hadi beyler yardımcı olun biraz 3-4 soru kaldı zorlayalım biraz.Sonrada emin olmadıklarımızı araştırır kararsızlıktan kurtuluruz.
Tartışılan soru yoktu.
Emin olmamakla birlikte, zehirlenip kusan kişinin yan yatırılması sorusu vardı gibi hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim.
Bir de yanağını diğerinin ağzına yaklaşıtırıyordu. Bunu niçin yapıyor diye soruyordu. Soluğu kontrol etmek yaptım. Solunum sayısını kontrol etmek, nabzı kontrol etmek falan vardı şıklarda.
quote:
Bir de yanağını diğerinin ağzına yaklaşıtırıyordu. Bunu niçin yapıyor diye soruyordu. Soluğu kontrol etmek yaptım. Solunum sayısını kontrol etmek, nabzı kontrol etmek falan vardı şıklarda.
ve
şu kalp masaji sıklığı sorulmuş muydu ben hatirlamiyorm.
Boğulup kalbi ve solunumu duran hastaya 30 kalp masaji ... solunum 5 kere uyglanicak yaptim acaba doğru mu bu?
quote:
Orjinalden alıntı: FrEaK35
Tartışılan soru yoktu.
Emin olmamakla birlikte, zehirlenip kusan kişinin yan yatırılması sorusu vardı gibi hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim.
ilki kesin yoktuda ikinciyi de hiç hatırlamıyorum.
Son yazdığımı söylüyorsan kesin vardı.
quote:
Orjinalden alıntı: FrEaK35
Son yazdığımı söylüyorsan kesin vardı.
Son yazdığını bende hatirlamiyorum.
O soruda soluğu kontrol değilde, eğilip nasılsın diye soruyor, o da cevap veriyor. Böyle bilincin yerinde olup olmadığını kontrol ediyordun.
quote:
Orjinalden alıntı: TheProphecy
quote:
ve
şu kalp masaji sıklığı sorulmuş muydu ben hatirlamiyorm.
Boğulup kalbi ve solunumu duran hastaya 30 kalp masaji ... solunum 5 kere uyglanicak yaptim acaba doğru mu bu?