< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ehliyet sınavı
-
-
Kursta verilen kitaptaki testleri çözmekte fayda var. Ayrıca tabelaları iyi ezberle. 2 sene önce girmiştim ona göre konuşuyorum. Başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam doğru söylüyorsunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de dün yazıldım ehliyete. Bana da ekimin ortasında dersler başlayacak dediler. Ben herkesin aynı zamanda başladığını sanıyordum.
-
Up
Hocam bize ders verilmedi gerek de yok diye düşünüyorum
E sınava girmiştim ben 2 sene önce. Çıkmış sorulardan sormuşlardı ve çok kolaydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sadece 1 kere kitabı baştan sona okumuştum ve 96 almıştım çok kasmaya gerek yok.
geçen hafta girdim sınava çıkmış soruları çöz yeter ben sınava girmeden 45-46 doğru yapıyordum.
Sınavı 15dk da bitirdim 46 doğru yaptım ilk ben çıktım hocam
-
Hocam soru tipleri klasiktir elma,armut demezde armut,elma der zaten trafikte konular belli 35 doğru yapman yeterli.
Doğru hocam
Merhaba,
bende yazılmayı düşünüyorum da neler isteniyor ne yapmamız gerekiyor bilgi verebilir misiniz? teşkkrler.
bildiğim 3000 tl tutuyor, sağlık raporu isteniyor
-
Hocam internette bi sitede deneme sınavı vardı konuları genel olarak biliyorsan o denemeleri çöz içlerinden aynı ve benzer gelen soru çok vardı
Başarılar dilerim
Merhabalar şuan araba ehliyet fiyatı keçe patladı size acaba
Benden istenenler
Saglik ocağından ehliyet belgesi
Öğrenci belgen
4 tane biyometrik fotoğraf
Kimlik fotokopisi
ya çok teşekkür ederim peki sağlık raporu isteniyor mu ? işyerim izin konusunda sıkıntılı izin almak istemiyorum o yüzden ısrarla soruyorum kusura bakmayın.
-
Şahsen bana sağlık ocağındaki sağlık testleri sonucu '' ehliyete uygundur'' onaylı belge dışında herhangi bir sağlık raporu istenmedi. Özel durumunuz yoksa bu rapor yeterli diye biliyorum.
Rica ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 4 Eylül 2020; 16:8:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X