Şimdi Ara

Ehliyet Kursuna Devamlılık Zorunluluğu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben ehliyet kursuna yazıldım ve 2 haftadır dersleri gidiyorum . 29 hazirandaymış sınav . Acaba kursa devamlılık zorunluluğu diye birşey var mı , yani 1 hafta aralıksız gitmesem sorun olur mu ? Kursa girerken kapıda isimlerimizi yazıyorlar . Sordum geçen gün ; Zorunluluk yok dediler . Sizce ; ?

Orijinalden alıntı: KLLAXON

Bu tamamen kuruma ait bir seçim. Denetimi yok. Kurs zorunlu değil diyorsa, gitmeyebilirsiniz.

Tamamdır üstadım , teşekkür ediyorum saolun .

Bu tamamen kuruma ait bir seçim. Denetimi yok. Kurs zorunlu değil diyorsa, gitmeyebilirsiniz.

Denetim gerçekten yok mu? Yani tanıdığımız bir kurs olursa devam zorunluluğu olmadan kursu tamamlayabiliriz öyleyse?

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Denetim gerçekten yok mu? Yani tanıdığımız bir kurs olursa devam zorunluluğu olmadan kursu tamamlayabiliriz öyleyse?

Bizim dersler 2 hafta idi . Yani 10 günden 20 ders . 7 derse gitmedim ve hiçbirşey olmadı , giriş belgemi aldım .
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.