramayıp geri düşer ama dil içeri kaçmaz.
    Ve boyunun geri düşmesi seçeneğini yaptım.Doğru mu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chimaerane

Bilinç kaybında hangisi solunumu durdurur? Diye bi soru vardı.2 şıkta tereddüt ettim,biri dilin geri kaçması diğeri kafanın arkaya düşmesi.
    Hatırladığıma göre şok anında dil geri kaçar,bilinç kaybında boyun dengede duramayıp geri düşer ama dil içeri kaçmaz.
    Ve boyunun geri düşmesi seçeneğini yaptım.Doğru mu acaba ?

cevabı kendiniz vermişsiniz...bilinç kaybında boyun dengede duramayıp geri düşer ama dil içeri kaçmaz...dil içeri geri kaçmadığı için solunum durmaz.demekki bu şık değil..hangi şıkkı arıyoruz.dil içeri kaçar.oda diğer şık

• o soru dilin geri kaçması değil mi
  • birde bacak yaralanmalarında turnike nereye yapılır sorusundan emin değilim.
  • quote:

birde bacak yaralanmalarında turnike nereye yapılır sorusundan emin değilim.

diz kalça
  • eiminmisin kardeşim sınırlarda dolaşıyorum 5 yanlış çıktı zaten Bende onu yaptım kalpten gelen kanı kestiği düşüncesiyle yukarıdan.Bu dsolunumun kesilme sorusu dilin geriye kaçması olmıcakmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 4 Temmuz 2009; 18:38:30 >
  • Çok muallakta kaldı,1kaç arkadaşa sordum dilin geriye kaçması demişler.Ama diğer şıkda çok mantıklı.

İki trafik sorusu vardı onlar geldi aklıma.
    "emniyet kemeri ile ilgili hangisi doğrudur?" Şehiriçi ve Şehirler arasında takılması zorunludur.

3 İnsan vardı konuşan.Konuşma balonları vardı,kemerle ilgili.Orda da ortadaki kişinin söylediği doğru idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 4 Temmuz 2009; 18:39:55 >
  • onlar doğru da şu dilin geri kaçma işi ne acaba?Sen eminmisin ondan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.