Şimdi Ara

Ehliyet Sınavı İlk yardım soruları burada. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25. soruyu ve 14. soruyu hatırlamıyorum ben. Bu ikisi yoktu çok büyük ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mk4Ever.

Allahalah.Vardı diye hatırlıyorum.

Hocam 14. soru geçen nisan da çıkmış
    http://www.aydinsari.com.tr/TestSinav.php?KonuId=98
    12. soru
  • olabiilir siliyorum o zmn.
  • hadi beyler yardımcı olun biraz 3-4 soru kaldı zorlayalım biraz.Sonrada emin olmadıklarımızı araştırır kararsızlıktan kurtuluruz.
  • Tartışılan soru yoktu.

Emin olmamakla birlikte, zehirlenip kusan kişinin yan yatırılması sorusu vardı gibi hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim.

Bir de yanağını diğerinin ağzına yaklaşıtırıyordu. Bunu niçin yapıyor diye soruyordu. Soluğu kontrol etmek yaptım. Solunum sayısını kontrol etmek, nabzı kontrol etmek falan vardı şıklarda.
  • quote:

Bir de yanağını diğerinin ağzına yaklaşıtırıyordu. Bunu niçin yapıyor diye soruyordu. Soluğu kontrol etmek yaptım. Solunum sayısını kontrol etmek, nabzı kontrol etmek falan vardı şıklarda.

ve

şu kalp masaji sıklığı sorulmuş muydu ben hatirlamiyorm.

Boğulup kalbi ve solunumu duran hastaya 30 kalp masaji ... solunum 5 kere uyglanicak yaptim acaba doğru mu bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEaK35

Tartışılan soru yoktu.

Emin olmamakla birlikte, zehirlenip kusan kişinin yan yatırılması sorusu vardı gibi hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim.

ilki kesin yoktuda ikinciyi de hiç hatırlamıyorum.
  • Son yazdığımı söylüyorsan kesin vardı.
  • quote:

Son yazdığımı söylüyorsan kesin vardı.

Son yazdığını bende hatirlamiyorum.
  • O soruda soluğu kontrol değilde, eğilip nasılsın diye soruyor, o da cevap veriyor. Böyle bilincin yerinde olup olmadığını kontrol ediyordun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

ve

şu kalp masaji sıklığı sorulmuş muydu ben hatirlamiyorm.

Boğulup kalbi ve solunumu duran hastaya 30 kalp masaji ... solunum 5 kere uyglanicak yaptim acaba doğru mu bu?

Bende öyle yaptım Yani A ama yanlış galiba.
  • 15-2 olucak kitaptan baktım.Hadi beyler 2 soru geldi gelmiyor mu aklınıza.
  • 15 li bi şık hatırlamıyorum, var mıydı, bende 30lu şıkkı işaretledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanboz

O soruda soluğu kontrol değilde, eğilip nasılsın diye soruyor, o da cevap veriyor. Böyle bilincin yerinde olup olmadığını kontrol ediyordun.

Benim söylediğim farklı soru.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: furkanboz

O soruda soluğu kontrol değilde, eğilip nasılsın diye soruyor, o da cevap veriyor. Böyle bilincin yerinde olup olmadığını kontrol ediyordun.

Benim söylediğim farklı soru.

Söylediğim soru bundan önceki sınavda çıkmış, kimse onaylamadığına göre oradan anımsamış olma ihtimalim yüksek.
  • Boğulan Kişiye Suni Solunum Kaç Kere O Soruyu Göremedim Yukarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giuly

Boğulan Kişiye Suni Solunum Kaç Kere O Soruyu Göremedim Yukarda

Cevap neydi :P
  • quote:

quote:

o soruyuda yazmış arkadaş ancak 15 e 2 olarak demiş o 30 a 2 ve 5 kez uygulandıktan sonra olucak.
  • quote:

quote:

Bilmiyorum Bende Ama 60 Kalp Masajlı Şıklardan Birini İşaretledim.Kararsız Kaldığım Sorulardan 1 Tanesi İdi Kitapda da 4-5 Soru Yoktu Bunlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatar_

quote:

quote:

o soruyuda yazmış arkadaş ancak 15 e 2 olarak demiş o 30 a 2 ve 5 kez uygulandıktan sonra olucak.

kitaptan yazıyorum kardeşim.Ama şimdi şöyle bir not gördüm kitapta son yıllarda sağlık bakanlığı 30-2 öneriyormuş pardon.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.